Valamennyiünkkel előfordul olykor, hogy nem tudunk elaludni és csak álmosan forgolódunk az ágyunkban. Cikkünkben most elhoztunk nektek 16 tippet, melyek segítenek megszüntetni az álmatlan éjszakákat és általuk minőségibb lehet maga a pihenés is.
A teljes cikkhez kattints ide!
16 tipp a pihentető alváshoz
2017. március 31. 16:20
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 31. 17:06
Kíváncsi lennék, mit szólnának ha egy fokhagymát helyeznék a párnám alá.:'D
2017. március 31. 17:44
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Nagyon tetszenek ezek a cikkek, és szerencsére sok van belőlük mostanában
2017. március 31. 18:55
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Jó cikk lett! A fokhagyma meglepett
De nem is tudom. Utána átvenné a párnám a szagát..
2017. március 31. 19:34
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Érdekes cikk lett!
2017. március 31. 20:08
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
jo cikk lett, bar igazabol hal istennek en egy ideje eleg jo alvo vagyok. nekem az se tunne fel, ha elvinnek a fejem felol a tetot reggelre xd. a megfelelo mennyisegu, mely alvas tenyleg fontos egyebkent. en tavaly ilyen 3-4 orakat aludtam, faradtnak nem voltam faradt de a koncentraciom es a logikam gyakran cserbenhagytak, a mentalis egeszsegemrol nem is beszelve. szoval az alvas kiraly dolog xd foleg, hogy en alomnaplot is vezetek mert annyira erdekesek az almaim. a mindig egy idopontban valo lefekves tenyleg segit szerintem. engem speciel nagyon zavar a meleg es utalom a vilagito fenyforrasokat is.
2017. március 31. 20:12
Szerintem igen hasznos és jó cikk lett!
Én se alszok egy könnyen meg jó lehet megmutatni pár "nem könnyen alvó" ismerősömnek.
Én se alszok egy könnyen meg jó lehet megmutatni pár "nem könnyen alvó" ismerősömnek.
2017. március 31. 21:08
|
|
Sáry20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 206351 offline
|
Jó lett ez a cikk, bár nem tudom, hogy kinek van ideje erre a sok mindenre alvás előtt. Tudom hogy pár perces dolgokról van szó, mégis összejön...
És amúgy a házat sem lehet átalakítani hogy külön legyen az ágyad a szobádtól
És amúgy a házat sem lehet átalakítani hogy külön legyen az ágyad a szobádtól
2017. március 31. 21:17
Hasznos cikk biztosan alkalmazni fogom ezeket a tippeket,csak az a baj,hogy én rosszul vagyok a hagymától
2017. március 31. 21:35
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Jó cikk nagyon, egyedül azzal nem értek egyet hogy hétvégén is ugyanakkor keljek mint hétköznap, mikor örülök ha a buszon ébren tudok maradni a 6 órás kelés után xDD hétvégén is mindig felpattan a szemem 6kor, aztán alszom is vissza azon nyomban xD és nincs annál jobb érzés a világon, mint mikor tudom hogy kedvemre szundíthatok ameddig akarok
xd
A másik dolog, az a fokhagymás cucc, fúj már :/ xd
A másik dolog, az a fokhagymás cucc, fúj már :/ xd
2017. március 31. 22:09
Van itt jó pár hasznos dolog
A levendulásat most ki is próbálom. Az nem megy, hogy ne forgolódjak, mert olyan vagyok, mint a borsószem hercegkisasszony. Ja és vagy 7-kor kidob az ágy vagy alszom 10-ig
2017. március 31. 22:40
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Hát szerintem a 6. egy része hülyeség... Mégis hogyan keljek fel ugyanakkor hétköznap, amikor hétfő, kedd, szerdán 8-ra, csütörtökön, pénteken meg 7-re kell beérnem a suliba?? Ja persze majd azt mondom a tanárnak, hogy bocsi, de a Starityn azt írták, hogy keljek fel ugyanakkor, ezért az első óránkat kihagyom.... És csak nem gondolják hogy hétvégén 5:50-kor vagy 6:30-kor már fent fogok kuruttyolni... Bocsánat hogy durvára sikerült de az ilyen oltári nagy baromságok nagyon feltudnak mérgelni... (Ezzel most nem a cikkírót akarom bántani, hanem aki ezt kitalálta)
2017. április 01. 11:19
Az utolsó tipp kissé fura, de a cikk összességében nagyon hasznosnak tűnik!(:
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: