Már majdnem egy éve háborúznak egymással Kardashianék és a családba frissen bekerült Chyna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Blac Chyna kérését elutasították – nem lesz belőle Kardashian
2017. április 03. 09:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 03. 11:41
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Én úgy tudtam, hogy szétmentek Robbal. Csak nem lehet olyan hülye, hogy mégis elvegye 1x, azok után, amiket olvastam korábban róluk. Mellesleg szerintem a szép nevükön nem rontana sokat, hiszen ők maguk tesznek arról rendszeresen, hogy rontsák, bár csak Kimet "ismerem", a másik kettőről nem sokat tudok.
2017. április 03. 13:39
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Hála Istennek h nem lesz Kardashian!!!
2017. április 03. 13:47
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Eleve nem értem minek kellett addig problémáznia ennek a Chynanak, hogy Kardashian legyen, míg nem a felesége Robnak. Ha az esküvőnél az anyakönyvvezetőnél problémáztak volna Kimék a névfelvételen, Chyna nyert volna, szinte teljesen biztos...
2017. április 03. 17:45
Idézet
másrészt ők rengeteget dolgoztak a nevüket viselő márka felfuttatásán, sógornőjük pedig csak rontaná annak jó hírét és eladhatóságát.
lol. rengeteget dolgoztak.
ha még tudnák, hogy mi az...
2017. április 03. 18:17
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Na most ha a csávó elveszi, akkor
a) nem veheti fel a K, mint ... Kardashian nevet, avagy
nem profitálhat belőle, azaz nem futtathat ilyen név alatt semmilyen terméket, annak ellenére, h az esküvő miatt ez lett a neve?
Azért nem mindegy... vagyis de. Végülis ki a f*szt érdekelnek a K-k??
a) nem veheti fel a K, mint ... Kardashian nevet, avagy
Azért nem mindegy... vagyis de. Végülis ki a f*szt érdekelnek a K-k??
2017. április 03. 20:22
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Nem használhatja mert a Kardashian név végülis a család márkája. Ez annyit jelent hogy nem adhat el a név alatt cuccokat magyarul nem tud a nevükön élősködni . Majd ha összeházasodhatnak felveheti de szerintem mint márka még nem használhatja majd. Nagyon látszik hogy csak érdekből furakodott be a családba .
2017. április 03. 20:30
Ennek sem volt túl sok értelme, de a Kardashianok már csak ilyenek
2017. április 04. 02:16
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Idézet (Alexaaa09 @ 2017.04.03. 20:22)
Nem használhatja mert a Kardashian név végülis a család márkája. Ez annyit jelent hogy nem adhat el a név alatt cuccokat magyarul nem tud a nevükön élősködni . Majd ha összeházasodhatnak felveheti de szerintem mint márka még nem használhatja majd. Nagyon látszik hogy csak érdekből furakodott be a családba .
Köszi a felhomályosítást
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: