Nem tudod eldönteni, hogy levágasd-e a hajad vagy ne, mert fogalmad sincs, jól állna-e neked az általad áhított frizura? Segítünk a kérdés eldöntésében azáltal, hogy megmutatjuk, mely arcformákhoz milyen fazonok állnak jól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Útmutató: Így válassz frizurát az arcformád szerint
2017. április 03. 06:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. április 03. 16:00
Nagyon hasznos cikk lett! Személy szerint, nekem ovális arcformám van és laza hullámokban hagyom hozzá a hajam egyébként is.(:
2017. április 05. 14:34
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Csak én vagyok az egyetlen kerek arcú aki nem akarja, hogy oválisnak látsszon az arca? Én nagyon szeretem hogy ilyen kis pici arcom van, nem akarnék hosszúkásat. Amúgy is ha valaki azt mondja hogy "ovális arc" mindig először a lófejű emberek jutnak az eszembe. Ezzel most nem akartam egyik ovális arcút sem megsérteni... Egyébként csak azért hogy meghazudtoljam magam hátközépig érő hajam van
2017. április 07. 11:21
Meh, hát ez nem volt valami nagy segítség. Szerintem mindenki válasszon magának olyan frizurát, amilyet akar.
2017. április 07. 22:00
|
|
Hanna6155új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 192481 offline
|
virgi09 - egyet értek! Xd Most nem azt nézegetem, hogy milyen alakú az arcom! Meg mindenkinek legyen úgy a haja ahogy akarja! Ha kerek, ha ovális, ha gyémánt, ha .... alakú arcod van...
2017. április 08. 19:46
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
én képtelen vagyok eldönteni, milyen az arcom, de egy biztos, az állam széles, élőben legalábbis mindenképpen, az arccsontom szintúgy és olyan hegyes is, vagy nem tudom. mindenesetre rohadt előnytelen és konkrétan semmilyen haj nem áll jól, a tépett lépcsős pedig messze a legrosszabb...
2017. április 09. 21:44
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Remek cikk lett
2017. április 12. 11:55
Aha, és az én arcformám mi?
Mindenesetre, a bob az eszméletlen jól néz ki és a hullámok is tetszetősek, szóval vagy marad lágyan göndör, vagy bob lesz. *-*
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: