10 érdekes teória a Disney-mesék karaktereiről
2017. április 05. 19:38
Kérünk még ilyen teóriás cikkeket!!
Én csak ültem és tátottam a számat.
2017. április 05. 21:56
Félúton elmaradt a számozás.
Egyébként a 9 és 10 nekem is többször eszembe jutott a mesék újranézése közben. Illetve persze a tarzanos teáskészletről eszembe jutott a szépség és szörnyeteges szereplők, de sose gondolkoztam így el.
Egyébként a 9 és 10 nekem is többször eszembe jutott a mesék újranézése közben. Illetve persze a tarzanos teáskészletről eszembe jutott a szépség és szörnyeteges szereplők, de sose gondolkoztam így el.
2017. április 06. 16:35
imádok ilyeneket olvasni, az összeset ismertem a Fel!-esen kívül
2017. április 06. 16:57
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ez nagyon menő cikk lett!
2017. április 06. 18:02
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
A nyolcasban annyi a baki, hogy Tarzan nem a dzsungelben született, hanem ő is a hajón volt már a szüleivel. A Frozenben meg semmi utalás nem volt arra, hogy Annáéknak lenne egy öccse, szóval nálam ez bukik, de azért érdekes feltevés.
2017. április 06. 23:28
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
A 8. szerintem nem valami logikus. Vagyis a mesében Tarzan elvileg már baba volt, mikor a hajótörés történt, ergo a hajón vagy még otthon született meg. Na de a Jégvarázsban nem volt terhes a királyné, mikor elmentek. Ráadásul ja, Dánia környékén én egy dzsungelről se tudok. Ott főként hideg pusztaságok meg fenyőerdők vannak. A Tarzan meg egy meleg dzsungelben játszódik
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: