amúgy néha szoktam
Olvasol?
2008. augusztus 19. 20:35
|
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline
|
most ezt olvasom:
Joachim Peiper: Keselyûk Berlin felett
nagyon izgalmas, fõleg azoknak akik szeretik a II.vh-s kalandregényeket.
meg még kb 4-5 könyv be van készítve a sloziban(nem érdekel ha ciki!), szóval ja szoktam olvasni..
meg még kb 4-5 könyv be van készítve a sloziban(nem érdekel ha ciki!), szóval ja szoktam olvasni..
2008. augusztus 19. 21:12
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(Steve-O @ 2008. August 19. - 19:35)
most ezt olvasom:
Én most Max Allan Collins - Fegyverek Szava címû könyvét olvasom éppen...
Szintén II. Világháborús történet.
2008. augusztus 19. 21:14
Idézet(joe_r @ 2008. August 19. - 20:12)
Én most Max Allan Collins - Fegyverek Szava címû könyvét olvasom éppen...
Szintén II. Világháborús történet.
Húúú add kölcsöööön!!!
Én jelenleg Harry Potter and the Half-Blood Prince-t olvasom. Még csak 2x olvastam, rámfér 3.szor is
2008. augusztus 19. 21:26
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Jelenleg Robin Maxwell A vad írek címû,elméletileg történelmi,gyakorlatilag fikciót olvasom.Ami azért bánt,mert történelminek van feltüntetve,így dolgozatokhoz egyebekhez lehet használni,pedig teljesen pontatlan...
Harry Potter: mindet olvastam többször is.Sajnos a befejezés elég gyengusz lett.Ifjúsági regénybõl lélektanivá kezdett válni,amihez JK-nek vagy nincs érzéke,vagy kevés a tapasztalata,de elég durván Bûn és bûnhõdés szagú a barangolós rész...
Ja ha igazán jó könyvre vágytok olvassatok Gabriel Garcia Márquez-t.Perverz néha felkavaró,de iszonyatos!Mindegy mit,persze legismertebb a 100 év magány,de bármi,ami Márquez csak jó lehet.
Harry Potter: mindet olvastam többször is.Sajnos a befejezés elég gyengusz lett.Ifjúsági regénybõl lélektanivá kezdett válni,amihez JK-nek vagy nincs érzéke,vagy kevés a tapasztalata,de elég durván Bûn és bûnhõdés szagú a barangolós rész...
Ja ha igazán jó könyvre vágytok olvassatok Gabriel Garcia Márquez-t.Perverz néha felkavaró,de iszonyatos!Mindegy mit,persze legismertebb a 100 év magány,de bármi,ami Márquez csak jó lehet.
2008. augusztus 24. 16:16
William Shakespeare - Öt Dráma, ebbõl jelenleg a Rómeo és Júlia megy, aztán majd a Julis Ceasar
2008. augusztus 24. 17:34
|
|
Lilluscsodalány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.24. Hozzászólás: 1212 Csatolások: 2621 Azonosító: 27836 offline
|
Idézet(Necros @ 2008. August 24. - 17:01)
Tõle nekem a Szöktetés a kedvencem.
ha ezzel végeztem akkor jön a Válság ugyancsak Tõle, de utána megszerzem ezt a könyvet
2008. augusztus 24. 17:59
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Én egy osztálykirándulás alkalmával vettem meg, az egyik utolsó napon (vagy pont az utolsón), arra nem emlékszek pontosan, hogy még Kassán vagy már másik városban, de kellemes meglepetés volt magyar könyveket is áruló boltot találni a sok szlovák hely között. 
szerk.: Hehe, 25k pont.
szerk.: Hehe, 25k pont.
2008. augusztus 25. 23:12
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Legutóbb:
James Clavell - A Nemes Ház
Stanis³aw Lem - Pirx pilóta kalandjai
Most:
Wayne Chapman (Gáspár András) - Keleti szél 2.
James Clavell - A Nemes Ház
Stanis³aw Lem - Pirx pilóta kalandjai
Most:
Wayne Chapman (Gáspár András) - Keleti szél 2.
2008. szeptember 01. 19:28
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
Henry Metelmann - A pokolba Hitlerért
Tehát "Hitlerért" és nem "Hitlerrel"
Mivel láttam, hogy mások is második világháborús könyveket ajánlottak, vettem a bátorságot a lányok nagy örömére gondolom.
Henry 20 alatt van amikor kikerül a keleti frontra, kemény Hitlerjugend beállítottsága van. De teljesen átlagos, akár átlag alatti katona, nincs barátnõje, felesége, alig kap kitüntetést, nincs jóban a feletteseivel, egyszerû sofõr, de Henry leírja nem csak azt amikor bátor, hanem azt is amikor gyáva. De hát az élet nem hollywoodi film.
A könyv valóságélménye a gyatra fordításon keresztül is átjön.
Tehát "Hitlerért" és nem "Hitlerrel"
Mivel láttam, hogy mások is második világháborús könyveket ajánlottak, vettem a bátorságot a lányok nagy örömére gondolom.
Henry 20 alatt van amikor kikerül a keleti frontra, kemény Hitlerjugend beállítottsága van. De teljesen átlagos, akár átlag alatti katona, nincs barátnõje, felesége, alig kap kitüntetést, nincs jóban a feletteseivel, egyszerû sofõr, de Henry leírja nem csak azt amikor bátor, hanem azt is amikor gyáva. De hát az élet nem hollywoodi film.
A könyv valóságélménye a gyatra fordításon keresztül is átjön.
2008. szeptember 01. 20:19
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Mostanában inkább életrajzokat olvasok. Ebbõl a mûfajból jöhet bárki, bármi. Az elmúlt hónapokban ezek voltak: Houdini, Mao Ce-Tung, Medici-család. Most éppen Lenin van soron.
(a politikai kommenteket mellõzzétek
)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: