Olvasol?
2013. április 11. 14:02
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Jelenleg a Büszkeség és balítélet című könyvet olvasom, Jane Austentől.
8 felhasználónak tetszik:
duracell,
Minimanó94,
ophely88,
kurrek,
Kyra99,
Destiny015,
Adrianna,
Misao
2013. április 11. 17:00
Jelenleg is olvasok.
Maurice Druon: Az elátkozott királyok I. - A Vaskirály
Maurice Druon: Az elátkozott királyok I. - A Vaskirály
2013. április 12. 11:28
|
|
kriszta jogiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 83 Csatolások: 41 Azonosító: 144481 offline
|
En nagyon szeretek olvasni ! Nem is hittem,hogy egyszer meg en is olvasni fogok.De nagyon megszerettem olvani Stephenie Meyer-Alkonyataval. Es arra eszmetem fel,hogy kiolvastam mind a 4 reszet es nagyon imadtam.Fiatal vagyok es egyaltalan nem tartozom azokhoz akik azt mondjak,hogy olvasni hulyeseg.Egy konyv 100x jobb mint egy film,amibe csak a tartalom van.
2013. április 12. 11:31
|
|
Black Horse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.12. Hozzászólás: 552 Csatolások: 8 Azonosító: 199996 offline
|
Igen. Jelenleg semmit, de általában nagyon szeretek olvasni. Nincs kedvenc könyvem, sok jót olvastam már. Szeretem az Alex Rider sorozatot (amit Anthony Horowitz írt), de már könyveket is.
1 felhasználónak tetszik:
kriszta jogia
2013. április 12. 21:16
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Zabálom a könyveket.!
Szent Johanna könyvsorozat
és pont ma olvastam ki a Lúzerek és Bálkiránynőket,tegnap pedig a Kezünkben a jövőnk-ket. Ha jó egy könyv akkor az nálam egy nap van,hogy semmi mást nem is csinálok,se gép,se tv.
Kedvenceim a romantikus,humoros könyvek de Lőrincz Lászlótól,és Agathától sem zárkózom el..
Szent Johanna könyvsorozat
és pont ma olvastam ki a Lúzerek és Bálkiránynőket,tegnap pedig a Kezünkben a jövőnk-ket. Ha jó egy könyv akkor az nálam egy nap van,hogy semmi mást nem is csinálok,se gép,se tv.
Kedvenceim a romantikus,humoros könyvek de Lőrincz Lászlótól,és Agathától sem zárkózom el..
2013. április 12. 21:19
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Igen, nagyon szeretek olvasni, főleg a krimi a műfajom, de mindent szeretek, az "egy egyszerű lányról szól" és a fantasztikus könyveket is
Most Rachel Ward Számok című könyvének olvasom a második részét. Nagy kedvencem Richard Castletől a Heatwave és a Naked Heat, valamint várom a magyar fordítását a Heat Rises-nek
2013. április 13. 16:07
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Most éppen a True Blood -Inni és élni hagyni című könyv első részét olvasom.
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2013. április 14. 15:55
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Én most Mahler Ede Ókori Egyiptom című könyvét olvasom. A múltkor bevittem a suliba, ami mázli volt, mivel kiderült, hogy az első órám elmarad. Úgyhogy a következő óráig olvastam, pár tanár elment mellettem és kicsit furán néztek rám.
Szerintem nincsenek hozzászokva, hogy a diákok a suliban olvasnak, főleg Ókori Egyiptomról szóló könyvet.
Negyedikbe is volt ilyen. Vittem könyvet a suliba és szünetbe, meg napközibe mikor végeztem a házival akkor olvastam, egy ideig furán néztek rám, aztán megszokták.
Ebben szerintem sincs semmi égő vagy ciki.
Negyedikbe is volt ilyen. Vittem könyvet a suliba és szünetbe, meg napközibe mikor végeztem a házival akkor olvastam, egy ideig furán néztek rám, aztán megszokták.
Ebben szerintem sincs semmi égő vagy ciki.
2013. április 18. 22:57
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hát jah, manapság a felnőttek csodálkoznak, ha egy tinédzser valami értelmeset csinál.
Egyébként én is elpusztítottam pár könyvet és még mindig iszonyat hosszú a listám, de hát az a jó, nem igaz?
Ezeket olvastam azóta, hogy utoljára jártam itt:
Az Éjangyal trilógia első részét most fogom befejezni, már megvettem a 2-at is. Állat könyv, aki bírja az Assassin's Creedet és szeret olvasni, annak tutira tetszeni fog.
Az Éjangyal trilógia első részét most fogom befejezni, már megvettem a 2-at is. Állat könyv, aki bírja az Assassin's Creedet és szeret olvasni, annak tutira tetszeni fog.
2013. április 19. 16:36
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Tegnap kezdtem el Harper Lee "Ne bántsátok a feketerigót!" című művét. Mindenkinek teljes szívből ajánlom, de azt hiszem, rengeteg ember akad itt, aki már olvasta.
2013. április 19. 21:20
Igen, jelenleg egy történelmi könyvet, az I. világháborúról.
2013. április 20. 14:49
Jelenleg Aprilynne Pike-tól olvasom a Spells-t. Hihetetlen, milyen varázsaltos az a könyv, kész csoda. 
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.