Olvasol?
2012. december 22. 12:12
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Á, imádok olvasni.
Most épp Kerstin Gier Smaragdzöld c. könyvére várok, mert ezen a héten adják ki, és az előző két részt már elolvastam.
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. december 23. 16:27
Én szeretek olvasni,de így most suliídőbe keveset.Nem tetszik akrármilyen regény.A Szent Johanna gimi,és a vörös pöttyös könyvek a kedvenceim
Mást nem nagyon olvasok;)
2012. december 23. 16:53
Én szeretek olvasni. A misztikus történeteket nagyon szeretem, pl. az Alkonyat könyveket de csak a könyvet a filmet nem, meg még a kalandregényeket is ilyen pl az Uncharted: A negyedik labirintus amit le sem tudtam tenni annyira magával ragadott, aki szereti a kincskeresős vicces sztorikat annak ajánlom hogy olvassa el mert nagyon jó kis könyv.
2012. december 23. 20:24
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
A suli miatt nincs időm olvasni, ezért most örülök a szünetnek.. Főleg, hogy így Karácsonyra vettünk három könyvet..
Az egyik az Eperszedő.. Már kiolvastam, tetszik, bár kicsit unalmas az eleje.. A többiről majd akkor írok, ha kiolvastam:)
Az egyik az Eperszedő.. Már kiolvastam, tetszik, bár kicsit unalmas az eleje.. A többiről majd akkor írok, ha kiolvastam:)
2012. december 24. 14:36
Szintúgy, nekem is a suli miatt kevés időm van olvasni, de ha van, akkor igyekszem pótolni a hiányosságomat. Általában a romantikus (igen, de nem az alkonyat féle csöpögős) könyveket kedvelem. Pl.: Kresley Cole - Szeress, ha akarsz, Catherine Anderson - Nyári szellő. Mostanában rákaptam Shakespeare-re is, így tágult a látóköröm is, továbbá érdekelnek a történelmi személyek "disznóságai" is és az egyéb ilyen rejtélyes dolgok - jöhet akkor már ezotéria is, pszichológia is stb. Bármi, ami egy kicsit is érdekes.
2012. december 24. 19:46
Én imádok olvasni
.Az egyik kedvenc elfoglaltságom.Én mindenkinek ajánlom a Cinnamon Girl könyveket Caty Hopkins-tól,mert igazi tinédzser szövegű ifjúsági regény,és a szereplőkel rengeteg izgalmas dolog történik.Az emlékek őre könyvet pedig 1 hónapja olvastam ki,hát ezzel nem vagyok teljesen elégedett(ami az elejét illeti)de ez is egy igazán elgondolkodtató könyv,mindenkinek ajánlom.írója,Louis Lowry igazán elgondolkodtató kérdéseket tár fel,közöl a könyvben,ami szerintem néhány embernek nagyon hasznos lenne.Halottam,hogy a könyvnek már van második és harmadik része is,viszont a szereplők és a helyszín már teljesen más benne,ahogy a történet is.Sajnos a címét nem tudom a folytatásainak.
2012. december 24. 20:13
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Előttem írták páran, hogy suli miatt nincs idejük, hát nekem sem akad nagyon.. De ha igen, és találok olyat, ami tetszik, akkor olvasok.
Most például szünetben fogok, mert egy tök klassz könyvet kaptam karácsonyra.(:
2013. január 11. 18:25
Most épp Rhonda Byrne - A titok című könyvét olvasom.
2013. január 13. 09:22
Most olvastam ki az SZJG 4-5öt a hét folyamán, a múlt héten pedig a Twilight-Alkonyat 1 részét. Jelenleg egy angol nyelvű könyvre vágyom, ami nagyon izgalmas.
2013. január 13. 14:37
Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek
Már egy hete szenvedek vele, mivel nem volt időm olvasni a sok tanulnivalóm miatt, de hamarosan kivégzem ezt is. Lauren Oliver véglegesen belekerült a kedvenc íróim közé. Imádom a stílusát és a könyvet is ajánlom mindenkinek. Habár az elején a főszereplő lány igen idegesítő, mivel egy bitch.
Már egy hete szenvedek vele, mivel nem volt időm olvasni a sok tanulnivalóm miatt, de hamarosan kivégzem ezt is. Lauren Oliver véglegesen belekerült a kedvenc íróim közé. Imádom a stílusát és a könyvet is ajánlom mindenkinek. Habár az elején a főszereplő lány igen idegesítő, mivel egy bitch.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.