Bella Thorne depresszióval küzd
2017. április 05. 16:20
Nem csodálkoznék rajta,de szerintem attól,hogy ő erre a következtetésre jutott,attól még nem feltétlenül az.Egy ember aki tényleg ilyen komoly lelki betegségben szenved az,sem maga előtt, sem más előtt nem vallja be.Ha valóban így érzi akkor forduljon orvoshoz.
2017. április 05. 16:22
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Istenem, ne basszatok már fel megint.
Annyira de annyira nagyon sok a tudatlan, és egyből pofázó ember, hogy esküszöm, ennyire szánalmasat még nem láttam.
Most el lehet küldeni engem a jó isten tudja hova, de nem érdekel, akkor is megvédem ŐT.
Ti, utálók, elgondolkodtatok azon, hogy mennyire sírba vittétek már szerencsétlen lányt? (jó, most nem százszázalékosan rátok, starity-sekre gondolok, de amit néhány ember művel, az már felettébb gyerekes, mintsem hogy gáz) A sok kis negatív kritika baromi rosszul tud esni az embernek, és azt sem értem, mi a jó istenért kell bántani. TETT NEKTEK VALAMI ROSSZAT? NEM. AKKOR MEG?
istenem, már megint sikerült magam felbasznom.
Aki meg azt írja, hogy jaj, megint a középpontba akar ezzel lenni, az inkább ne erre vesztegesse az idejét, menjen máshova, mert rohadt idegesítő már, hogy mindenki osztja az észt, közbe azt se tudja miket ír.
Köszönöm szépen 2017, hogy ilyen értelmes emberek vannak, már kérni akartam.
Nála erősebb lányt még sohasem láttam. Nem több kapcsolata ment már tönkre, a drága HOLLYWOOD MIATT, és ezért ki lett a szar? KI? HÁT BELLA. PERSZE. Istenem, nézzetek már magatokba, nem csak ennél a témánál, hanem amikor szebbnél szebb jelzővel illetitek szerencsétlent, mikor nem ártott nektek semmit.
Remélem, hogy nem lesz depressziós annyira, hogy az öngyilkossághoz forduljon, mert nem adhatja meg ezt az örömöt azoknak az ízléstelen embereknek, akik utálják őt.
NEM KÉREK ERRE REAGÁLÁST, HA MEG LESZ, AKKOR NE HORDJ EL HOGY MIT KÉPZELEK MAGAMRÓL, MERT JOGOM VAN A SAJÁT VÉLEMÉNYEM LEÍRÁSÁHOZ, KÖSSZ.
Annyira de annyira nagyon sok a tudatlan, és egyből pofázó ember, hogy esküszöm, ennyire szánalmasat még nem láttam.
Most el lehet küldeni engem a jó isten tudja hova, de nem érdekel, akkor is megvédem ŐT.
Ti, utálók, elgondolkodtatok azon, hogy mennyire sírba vittétek már szerencsétlen lányt? (jó, most nem százszázalékosan rátok, starity-sekre gondolok, de amit néhány ember művel, az már felettébb gyerekes, mintsem hogy gáz) A sok kis negatív kritika baromi rosszul tud esni az embernek, és azt sem értem, mi a jó istenért kell bántani. TETT NEKTEK VALAMI ROSSZAT? NEM. AKKOR MEG?
istenem, már megint sikerült magam felbasznom.
Aki meg azt írja, hogy jaj, megint a középpontba akar ezzel lenni, az inkább ne erre vesztegesse az idejét, menjen máshova, mert rohadt idegesítő már, hogy mindenki osztja az észt, közbe azt se tudja miket ír.
Köszönöm szépen 2017, hogy ilyen értelmes emberek vannak, már kérni akartam.
Nála erősebb lányt még sohasem láttam. Nem több kapcsolata ment már tönkre, a drága HOLLYWOOD MIATT, és ezért ki lett a szar? KI? HÁT BELLA. PERSZE. Istenem, nézzetek már magatokba, nem csak ennél a témánál, hanem amikor szebbnél szebb jelzővel illetitek szerencsétlent, mikor nem ártott nektek semmit.
Remélem, hogy nem lesz depressziós annyira, hogy az öngyilkossághoz forduljon, mert nem adhatja meg ezt az örömöt azoknak az ízléstelen embereknek, akik utálják őt.
NEM KÉREK ERRE REAGÁLÁST, HA MEG LESZ, AKKOR NE HORDJ EL HOGY MIT KÉPZELEK MAGAMRÓL, MERT JOGOM VAN A SAJÁT VÉLEMÉNYEM LEÍRÁSÁHOZ, KÖSSZ.
2017. április 05. 16:52
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Fylia Nem ismerem Bellat de napi szinten a képébe tolja az embereknek milyen szuperül van meg milyen csini hogy alig van rajta ruha vagy épp kivel van együtt egy depresszios ember elzárkózik magába fordul nem képes szeretni magát vagy mást láttam tapasztaltam mit tesz a depresszió vagy szerinted a depressziós ember félpucéran rohangál a tengerparton mert ha igen akkor ezt közölnöm kellett volna a nagyimmal mielőtt öngyilkos lett mert ő tényleg depresszios volt 2 évig a házból sem ment ki nem találkozott a barátaival a családot is alig tűrte orvosi segítséget nem fogadott el pedig talán még itt lehetne. Amit írtam ezen http://www.hazipatika.com/psziche/depresszio/cikkek/depresszio/a_depresszio_11_legfontosabb_jele/20070.../20070207170319 a honlapon volt nem egy idióta írta hanem egy orvos valamennyivel jobban tudja mi a depresszio mint Bella. Tisztába vagyok vele hogy sok rajongó még akkor is mellé állna ha nyíltan kigúnyolná a betegeket vagy bele rúgna egy kiskutyába de figyelem felkeltésként használni egy komoly betegséget ízléstelen ha beteg menjen orvoshoz kérjen segítséget ne a twitteren kürtölje szét ne tegyen úgy mintha konkrét tény lenne amit ő leírt
2017. április 05. 17:45
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Nah persze
mert a depresszio sajat megallapitasbol az.. Nem depresszioval kuzd... Eleve nem reklamozza ezt az, aki depresszios, hanem inkabb elvonul a vilagtol messze, nem pedig feltunoen viselkedik... Szoval...
Ami meg a randizast illeti.. Jesszusom bruhuhu... Ossze ne hugyozd magad, hany szineszno kapott halalos fenzegetest flugos rajongoktol, megis maig boldog kapcsolatban el a kozkedvelt pasival... Csak lekellene szarni...igen ..gondolom nehez lehet randizni a sztarvilagban,de o meg egymas utan ugrott bele kapcsolatokba ,egy het kulonbseggel
aztan utana szakitott is
akkor mit nyafog,hogy nemmukodik a randizas ha eselyt se ad a kapcsolatainak?
Ami meg a randizast illeti.. Jesszusom bruhuhu... Ossze ne hugyozd magad, hany szineszno kapott halalos fenzegetest flugos rajongoktol, megis maig boldog kapcsolatban el a kozkedvelt pasival... Csak lekellene szarni...igen ..gondolom nehez lehet randizni a sztarvilagban,de o meg egymas utan ugrott bele kapcsolatokba ,egy het kulonbseggel
2017. április 05. 18:02
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
lambika: hát ezaz.
nem tudom, hogy ez mennyiben igaz, mivan ha egy random barátja írta ki 'viccből' vagy fogadásból írta ki, ha pedig ez így van akkor ez a csaj tényleg nem normális. persze lehet, hogy csak feltűnési viszketegsége van, kitudja. az is lehet, hogy igaz én nem tudom.. mondjuk a depresszió valóban nem saját megállapításból lesz az..nem értem ezt a csajt, nem hinném, hogy az lenne.
amúgy meg utána lehet nézni a depresszió tüneteinek, nem úgy tűnik, hogy valamelyik is illene rá.
na mindegy, rajongók kíméljetek pls
nem tudom, hogy ez mennyiben igaz, mivan ha egy random barátja írta ki 'viccből' vagy fogadásból írta ki, ha pedig ez így van akkor ez a csaj tényleg nem normális. persze lehet, hogy csak feltűnési viszketegsége van, kitudja. az is lehet, hogy igaz én nem tudom.. mondjuk a depresszió valóban nem saját megállapításból lesz az..nem értem ezt a csajt, nem hinném, hogy az lenne.
amúgy meg utána lehet nézni a depresszió tüneteinek, nem úgy tűnik, hogy valamelyik is illene rá.
na mindegy, rajongók kíméljetek pls
2017. április 05. 18:54
|
|
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline
|
Valakinek van betegségtudata és valakinek nincs. Ez ilyen egyszerű. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Bella MINDENKÉPPEN betegséggel küzd. De azt sem mondhatom, hogy hazudik. Az emberek különböző módokon reagálják le a dolgokat. Nehéz ezt megmagyarázni. Viszont arra simán lehet találni okot, hogy miért írta ezt ki. És nem biztos, hogy feltűnést akart ezzel kelteni. Vagy ha mégis, akkor annak milyen pszichikai háttere lehet. Így is már piszkálják őt... miért akarja, hogy még többen savazzák a kiírása miatt?
Szóval én annál maradok, hogy sosem lehet tudni, hogy mi jár a másik fejében.
Szóval én annál maradok, hogy sosem lehet tudni, hogy mi jár a másik fejében.
2017. április 05. 19:57
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Nagyon sajnálom őt..mindig is rajongója voltam, mondjuk akkora nagy követője nem vagyok, de sosem utáltam. Szomorú vagyok a hír hallatán, remélem jobban lesz.
2017. április 05. 21:10
|
|
Bree99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 3 Azonosító: 251699 offline
|
Istenem! Hány ember van ezen a Földön aki depressziós?! Mégis le vannak szrva... Ebben a világban, ha nem vagy Bella Thorne, vagy az egyik Kardashian family tag, akkor voltaképp, a kutyát sem érdekli, hogy te depressziós vagy...
2017. április 06. 10:21
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Lisanne - Igazad van!!
Egyébként meg írjátok itt, hogy Bellának mióta van orvosi diplomája, meg ilyeneket... És nektek mióta van orvosi diplomátok?? mert érdekes a legtöbben megállapítottátok, hogy ő nem depressziós... Lehet az, lehet nem, egyikőnk se ismeri személyesen, vagy él együtt vele, szóval nem tudhatjuk!!
Egyébként meg írjátok itt, hogy Bellának mióta van orvosi diplomája, meg ilyeneket... És nektek mióta van orvosi diplomátok?? mert érdekes a legtöbben megállapítottátok, hogy ő nem depressziós... Lehet az, lehet nem, egyikőnk se ismeri személyesen, vagy él együtt vele, szóval nem tudhatjuk!!
2017. április 06. 11:57
|
Akhillesz98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 171308 offline
|
Nem a cikkhez kötődően, de ki kell oktassak pár embert a kommentek alapján. Ez egy orbitális baromság, hogy egyetlen pszichiátriai betegnek sincs betegségtudata. Én már találkoztam olyan skizofrénnel, aki teljesen tisztában vele, hogy az, és papírjai is voltak róla.
Plusz, minden betegségnek vannak fokozatai. Egy nagyon erős pszichózisos skizofrén már valószínűleg nem fogja belátni, hogy beteg, ugyanígy egy paranoid pszichózisos is. De ez rohadtul nem igaz mindenkire. Vegyük például a kényszerbetegséget. A beteg teljesen tudatában van annak, hogy obszessziói alaptalanok, semmi értelmük, csakúgy mint a kompulziói, mégsem tud tenni semmit. Egy betegségtudat nem gyógyítja meg az embert, tudja, hogy nekem ez meg ez a bajom, és ennyi. Egy rákos ember sem gyógyul meg attól, hogy megtudja, hogy rákkal küzd. Igazán bevezethetne a kormány a középoktatásba egy pszichológiai keretű órát, amiben ismertetik a legtöbb agyhalott fiatallal, hogy mik is azok a mentális betegségek. És akkor talán nem fogják kiröhögni az embert, és azt mondani, hogy elgurult a gyógyszere, ha végignézik egy pánikrohamát. Szégyen a magyar társadalom, sajnálom, hogy ezt kell mondanom (tisztelet a kivételnek). A legtöbb fiatal nem tudja mi az, hogy személyiségzavar, azt hiszik a depresszió abból áll, hogy annyira de nagyon szomorú az adott egyén, mi sem mutatja ezt jobban annál, hogy manapság lassan mindenki depressziós, a 14 éves leányka is, akit nem szeret viszont a szerelme. Viszont itt is ki kell emelni, hogy lehet egy 14 éves is depressziós, de a divatdepi és a valódi depresszió messziről sem rokonok. A valódi depresszió kb. 2%-át tölti ki a szomorúság. A többi a reménytelenség, állandó fáradtság, levertség, érdeklődés elveszítése a régebbi szeretett dolgok miatt, elhanyagolt higiénia, átvirrasztott, álmatlan éjszakák, folytonosan visszatérő öngyilkossági gondolatok, rosszabb esetben tendenciák, amikor kimenni a vécére pisilni is egy minden energiát felhasználó tevékenység, hangulatingadozások, érzelmi sivárság és még sorolhatnánk. Azt is szeretem mikor valaki nevetni lát egy depressziós embert, és rögtön lehordja, hogy csak tetteti a betegségét. Nevetséges, és tudatlan a legtöbb ember. A szorongásról azt gondolják, hogy lámpaláz, pedig rohadtul nem az. Szorongás az, amikor akkor is félsz, amikor semmi okod nem lenne rá,és nem találod rettegésed tárgyát. Nehezen kapsz levegőt, izzadsz, folyton feszült és ideges vagy, aztán később jön a szer abúzus és így tovább.
Erről ennyi a véleményem.
Plusz, minden betegségnek vannak fokozatai. Egy nagyon erős pszichózisos skizofrén már valószínűleg nem fogja belátni, hogy beteg, ugyanígy egy paranoid pszichózisos is. De ez rohadtul nem igaz mindenkire. Vegyük például a kényszerbetegséget. A beteg teljesen tudatában van annak, hogy obszessziói alaptalanok, semmi értelmük, csakúgy mint a kompulziói, mégsem tud tenni semmit. Egy betegségtudat nem gyógyítja meg az embert, tudja, hogy nekem ez meg ez a bajom, és ennyi. Egy rákos ember sem gyógyul meg attól, hogy megtudja, hogy rákkal küzd. Igazán bevezethetne a kormány a középoktatásba egy pszichológiai keretű órát, amiben ismertetik a legtöbb agyhalott fiatallal, hogy mik is azok a mentális betegségek. És akkor talán nem fogják kiröhögni az embert, és azt mondani, hogy elgurult a gyógyszere, ha végignézik egy pánikrohamát. Szégyen a magyar társadalom, sajnálom, hogy ezt kell mondanom (tisztelet a kivételnek). A legtöbb fiatal nem tudja mi az, hogy személyiségzavar, azt hiszik a depresszió abból áll, hogy annyira de nagyon szomorú az adott egyén, mi sem mutatja ezt jobban annál, hogy manapság lassan mindenki depressziós, a 14 éves leányka is, akit nem szeret viszont a szerelme. Viszont itt is ki kell emelni, hogy lehet egy 14 éves is depressziós, de a divatdepi és a valódi depresszió messziről sem rokonok. A valódi depresszió kb. 2%-át tölti ki a szomorúság. A többi a reménytelenség, állandó fáradtság, levertség, érdeklődés elveszítése a régebbi szeretett dolgok miatt, elhanyagolt higiénia, átvirrasztott, álmatlan éjszakák, folytonosan visszatérő öngyilkossági gondolatok, rosszabb esetben tendenciák, amikor kimenni a vécére pisilni is egy minden energiát felhasználó tevékenység, hangulatingadozások, érzelmi sivárság és még sorolhatnánk. Azt is szeretem mikor valaki nevetni lát egy depressziós embert, és rögtön lehordja, hogy csak tetteti a betegségét. Nevetséges, és tudatlan a legtöbb ember. A szorongásról azt gondolják, hogy lámpaláz, pedig rohadtul nem az. Szorongás az, amikor akkor is félsz, amikor semmi okod nem lenne rá,és nem találod rettegésed tárgyát. Nehezen kapsz levegőt, izzadsz, folyton feszült és ideges vagy, aztán később jön a szer abúzus és így tovább.
2017. április 06. 18:22
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Idézet (Akhillesz98 @ 2017.04.06. 11:57)
Nem a cikkhez kötődően, de ki kell oktassak pár embert a kommentek alapján. Ez egy orbitális baromság, hogy egyetlen pszichiátriai betegnek sincs betegségtudata. Én már találkoztam olyan skizofrénnel, aki teljesen tisztában vele, hogy az, és papírjai is voltak róla.
*insert thank you gif*
2017. április 06. 18:24
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Én sajnálom. Tényleg akárkivel jön össze, mindig bántják a pasi rajongói. Meg aztán ezek a gyereksztárok mindig megzuhannak kicsit. Tisztelet a kivételnek. Szerintem kezeltesse magát és ne a twitteren írkáljon, mert a rosszakaró, kárörvendő emberek még több fájdalmat fognak neki okozni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: