Harry Styles a Sign of the Times videoklipjével kicsit elszállt, de nézd meg saját szemeddel is!
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles elszállt magától! Less be a videoklipjének forgatásába
2017. április 04. 21:05
Már megint egy h**lye hatásvadász cím...ezért aztán szinte teljesen értelmetlen volt rákattintanom
2017. április 04. 21:23
Minek ennyi Harry cikk? Nemhogy inkább összefoglalnák 1db cikkben a debütálását, ehelyett ez már az ötödik..
2017. április 05. 07:06
lol, a címben micsoda szóvicc bújt el
Amúgy én már várom:)
Amúgy én már várom:)
2017. április 06. 18:32
És lö rengeteg olyan komment, ami arról ad képet, hogy a legtöbb embernek nincs humorérzéke, csak puffogni tud. Szerintem tök jó cím lett, ahogy előttem is írták ez egy szó vicc. Nem sokan értették meg úgy látom.
Egyébként mily jó lehet már így elszállni
2017. április 08. 12:59
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Persze, hogy szóviccnek szánták ezt a címet, de akkor is hatásvadász. És szinte a cikkcímek 80-90%-a ilyen. Már mint nem humoros, hanem abszolút félrevezető
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: