Vajna Tímea csodás környezetben mutatta meg a feszes alakját, igazi nyári hangulatot teremtve nemrég közzétett videófelvételeivel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vajna Timi lélegzetelállítóan szexi
2017. április 03. 10:46
2017. április 03. 12:22
Nekem erről a nőről az ingyenélő és a csaló jut eszembe, semmiképpen sem az, hogy szexi. Egyébként már a Palvin Barbis húdeszexi cikknek sem láttam értelmét, mert attól még, hogy valaki szexi (és ez a fogalom is nagyon relatív), még lehet egy buta ember. Ez a két illető pedig kétségkívül az. De ugye, amíg lehet rajta legeltetni a szemét sok embernek, addig ez nem számít. :'D
2017. április 03. 14:08
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Tisztára mint egy amerikai ribi modell. Kár h megnéztem.
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2017. április 03. 15:42
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Érdekes módon a nagypapi egyik videoban se volt benne, pedig valszeg ő fizette
2017. április 03. 17:12
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Istenem, nem hiszem,hogy én vagyok az egyetlen,akinek erről a túlzott kelletésről és riszáról nem a szexi szó jut az eszembe...Nem rossz az alakja, de ha már olyan tökéletesen akar kinézni, van még min dolgoznia...úgy lóbálja a csípőjét mint más a hintát, és a melleit sem lehetne ennél jobban előretolni...a szexiség nem egyenlő azzal,hogy viselkedj úgy mint egy lotyó, de persze ő ezt honnan tudná, arról meg ne is beszéljünk,hogy mi a véleményem a dédapjával folytatott viszonyával...számomra csúnya az arca, undorító a jelleme és ezzel semmilyen videó nem változtat a véleményemen. Taszítóak az ilyen nők,nem tudom melyik férfi találja vonzónak....
2017. április 03. 17:58
Tényleg azért mondott le a normális családi életről, hogy aztán ilyen felvételek készüljenek róla? wth?!
2017. április 03. 18:31
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nagyon szép hely. A hullámzó habok a vízen, ahogy a partot mossák, nagyon elragadó.
Kár, hogy Timi eltakarja a táj többi részét..
.
2017. április 03. 19:33
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
AnnaZriinyi szakadtam
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.