Olvasol?
2013. január 15. 13:55
most épp a Perks of being a Wallflowert,de fordítás pocsék
2013. január 15. 19:37
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Én ezzel úgy vagyok hogy azt szívesem olvasom ami érdekel, de ami nem, annak neki se állok. Például szívesen olvasok alkonyatot, vagy esetleg szívesen olvasnék Harry Pottert. Bár a mangába kevés a szöveg (tény) de azt is olvasom. De bármily röhej , vagy nevetséges, és néha a biosz és a töri könyvemet is szívesen olvasom.
2013. január 18. 14:38
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hollófiúk
2013. január 18. 14:59
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Légy Jó Mind Halálig! Ezt most olvastam ki!!
2013. január 19. 13:50
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Jelenleg Goethe-étől a Faustot olvasom. Igaz, nem kötelező olvasmány, de nekem felkeltette az érdeklődésemet. Nem bántam meg, hogy elkezdtem, mert nagyon tetszik, érdekes témát dolgoz fel.
2013. január 19. 14:12
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Jelenleg nem, mert a könyvtárból kivette valaki az összes SzJG könyvet, pedig pont el akartam kezdeni őket.
Pár napja fejeztem be a Harry Potter utolsó kötetét. Kevesebb, mint három hét alatt elolvastam mind a hét könyvet, annyira tetszett..
Pár napja fejeztem be a Harry Potter utolsó kötetét. Kevesebb, mint három hét alatt elolvastam mind a hét könyvet, annyira tetszett..
1 felhasználónak tetszik:
Ameliaxx
2013. január 19. 15:57
Nemrégiben leltem rá egy remek kis történelmi-regénysorozatra, tegnap kezdtem el A Praetorianus-okat, előtte pedig a Gladiátorral és a Légióval végeztem.
Simon Scarrow egy született zseni, annyira imádom a könyveit, hogy az már-már leírhatatlan.
2013. január 20. 09:18
Walter Kirn - Egek Ura
Ezt a könyvet nem akartam elolvasni, a véletlen hozta úgy hogy nekiálltam, és elővettem amikor unatkoztam. Bonyolult felépítésű, néha azt sem tudtam hogy jutottam A-ból B-be, egyik esemény követte a másikat. Az első 40 oldalnál azt éreztem hogy leteszem és soha többé elő nem veszem, mert nagyon untam. Aztán amikor a karaktereket kezdte fejtegetni, kezdett érdekessé válni a dolog. Nem mondom, hogy életem könyve volt, de unalmas órákra egynek elmegy
Lewis Carroll : Alice's Adventures in Wonderland
Eredeti nyelven, nagyon jó
Egy élmény volt, a szerkesztése nagyon tetszett, annyira illett a könyv miliőjéhez
Aranyos kis történet, kedvem támadt megnézni az 1951-es filmadaptációt.
Stephenie Meyer - Eclipse
Senkinem sem kell bemutatnom a sztorit. Egy szó mint száz : a könyv tényleg jobb mint a filmek, így még tetszett is. (Bella évődése nekem még így is sok volt, de így elviselhetőbb, mint a filmben.)
Ezt a könyvet nem akartam elolvasni, a véletlen hozta úgy hogy nekiálltam, és elővettem amikor unatkoztam. Bonyolult felépítésű, néha azt sem tudtam hogy jutottam A-ból B-be, egyik esemény követte a másikat. Az első 40 oldalnál azt éreztem hogy leteszem és soha többé elő nem veszem, mert nagyon untam. Aztán amikor a karaktereket kezdte fejtegetni, kezdett érdekessé válni a dolog. Nem mondom, hogy életem könyve volt, de unalmas órákra egynek elmegy
Lewis Carroll : Alice's Adventures in Wonderland
Eredeti nyelven, nagyon jó
Stephenie Meyer - Eclipse
Senkinem sem kell bemutatnom a sztorit. Egy szó mint száz : a könyv tényleg jobb mint a filmek, így még tetszett is. (Bella évődése nekem még így is sok volt, de így elviselhetőbb, mint a filmben.)
Kyra99
2013. január 21. 17:27
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Nemrég olvastam ki Natascha Kampusch 3096 című regényét. Meglepődtem, hogy mennyire egyszerű, szinte már "könnyed" olvasmány, pedig egy panaszokkal teletűzdelt megtört lány önéletrajzára számítottam. Mindenki, aki bele akart kezdeni, kezdjen is, mert rengeteget változtat a világszemléleten
Most egyébként Catherine Fisher Incarceron c. művét olvasom, sci fi rajongóknak kötelező
Most egyébként Catherine Fisher Incarceron c. művét olvasom, sci fi rajongóknak kötelező
2013. január 21. 17:34
|
|
MrsDestinyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 194422 offline
|
Én most Richelle Mead- A halál csókját olvasom.: ) Teljesen más,mint a többi vámpíros könyv (pl. Twilight).Imádom.: D
2013. január 21. 17:44
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Jelenleg Jo Nesbø Hóemberét olvasom, fanatikus rajongásom a krimik iránt itt is visszaköszön és aligha szeretne csillapodni.
Horgi
2013. január 22. 19:57
|
|
szedresiesztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 194345 offline
|
A Szent Johannákat már kivégeztem.
Most nemrég jelent meg egy lányos könyv most azt olvasom:D
Hűvösvölgyi suli
Most nemrég jelent meg egy lányos könyv most azt olvasom:D
Hűvösvölgyi suli
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.