Olvasol?
2012. július 24. 13:56
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
magazinokat és a breakin downt
2012. július 25. 20:59
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Sose nézz vissza!
2012. július 31. 15:49
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Most éppen Philippa Gregory - A másik királynő c. könyvét olvasom. Nagymamám vette meg, és amikor nála jártam 'elkoboztam' tőle.
Egyébként érdekes egy könyv.
2012. augusztus 01. 23:49
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Imádok olvasni.Kedvenc könyv sorozataim a Gyűrűk Ura,Assasins Creed és a Bridgerton Család.Ezeket bármikor bár hanyadszor eltudnám olvasni mert annyira imádom őket.
2012. augusztus 02. 00:27
|
|
Biuss1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 219 Csatolások: 56 Azonosító: 178730 offline
|
Én szoktam olvasni. Most jelenleg nem olvasok. Várom a szent johanna gimi 7.részét. Ajánlom mindenkinek a könyvet,mert a legtöbb örömötöket ebbe szerzitek.én imádom a könyvet és izgatottan várom a folytatást.
2012. augusztus 04. 15:54
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Jelen pillanatban ezt olvasom. Nicholas Sparks - Menedék. Nagyon tetszik
2012. augusztus 04. 21:50
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Igen.
Most olvastam ki (megint) Nicholas Sparks lenyügőző könyvét a Szerelmünk Lapjait(mindenkinek ajánlom)és most Crystal Hand első könyvét olvasom az Angyalsorsot.
Most olvastam ki (megint) Nicholas Sparks lenyügőző könyvét a Szerelmünk Lapjait(mindenkinek ajánlom)és most Crystal Hand első könyvét olvasom az Angyalsorsot.
2012. augusztus 04. 21:57
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Persze. Én rendszeresen olvasok.
Legutóbb Scott Westerfeld Csúfok című könyvét olvastam. Nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek a könyvet. Nemsokára elkezdem a második részt, a Szépeket. Szerintem tényleg nagyon tanulságos, izgalmas és rabul ejtő könyv.
Azután meg majd jön a harmadik rész, a Különlegesek. Imádom ezt a könyvet. És szerintem több rész nem is lesz, azt hiszem, ez egy trilógia. Nekem a legjobban a Különlegesek borítója tetszik.
Legutóbb Scott Westerfeld Csúfok című könyvét olvastam. Nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek a könyvet. Nemsokára elkezdem a második részt, a Szépeket. Szerintem tényleg nagyon tanulságos, izgalmas és rabul ejtő könyv.
Azután meg majd jön a harmadik rész, a Különlegesek. Imádom ezt a könyvet. És szerintem több rész nem is lesz, azt hiszem, ez egy trilógia. Nekem a legjobban a Különlegesek borítója tetszik.
2012. augusztus 07. 17:37
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Licia Troisi: Égvilág - Gyilkosok szektája
Tehetséges az írónő. Részletesen leírja a főszereplő érzéseit, gondolatait, emlékeit. Az egész regény sötét és baljós hangulatú, van benne pár vérfürdő, éhezés, kegyetlenség, harc... Nekem tetszik a története, ugyanakkor sokszor érződik rajta némi erőltetettség... Az írónő jól ismert fantasy-elemeket beletömködve próbálta izgalmasabbá tenni. Aki mindenáron über-egyedi regényre vadászik, annak ez nem jó választás; de mint mondtam, eszméletlenül jól van megírva, és a klisék ellenére is fenn tudja tartani az érdeklődésem.
Bár még "csak" az 1/3-ánál járok (elég nagydarab szegényke), pontozom: 10/8
Tehetséges az írónő. Részletesen leírja a főszereplő érzéseit, gondolatait, emlékeit. Az egész regény sötét és baljós hangulatú, van benne pár vérfürdő, éhezés, kegyetlenség, harc... Nekem tetszik a története, ugyanakkor sokszor érződik rajta némi erőltetettség... Az írónő jól ismert fantasy-elemeket beletömködve próbálta izgalmasabbá tenni. Aki mindenáron über-egyedi regényre vadászik, annak ez nem jó választás; de mint mondtam, eszméletlenül jól van megírva, és a klisék ellenére is fenn tudja tartani az érdeklődésem.
Bár még "csak" az 1/3-ánál járok (elég nagydarab szegényke), pontozom: 10/8
2012. augusztus 07. 20:06
E. L. Jamestől A szürke ötven árnyalata című könyvet. Mit ne mondjak, kicsit meghökkentő a történet, de tetszik. Alig várom a folytatást, ami szerencsére hamarosan megjelenik magyarul is.
2012. augusztus 12. 19:20
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Tudom nagyon ciki, hogy 25 éves létemre ez a könyv még kimaradt az életemből, de most elolvastam és azt kell mondanom, hogy Dan Brown egy zseni. Komolyan, felesleges is írni a könyvről mást, elég annyi, hogy nem lehet letenni
2012. augusztus 14. 10:56
Kami Garcia, Margaret Stohl: Beautiful Darkness (Lenyűgoző Sötétség)
Az első rész is nagyon tetszett, de a második... valami elképesztő. Sokkal jobban tetszik, mint a Beautiful Creatures. Sokkal több a látomás benne és azok is jól vannak megírva. Nem olyan tipikus fantasy, hanem végre olyan, amiről még nem olvastam. Csak egy dologra vagyok kíváncsi, hogy Link mi a fenét művelt a főszereplő, Ethanék pincéjében kilenc éves korában. Ha úgy ér véget a könyvsorozat, hogy ez nem derül ki, akkor megőrülök.
mindjárt kiolvasom, úgyhogy a végétől lehet, hogy megváltozik a véleményem, de eddig: 10/9 - Ajánlom mindenkinek!
Az első rész is nagyon tetszett, de a második... valami elképesztő. Sokkal jobban tetszik, mint a Beautiful Creatures. Sokkal több a látomás benne és azok is jól vannak megírva. Nem olyan tipikus fantasy, hanem végre olyan, amiről még nem olvastam. Csak egy dologra vagyok kíváncsi, hogy Link mi a fenét művelt a főszereplő, Ethanék pincéjében kilenc éves korában. Ha úgy ér véget a könyvsorozat, hogy ez nem derül ki, akkor megőrülök.
mindjárt kiolvasom, úgyhogy a végétől lehet, hogy megváltozik a véleményem, de eddig: 10/9 - Ajánlom mindenkinek!
2012. augusztus 14. 11:23
|
|
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline
|
Én jelenleg ezeket olvasom: Suzanne Collins: Futótűz, Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Susan Hill: A fekete ruhás nő, Nalini Singh: Angyalcsók, Sir Arthur Conan Doyle összes Sherlock Holmes története, Douglas Clegg: Álomország (mentségemre legyen, ezt már 1× elolvastam), Stephenie Meyer: a burok, Stephen King: Borzalmak városa, Cally Taylor: A mennyország várhat, George R. R. Martin: Trónok harca. Meg még egy jobbagyféltekés rajzolási útmutatót... egy kicsit el vagyok havazva.
2012. augusztus 16. 22:13
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Nagyon imádok olvasni.
jelenleg ezek a könyvek vannak nálam a könyvtárból:
- L.J. Smith: Vámpírnaplók: Stefan Naplója (a kezdetek)
- Cecily von Ziegesar- Bad Girl 2
- P.C. Cast + Kristin Cast: A Préda (Éjszaka Háza)
- Claira Loup: Amikor Életemben Először
jelenleg ezek a könyvek vannak nálam a könyvtárból:
- L.J. Smith: Vámpírnaplók: Stefan Naplója (a kezdetek)
- Cecily von Ziegesar- Bad Girl 2
- P.C. Cast + Kristin Cast: A Préda (Éjszaka Háza)
- Claira Loup: Amikor Életemben Először
2012. augusztus 17. 11:51
Én is rendszeresen olvasok, ki sem bírnám anélkül
Legutoljára, az "Ábel a rengetegbent" olvastam, mert az volt a kötelező
Most egy sorozatnak fogok nekiállni, csak elfelejtettem a címét
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

2 felhasználónak tetszik: