Olvasol?
2013. december 17. 20:11
|
|
Kittiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 206245 offline
|
Már egy ideje Sarah Dessentől olvasom a Tökéletest, és nem akarom, hogy vége legyen
Részben magamra ismerek benne, és örülök, hogy rátaláltam erre a könyvre, mert néhány fontos dolgot átértékeltetett velem. Például, hogy nem kéne olyan emberek véleményére adnom, akik számomra nem jelentenek semmit. És ne akarjak tökéletes lenni...
2013. december 18. 10:37
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Imádok olvasni, anélkül nem tudok élni. A Búra alatt és az Inferno a favorit.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2013. december 19. 09:16
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nemrég végeztem Alex Miller - Lovesong című könyvével.A könyvre rá is volt írva,hogy "Végzetes Szerelem Párizsban",gondoltam valami jó kis romantikus történet...hát nem.
Teljesen mást kaptam mint vártam.Nem volt rossz könyv,tetszett,John és főleg Ken (nem a barbi
) szimpatikusak voltak,de a főszereplő aki azt hittem valami fantasztikus személyiség hiszen mindenki imádta annyira irritáló volt,hogy legszívesebben átmentem volna rajta egy kamionnal.
Mélységesen megvetem és lenézem őt,még akkor is ha fogalmam sincs min kellett keresztülmennie.Megértem,hogy borzalmasan akart egy gyereket,de az ahogy önző módon végig csak magával foglalkozott,míg John - fogalmam sincs miért - végig kitartott mellette,és ezek után még állandóan képes volt hisztizni,Johnt hibáztatni mindenért,miközben állítólag szerette szerintem nevetséges.Meg amúgy is nekem kicsit beteges egy "nő" volt. Megérdemelte volna,hogy a végére egyedül maradjon..Hihetetlen,hogy John-nak ekkora szíve volt.Más dobta volna ki az utcára,hozzá teszem - jogosan
Elég szomorú könyv volt,nekem leginkább John miatt,annyira jobb életet érdemelt volna
Még annyi,hogy Ken némelyik hozzászólásán amikor magában merengett jókat nevettem
A vége - hát nem ezt vártam,valahol mégis ez a lehető legjobb befejezése a könyvnek
Elég szomorú könyv volt,nekem leginkább John miatt,annyira jobb életet érdemelt volna
Még annyi,hogy Ken némelyik hozzászólásán amikor magában merengett jókat nevettem
A vége - hát nem ezt vártam,valahol mégis ez a lehető legjobb befejezése a könyvnek
House Of Wax
2013. december 21. 22:08
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Most, hogy végre szünet van(*-*) van időm és erőm is olvasni. Így a barátaim folyamatos unszolásának engedve elkezdtem Stephen King - A Ragyogás c. művét.
Bár kinem állhatom a horrorokat úgy voltam vele why not? egyet kibírok, max. egy hónapig nem alszok tőle.
És eddig nagyon teszik.
Bár kinem állhatom a horrorokat úgy voltam vele why not? egyet kibírok, max. egy hónapig nem alszok tőle.
És eddig nagyon teszik.
2013. december 23. 10:11
Én jelenleg Kendare Blake - Vérbe öltözött Anna című könyvét olvasom. Mindig van nálam valamilyen könyv, ezért a szünetekben természetes, hogy olvasok. Már megszokták tőlem, ezért nem firtatják a dolgot, de még mindig vannak, akik ráncolják a tevékenység miatt a szemöldöküket. De engem nem igazán érdekel.
2013. december 24. 14:45
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Én most Susanne Collins: Az Éhezők Viadala - A Kiválasztott c. könyvét olvasom.
2013. december 24. 20:51
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Szeretek olvasni, de csak akkor ha leköt a könyv..
Most karira kaptam a Hűvösvölgyi suli első részét. Már elkezdtem, eddig tök jó..
Meg még megkaptam a Moonwalkot (Michael Jackson életrajzi könyve) és már nagyon várom, hogy nekikezdjek
Most karira kaptam a Hűvösvölgyi suli első részét. Már elkezdtem, eddig tök jó..
Meg még megkaptam a Moonwalkot (Michael Jackson életrajzi könyve) és már nagyon várom, hogy nekikezdjek
2013. december 25. 13:42
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Neki is álltam már tegnap a karácsonyi ajándéknak, Szurovecz Kitti Fényemberek című könyvének első részét olvasom.
Vampiregirl1
2013. december 26. 17:33
Én jelenleg a szünetre feladott kötelezőket olvasom. Lev Tolsztojtól az Ivan Iljics halálát már elolvastam és az egész jó volt, bár mikor elkezdtem nem hittem volna, hogy tetszeni fog, mert a magyar tanár elég negatívan nyilatkozott róla mikor feladta..
Jelenleg pedig Balzactól a Goriot apót olvasom, ami eddig nem annyira tetszik, mert alig van benne párbeszéd és nagyon sok benne a leírás, amiket én ki nem állhatok.
Kazuo
2013. december 27. 10:25
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Őszintén szólva, én rengeteget olvasok, mert kellemes és hasznos kikapcsolódás, nem beszélve arról, hogy művelődik is általa az ember. Nemrégiben újra beiratkoztam a könyvtárba, mely nagyon jó döntésnek bizonyult. Jelenleg Emily Brontë-től olvasom az Üvöltő szeleket. Még nem jutottam el a könyv feléig sem, de érdekes, kellemes olvasmány - pláne azok számra, akik szeretik a régebbi évszázadokban játszódó történeteket.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.