Starity

Olvasol?

91 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2008. május 09. 15:40 #101
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(poolfan @ 2008. May 2. - 17:26)
Én Stephen Kingtõl olvasom a Végítélet-et. Nem rossz..

Abba én is belekezdtem, az elsõ könyvbõl kb 100 oldalt biztos elolvastam ( már régebben volt), de utána az elkeveredett, ott maradt valakinél és csak a második van meg. biggrin.gif Amúgy nem volt rossz, Kinghez képest egész jónak tûnt, ameddig eljutottam benne.

A Balek nekem is megvan, majd azt is sorra kéne venni, de még a Koontz könyvet sem vettem elõ azóta. sad.gif

Viszont megszereztem Clive Barker új regényét, a Mister B Gone-t. cool.gif

Egy démon memoárja lényegében, aki egyenesen az olvasóhoz beszél. smileeee.gif Van hangoskönyv változata is, amiben Doug Bradley (Pinhead) olvassa a szöveget. meghajolo.gif Lehet, hogy inkább azt kellene hallgatni, biztos nagy élmény. cool.gif

Jól kezdõdik:

BURN THIS BOOK.

Go on. Quickly, while there's still time. Burn it. Don't look at another word. Did you hear me? Not. One. More. Word.

Why are you waiting? It's not that difficult. Just stop reading and burn the book. It's for your own good, believe me. No, I can't explain why. We don't have time for explanations. Every syllable that you let your eyes wander over gets you into more and more trouble. And when I say trouble, I mean things so terrifying your sanity won't hold once you see them, feel them. You'll go mad. Become a living blank, all that you ever were wiped away, because you wouldn't do one simple thing. Burn this book.

It doesn't matter if you spent your last dollar buying it. No, and it doesn't matter if it was a gift from somebody you love. Believe me, friend, you should set fire to this book right now, or you'll regret the consequences.

—*—

Go on. What are you waiting for? You don't have a light? Ask somebody. Beg them. It's a matter of light and death Believe me! Will you please believe me? A little runt of a book like this isn't worth risking madness and eternal damnation over. Well, is it? No, of course not. So burn it. Now! Don't let your eyes travel any further. Just stop HERE.

—*—

Oh God! You're still reading? What is it? You think this is some silly little joke I'm playing? Trust me, it isn't. I know, I know, you're thinking it's just a book filled with words, like any other book. And what are words? Black marks on white paper. How much harm could there be in something so simple? If I had ten hundred years to answer that question I would barely scratch the surface of the monstrous deeds the words in this book could be used to instigate and inflame. But we don't have ten hundred years. We don't even have ten hours, ten minutes. You're just going to have to trust me. Here, I'll make it as simple as possible for you:

This book will do you harm beyond description unless you do as I'm asking you to.

You can do it. Just stop reading...

Now.

smileeee.gif
2008. június 06. 20:34 #102
suzy182
suzy182
♥sweetkisses♥

StátuszIt's the sweetest sin..
Hozzászólás: 6765
Csatolások: 13320
Azonosító: 31521
Most olvastam el Bokor Pétertõl: Mengele doktor nyomában c. könyvet..hátborzongató,hogy mik folytak anno Auswitzban.érdemes elolvasni!
2008. június 07. 05:26 #103
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(suzy182 @ 2008. June 6. - 20:34)
Most olvastam el Bokor Pétertõl: Mengele doktor nyomában c. könyvet..hátborzongató,hogy mik folytak anno Auswitzban.érdemes elolvasni!

Ha érdekel a téma, tudom ajánlani Robert Merlétõl a Mesterségem a halál címû könyvet, szerintem zseniális, alig tudtam letenni, mikor olvastam (egy másik könyvével, a Madrapurral is ez volt a helyzet, kiváló író smileeee.gif). meghajolo.gif Érdekes egy náci szempontjából nézni az eseményeket, felkavaró, de kihagyhatatlan. meghajolo.gif
2008. június 07. 08:59 #104
suzy182
suzy182
♥sweetkisses♥

Idézet(Necros @ 2008. June 7. - 04:26)
Ha érdekel a téma, tudom ajánlani Robert Merlétõl a Mesterségem a halál címû könyvet, szerintem zseniális, alig tudtam letenni, mikor olvastam (egy másik könyvével, a Madrapurral is ez volt a helyzet, kiváló író smileeee.gif). meghajolo.gif Érdekes egy náci szempontjából nézni az eseményeket, felkavaró, de kihagyhatatlan. meghajolo.gif

Szia!
Köszi,majd utána nézek,hátha meg tudom valahol szerezni..különben baromira foglalkoztat ez a téma...Múltkor megvettem Kirády Attila-Emverkísérletek c. könyvét,na az volt még hátborzongató..illletve tudom még ajánlani Wiestaw Kielar-A 290.számú auschwitzi fogoly c.könyvét,ez kicsit régebbi darab,de nagyon izgalmas!
2008. június 08. 04:23 #105
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Ha nem találod meg könyv formájában, (gondolom, inkább antikváriumokban lehet már csak fellelni unsure.gif) le is lehet tölteni pdf-ben 1-2 helyrõl magyarul. smileeee.gif
2008. június 08. 09:15 #106
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Most olvastam el Richard Doetsch - Mennybéli Tolvajok címû könyvét...
Szerintem nagyon jó könyv.
2008. június 08. 09:27 #107
gufti
gufti
új tag
Hozzászólás: 22
Csatolások: 16
Azonosító: 19858
Idézet(poolfan @ 2008. May 2. - 16:26)
Én Stephen Kingtõl olvasom a Végítélet-et. Nem rossz..

Én vagy háromszor elolvastam, de gondolkodom hogy nekiállok mégegyszer.
2008. június 08. 09:49 #108
Blamethevain
Blamethevain

Státusz"Azt hiszem, túl nagy árat kell fizetnünk néhány felejthetetlen pillanatért."
Hozzászólás: 2022
Csatolások: 5002
Azonosító: 21944
Mary Roachtól olvasgatom a Holttestek lenyûgözõ életét. Érdekes, plusz poénosan írta meg, jókat mosolygok rajta néha. biggrin.gif Szegény Pottert is félbehagytam emiatt, na de persze ezután folytatom azt is. rolleyes.gif
2008. június 08. 16:44 #109
Trinny
Trinny
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Rhonda Byrne: The Secret
2008. június 08. 21:48 #110
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(gufti @ 2008. June 8. - 09:27)
Én vagy háromszor elolvastam, de gondolkodom hogy nekiállok mégegyszer.

Én csak elkezdtem, úgy az elsõ rész harmadáig jutottam talán, már nem emlékszek pontosan, utána meg elkeveredett valahová a könyv és csak a második jött vissza. Lehet úgy olvasni a másodikat, hogy az elsõ jó részét kihagytam, meg lehet érteni?

Amúgy nem rossz, a jobb King könyvek közül való, de egy picit unalmasnak tûnt.
2008. június 10. 11:36 #111
suzy182
suzy182
♥sweetkisses♥

Idézet(Necros @ 2008. June 7. - 04:26)

Hali!Képzeld Necros,meg van itt nálunk a megyei könyvtárban a Robert Merlétõl a Mesterségem a halál..úgy örültem...úgy hogy ma neki is látok!Köszi a tippet! smileeee.gif
2008. június 10. 13:13 #112
Windrider
Windrider
új tag
Hozzászólás: 26
Csatolások: 0
Azonosító: 59351
Laurell K Hamilton - Blood noir
2008. június 10. 18:06 #113
gufti
gufti
új tag
Hozzászólás: 22
Csatolások: 16
Azonosító: 19858
Idézet(Necros @ 2008. June 8. - 20:48)
Én csak elkezdtem, úgy az elsõ rész harmadáig jutottam talán, már nem emlékszek pontosan, utána meg elkeveredett valahová a könyv és csak a második jött vissza. Lehet úgy olvasni a másodikat, hogy az elsõ jó részét kihagytam, meg lehet érteni?

Amúgy nem rossz, a jobb King könyvek közül való, de egy picit unalmasnak tûnt.

Végülis meg lehet érteni, de nekem az elsõ rész jobban tetszik.
Szerintem próbáld megkeríteni.
2008. július 05. 23:23 #114
Papucs
Papucs
új tag
Hozzászólás: 56
Csatolások: 0
Azonosító: 65489
én kajálás és egészségügy alatt szeretek a legjobban olvasni (érdekes páros...) meg az ágyamban fekve; d eképes vagyok utcán, menet közben, rázkódó buszon, vonatsarokban, jóformán: bárhol.
2008. július 07. 22:20 #115
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
én most éppen Claire Kenneth-tõl olvasom a Neonfény a Nílus felett-et és imádom mert romantikus, és váratlan fordulatokban gazdag!ajánlom mindenkinek aki szeret elrugaszkodni a valóságtól és beleélni magát ezekbe a fantasztikus regényekbe!!és nagyon jó korrajz is a '40-es '50-es évekrõl!! smileeee.gif
2008. július 11. 18:49 #116
- törölt felhasználó -    
Régebben több idõm volt olvasni, egyik kedvenc könyvem:
Daphne Du Marier - A Manderley ház asszonya
Mostanában ha van idõm, inkább Nemere könyvek jönnek szóba: Családom a maffia, Láz, ami nagyon tetszett!
2008. augusztus 16. 22:29 #117
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Szoktam olvasni csak nem sûrûn mert álltalában van más ami lefoglal.... sajnos... Pedig szeretek olvasni...
2008. augusztus 17. 14:58 #118
Klau0604
Klau0604

Státuszelegem van...nem kell sem a szavazod,sem pedig,hogy barátnak jelölj,értem?
Hozzászólás: 992
Csatolások: 106
Azonosító: 66181
Suliban tuti nem bírnék olvasni! Az osztályteremben azért, mert a sok hülye üvölt, mint a sakál, az órán azért, mert a sok hülye üvölt, mint a sakál (mi vagyunk a suli legrosszabb osztálya biggrin.gif 10.a forevör tongue.gif), szünetben a barátaimmal beszélgetek akik másik osztályba járnak. Otthon olvasok inkább, de csak teljes csöndben és nyugalomban tudok koncentrálni (tehát éjszaka) kedvencem a Harry Potter könyvsorozat biggrin.gif azokat már jópárszor kiolvastam, szeretem a jó krimiket is meg Stephen King könyveit (Cujo a kedvencem a film nagyon durva...), de inkább a regényeket szeretem. Én is is szoktam írni regényeket... msn-en blush.gif xD
2008. augusztus 17. 15:04 #119
- törölt felhasználó -    
Leutóbb ezt olvastam: Christina Applegate - Nina nem mondja el (Szívzûrök-sorozat)-a második számú kedvencem wub.gif
Az elsõ a Négyen egy gatyában sorozat(mind a négyet imádom). wub.gif wub.gif
Egyébként azt nem szeretem az egészben, hogy ha van egy jó könyv, akkor azt nem tudom letenni, és egy nap alatt kiolvasom...Ezt leszámítva imádok olvasni, csak suliidõben nem sok idõm van rá...
2008. augusztus 19. 03:52 #120
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(Chyntya @ 2008. August 17. - 15:04)
Egyébként azt nem szeretem az egészben, hogy ha van egy jó könyv, akkor azt nem tudom letenni, és egy nap alatt kiolvasom...

Ez engem is bosszant, fõleg, ha nem is vastag könyvrõl van szó. dry.gif Ezért megpróbálom beosztani, hogy minél tovább tartson vagy olvasok mást is mellette, hogy még tovább húzzam.

Ha már az olvasási szokások szóba kerültek, én szeretek valami zenét hallgatni közben, lehetõleg a könyvhöz illõ hangulatút, hogy teljesen kizárjam a külvilágot, az apró zajok se zavarjanak. Például elõveszek egy Dean R. Koontz könyvet, kényelmesen elhelyezkedek, elkezdem hallgatni a Corelli albumot, ami tökéletesen passzol hozzá. Vagy Barker könyv mellé valamelyik Hellraiser filmzenéjét. biggrin.gif Vagy mikor kollégiumban elolvastam az elsõ Alien könyvváltozatát, akkor az AC/DC Stiff Upper Lip címû albumát hallgattam közben (más nem nagyon volt és rap zenénél mégis csak jobban illik hozzá) és azóta is mindig eszembe jut az egyik a másikról. laugh.gif
91 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!