Olvasol?
2013. szeptember 24. 10:43
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Most fejeztem be L.J.Smith - Stefan Naplója 2.rész - Vérszomj című könyvét.Az elsőt még nem olvastam,de mivel csak ez volt bent a könyvtárban gondoltam ez is jó lett.Tetszett,de örülök,hogy anno egyiket sem vettem meg.Túl rövid ahhoz
Majd talán sok-sok idő múlva
Most pedig elkezdem Sara Gruen - Vizet az elefántnak című könyvét.A filmet is imádtam,remélem ez is tetszeni fog
Most pedig elkezdem Sara Gruen - Vizet az elefántnak című könyvét.A filmet is imádtam,remélem ez is tetszeni fog
2013. szeptember 25. 15:31
|
|
GyöngyiVirág14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 12 Azonosító: 211061 offline
|
Én nem nagyon szoktam olvasni,még nem találtam meg a nekem való könyvet.. Bár..A hétvégén vettem egy könyvet, A halál kémiáját... eddig még csak 4 fejezetet olvastam el belőle de jónak tűnik
2013. szeptember 25. 15:35
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
Idézet (Bessie @ 2013.09.20. 00:31)
Volt szerencsém hozzá pár éve. Imádtam.
Tegnap olvastam ki Szergej Lukjanyenko: Őrök világa könyvét.
Most is odapakolt a szerző rendesen, egyszerűen fogalmam nem volt mi lesz a vége, ami talán mondanom sem kell nagyon meglepett. Én ajánlanám mindenkinek ezt és az első kötetet is, ennek a "sorozatnak".
Ma pedig elővettem egy klasszikust:
Stephen King: Ragyogás
Tegnap olvastam ki Szergej Lukjanyenko: Őrök világa könyvét.
Most is odapakolt a szerző rendesen, egyszerűen fogalmam nem volt mi lesz a vége, ami talán mondanom sem kell nagyon meglepett. Én ajánlanám mindenkinek ezt és az első kötetet is, ennek a "sorozatnak".
Ma pedig elővettem egy klasszikust:
Stephen King: Ragyogás
már kiolvastam az első regényt és a másodikat is majdnem és egyszerűen lenyűgöző:DDD
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. szeptember 25. 15:53
Én nemrég fejeztem be Benina - Bíborhajú - A boszorka fénye című könyvét.Nagyon jó könyv ajánlom mindenkinek.Nemsokára kezdem a Bíborhajú - A boszorka démona c. 2. kötetet.
2013. szeptember 25. 15:57
Idézet (csillámpóni089 @ 2013.09.18. 17:45)
Jó nem ér kiröhögni de még nem olvastam el a kötelezőt így most Egri csillagokat olvasok. 
Nem röhögünk,én pl. nem szoktam a kötelezőket elolvasni.Egész nyáron van nálam valamilyen könyv,de a kötelezőket az Istenért nem olvasnám ki.Inkább a netről leszedem xD Most nyáron pl. 12 könyvet olvastam el
2013. szeptember 25. 18:12
|
|
Nik.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 211972 offline
|
Én imádok olvasni!
Komolyan!
Kedvenc könyvem illetve könyveim. Én egy amolyan sorozatot olvasok.
Elisabetta Gnone-Fairy Oak: Az ikrek titka,A Sötétség bűvöletében,A fény hatalma..EZ AZ ELSŐ HÁROM RÉSZ.
De még van 4 rész. Aztán nemrég megtudtam, hogy még van még egy sorozat.
De én most a FLOX ŐSZI BOLONDSÁGAI-t olvasom.
De a lényeg: IMÁDOK OLVASNI.
Amolyan kötelező olvasmányok közül, a A Pál utcai fiúk nagyon tetszett. Most nem régen epdig kiolvastam az Egri csillagok-at. Bevallom ez jobban tetszett. De én mindegyiket imádom. Sokakkal elentétben, én örülök, hogy ezeket az olvasmányokat "kötelezővé" tették.
Elisabetta Gnone-Fairy Oak: Az ikrek titka,A Sötétség bűvöletében,A fény hatalma..EZ AZ ELSŐ HÁROM RÉSZ.
Amolyan kötelező olvasmányok közül, a A Pál utcai fiúk nagyon tetszett. Most nem régen epdig kiolvastam az Egri csillagok-at. Bevallom ez jobban tetszett. De én mindegyiket imádom. Sokakkal elentétben, én örülök, hogy ezeket az olvasmányokat "kötelezővé" tették.
Cute girl 998
2013. szeptember 25. 18:46
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Idézet (Nik. @ 2013.09.25. 18:12)
Én imádok olvasni!
Komolyan!
Aha, a Fairy Oak könyvek jók. Valaki olvasta már a Vango- a hazátlan herceget? Érdemes.
2013. szeptember 26. 21:07
|
|
Effy.01original vampire ♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 0 Azonosító: 208769 offline
|
Most olvastam ki a Harry Potter és a Titkok kamráját, holnap pedig elkezdem az Azkabani foglyot.
A filmek közül az volt a kedvencem, kíváncsi vagyok, hogy könyvben milyen lesz majd.
2013. szeptember 26. 21:12
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Szent Johanna Gimi 5, Harry Potter és a Titkok Kamrája + angolul olvasok egy könyvet VIII. Henrikről és a feleségeiről.
Általában buszon olvasok, mivel máskor nincs nagyon rá időm.
2013. szeptember 26. 21:19
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Az Elfújta a szél és a Védett férfiak kihúzva. Huh. Utóbbi nagyon keményen gondolatgerjesztő, de előbbi olvasását mindenkinek melegen ajánlom. Tudom, hogy a film klasszikus meg minden, de hiába legendás Vivien Leigh, Scarlett karakterizációját csak a regény adhatja vissza teljes egészében.
Kazuo
2013. szeptember 27. 12:21
Én jelenleg a Szürke 50 Árnyalatát olvasom
Average Girl
2013. szeptember 27. 22:14
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Befejeztem Max Brookstól a World War Z - Zombiháborút. Tetszett, tisztára olyan volt, mintha tényleg lett volna a múltban egy ilyen zombifertőzés.
Mivel jövőhét péntekig nem tudom megvenni az új Dan Brown könyvet, az Infernót, ezért elkezdtem Neil Gaimantől a Soseholt és az a helyzet, hogy nem lenne szabad olvasnom a metrón vagy a villamoson, mert folyamatosan túlmegyek legalább egy megállót, olyan szinten elveszek a könyvben
Mivel jövőhét péntekig nem tudom megvenni az új Dan Brown könyvet, az Infernót, ezért elkezdtem Neil Gaimantől a Soseholt és az a helyzet, hogy nem lenne szabad olvasnom a metrón vagy a villamoson, mert folyamatosan túlmegyek legalább egy megállót, olyan szinten elveszek a könyvben

Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.