Anyának lenni bár hatalmas felelősség és olykor lemondásokkal jár, mégis az élet legnagyobb csodája, amire titkon talán minden lány vágyik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ilyenek lennének a Disney-hercegnők édesanyákként
2017. április 07. 09:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 07. 10:48
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nagyon jó rajzok/elképzelések!
2017. április 07. 11:31
Ki az a beteg ember, aki ilyeneket rajzol? Amúgy meg a cikk bevezetőjében ott van, "amire titkon talán minden lány vágyik". Na hát azért ez nem igaz.
2017. április 07. 11:48
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Most ebben mi a beteg, úgy őszintén?? A terhesség, szülés, gyereknevelés, szoptatás tök természetes dolog. Mi ezzel a baj? Tök jópofa képek szerintem.
2017. április 07. 14:10
meglehet kövezni, de nekem egyáltalán nem tetszenek ezek az illusztrációk
2017. április 07. 14:34
Az első mondatban említett "vágyálommal" kapcsolatban jelentkezik még egy ellenpélda.
Nekem sem tetszik ez az összeállítás túlzottan. Egyrészt, ha már anyaként vannak említve a hercegnők, akkor szerintem a terhes vagy éppen szülés közben lévő hercegnők nem illenek ide, nem attól lesz valaki anya, hogy már a hasában van a gyerek vagy éppen kifelé jön onnan -.- Hanem attól, hogy már megvan a gyerek és úgy törődik vele, ahogyan illik. Hacsak nincs valami genetikai probléma, ami ezt akadályozza, minden második futóbolond képes gyereket csinálni, a szülőség közel sem azt jelenti.
Továbbá a Mulan-os képpel olyan szinten tovább vitatkoznék, hogy Mulan egy olyan korban élt, ahol biztos elvágták volna a nyakát, ha így kirakja a hasát, még a viktoriánus korban is erősen takargatták, ami jóval később volt, mint az a kor, amiben ő élt. Ezen kívül azért sem kivitelezhető, ami a képen látható, mert Kínában a nők másodlagosak voltak, így már csak azért sem mutathatna ennyit magával.
Ugyanez a helyzet a Jasmine/Aladdin képpel, illetve az ő kultúrájukban egy nő pláne nem tudott volna felvenni ilyen ruhát. Abban a korban, pedig, amiben Belle élt, még ilyen rövid ruha felvétele se jutott volna eszébe senkinek, nemhogy az utcán szoptatás.
Nekem sem tetszik ez az összeállítás túlzottan. Egyrészt, ha már anyaként vannak említve a hercegnők, akkor szerintem a terhes vagy éppen szülés közben lévő hercegnők nem illenek ide, nem attól lesz valaki anya, hogy már a hasában van a gyerek vagy éppen kifelé jön onnan -.- Hanem attól, hogy már megvan a gyerek és úgy törődik vele, ahogyan illik. Hacsak nincs valami genetikai probléma, ami ezt akadályozza, minden második futóbolond képes gyereket csinálni, a szülőség közel sem azt jelenti.
Továbbá a Mulan-os képpel olyan szinten tovább vitatkoznék, hogy Mulan egy olyan korban élt, ahol biztos elvágták volna a nyakát, ha így kirakja a hasát, még a viktoriánus korban is erősen takargatták, ami jóval később volt, mint az a kor, amiben ő élt. Ezen kívül azért sem kivitelezhető, ami a képen látható, mert Kínában a nők másodlagosak voltak, így már csak azért sem mutathatna ennyit magával.
Ugyanez a helyzet a Jasmine/Aladdin képpel, illetve az ő kultúrájukban egy nő pláne nem tudott volna felvenni ilyen ruhát. Abban a korban, pedig, amiben Belle élt, még ilyen rövid ruha felvétele se jutott volna eszébe senkinek, nemhogy az utcán szoptatás.
2017. április 07. 14:39
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Gothic01. Mivaaaaan??? Nem látod, hogy az összes képen mai ruhában vannak a szereplők?? Egyébként, ha már Aladdin, akkor megsúgom, hogy a mesében sem valami korhű a szereplők ruhája, hiszen a Korán nem enged ilyen öltözködést a férfiaknak sem, nem lehet ki egy férfi köldöke például, Jázmin meg háremhölgynek van öltözve. Dehát nem is ezért szeretjük a mesét, baromira felesleges ilyen dolgokon fennakadni.
2017. április 07. 15:35
Ariel már volt anyuka
Amúgy annyira nem lettek jó képek szerintem :/
2017. április 07. 16:46
Szerintem látszik, hogy a képeken a mai kor divatja/ízlése szerint vannak felöltöztetve a hercegnők, ami nem feltétlenül baj. Ezen kiakadni felesleges.
A képek, meg olyanok, amilyenek...nekem sem tetszik mind, viszont a Frozenes aranyos lett.^^
A képek, meg olyanok, amilyenek...nekem sem tetszik mind, viszont a Frozenes aranyos lett.^^
2017. április 07. 19:23
Idézet (Lysandranevra @ 2017.04.07. 14:39)
Gothic01. Mivaaaaan??? Nem látod, hogy az összes képen mai ruhában vannak a szereplők?? Egyébként, ha már Aladdin, akkor megsúgom, hogy a mesében sem valami korhű a szereplők ruhája, hiszen a Korán nem enged ilyen öltözködést a férfiaknak sem, nem lehet ki egy férfi köldöke például, Jázmin meg háremhölgynek van öltözve. Dehát nem is ezért szeretjük a mesét, baromira felesleges ilyen dolgokon fennakadni.
A Pocahontasosra speciel azt is rá lehet mondani, hogy abban a korban van, illetve a Mulan-os páros ruhájának a szabásvonala is hasonló, mint amit a mesében viseltek, amikor gyakoroltak, csak a póló rövidebb. Illetve az ágy, amin Csipkerózsika fekszik is jobban illik az ő korába. EZekért merészeltem én, ostoba laikus halandó azt feltételezni, hogy az alkotó odafigyelt arra, hogy passzoljanak a rajzok abba az időbe, amiben a mesék játszódnak.
Egyébként, hogy "min akadok fent", az szerintem az én dolgom, nem a tiéd, ameddig normális stílusban, indokokkal alátámasztva fejtem ki a véleményemet valamilyen témáról. Nem sértettem meg se a képek készítőjét, se azokról nem nyilatkoztam degradálóan, akik nem értenek egyet velem, azaz tetszenek nekik a képek. Akkor miért kellett ezt annyira a szívedre venni, annyira felidegesíteni magad rajta, hogy csak ontottad magadból a kérdőjeleket?
2017. április 07. 20:35
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Lysandranevra:
Az Aladdin Indiában játszódik. Az ott élő társadalom 80%-a hindu. Nekik nincs közük a Koránhoz, az az iszlám vallás szent könyve.
(Nem kötekedni szeretnék, csak mint érdekesség.)
Az Aladdin Indiában játszódik. Az ott élő társadalom 80%-a hindu. Nekik nincs közük a Koránhoz, az az iszlám vallás szent könyve.
(Nem kötekedni szeretnék, csak mint érdekesség.)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: