Olvasol?
2012. június 25. 20:05
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Anyum vett egy könyvet én meg csak beleolvastam, mert nem volt mit... hát rendesen beszippantott. Ez pedig Isaac Asimov Alapítvány sorozatának 1. kötete, Az Alapítvány előtt című. Eszméletlenül jól megírt könyv, bár aki nem bírja a filozofikus, tudományos dolgokat annak nehezen emészthető. Mondjuk engem az ilyesmi taszított mindig is, de basszus, olyan jól van keverve a sci-fi elemeivel, annyi okosságot hordanak össze benne, hogy élvezetes, mint állat.
2012. június 25. 20:13
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Most olvastam el Lauren Condrad: L.A Candy című könyvsorozatának első részét.
Nem kell ettől a könyvtől nagy filozófikus elméleteket várni. Egy sima, csajos könyv, ami kb 6 óra alatt kiolvasható, viszont letehetetlen.
Nem kell ettől a könyvtől nagy filozófikus elméleteket várni. Egy sima, csajos könyv, ami kb 6 óra alatt kiolvasható, viszont letehetetlen.
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2012. június 25. 20:18
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (KathPierce. @ 2012.05.21. 19:54)
Sokan kinevettek azért amit olvasok, de elárulom. Az ABIGÉL c. könyvet olvasom. Eddig nagyon tetszik, nem gondoltam volna hogy ennyire érdekes. 
Ki az, aki kinevet ezért? Az Abigél az egyik legjobb magyar könyv. Milliószor olvastam, már fejből tudom az egészet
Minimanó94
2012. június 25. 22:47
Idézet (Draweraptor @ 2012.05.22. 21:24)
Gyűrűk ura
Mindenkinek ajánlom a filmet is meg a könyvet is, mert eszméletlen jó, de szerintem elég kevesen vannak, akik nem ismerik.
Mindenkinek ajánlom a filmet is meg a könyvet is, mert eszméletlen jó, de szerintem elég kevesen vannak, akik nem ismerik.
Biztos jó, de szerény személyemet hidegen hagyja. Érettségi tétel is volt, rendesen paráztam hogy csak ki ne húzzam. Mákom volt, mert azt a kötelező olvasmányos tételt húztam amit olvastam, és tetszett is, mégpedig a Romeo és Júliát
De hogy ne legyek teljesen OFF: ugyan télen még nekikezdtem, de befejezni nem tudtam, ezért most szeretném kiolvasni Hilary Duff-tól a Devoted-et, emellett pedig bőszen lapozgatom a Skandinávia - Nyitott szemmel című könyvet.
2012. június 25. 22:57
hááá hétvégén beestem az Alexandrába és egyszerűen nem bírtam megállni hogy ne olvassak bele a Trónok harca első kötetébe és egyszerűen nem tudtam letenni így kénytelen voltam megvenni és most olvasom!
és már meg rendeltem a második kötetet is!
2012. június 28. 18:51
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Claudia Gray ~ Evernight
Sokan mondják, hogy csak egy béna Twilight utánzat, de én már számtalanszor olvastam, és egyáltalán nem hasonlít a két könyv.
Imádom.
Sokan mondják, hogy csak egy béna Twilight utánzat, de én már számtalanszor olvastam, és egyáltalán nem hasonlít a két könyv.
Minimanó94
2012. július 03. 13:13
Most éppen Georgie Downy - Viharos szerelem című könyvét olvasom , a történet egy lányról szól aki beleszeret egy férfiba. A férfiről később kiderül hogy gyilkossággal vádolják.
2012. július 03. 20:42
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Kerstin Gier - Zafírkék, időtlen szerelem...
nem kell sokat várni a könyvtől, könnyű nyári olvasmány, remek szöveggel és érdekes történettel egy kis történelemmel megfűszerezve, csak ajánlani tudom, hamar elolvasható.
És letehetetlen.
nem kell sokat várni a könyvtől, könnyű nyári olvasmány, remek szöveggel és érdekes történettel egy kis történelemmel megfűszerezve, csak ajánlani tudom, hamar elolvasható.
2012. július 03. 20:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Andro @ 2012.06.21. 11:41)
Én most George Orwell Állatfarm c. regényét olvasom. Nagyon sok igazság van benne, aki még nem olvasta, tegye meg!
Jobb mint az 1984?
Idézet (Cynthia @ 2012.06.25. 22:47)
Mákom volt, mert azt a kötelező olvasmányos tételt húztam amit olvastam, és tetszett is, mégpedig a Romeo és Júliát
Tetszett a R&J?
Én most kezdtem bele C.S.Lewis Narnia krónikái 'könyvhalmazba'. Még csak az első könyvet olvasom, ami -mint kiderült- nem a szekrényes sztori, aminek az amerikai verzióját láttam évekkel ezelőtt, hanem a Varázsló unokaöccse.
2012. július 05. 14:33
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Mostanában nem nagyon, mert már minden jó könyvünket kiolvastam, ezért kénytelen voltam egy e-bookot letölteni. Mondjuk egy ideje félbehagytam.
Stephen King - Állattemető
Nem ijesztő, inkább undorító néhány helyen, na meg sokkoló és depresszióba ejtő. De utóbbi nagyon. Majd akkor folytatom, ha a megfelelő hangulatban leszek, de egyébként tetszik.
Stephen King - Állattemető
Nem ijesztő, inkább undorító néhány helyen, na meg sokkoló és depresszióba ejtő. De utóbbi nagyon. Majd akkor folytatom, ha a megfelelő hangulatban leszek, de egyébként tetszik.
2012. július 05. 14:36
Nagyon-nagyon sokadjára Asher Tizenhárom okom volt-ját.
2012. július 05. 16:55
Annyira borzalmas volt a Stray, hogy inkább nem is fejeztem be.
A Tíz kicsi négert olvastam el nemrég, de az nagyon tetszett. Ezen kívül azonban már majdnem minden jó könyvünket kiolvastam.
De ha minden igaz, hétfőn megkapom (végre!!) a Perks of Being a Wallflowert.
A Tíz kicsi négert olvastam el nemrég, de az nagyon tetszett. Ezen kívül azonban már majdnem minden jó könyvünket kiolvastam.
2012. július 06. 11:50
Szoktam olvasni, de csak ami érdekel, most a Kemény üzeneteket olvasom, nagyon jó könyv, annak is ajánlom, aki nem szereti a vízilabdát...
2012. július 08. 20:05
Idézet (ophely88 @ 2012.07.03. 20:50)
Jobb mint az 1984?
Tetszett a R&J?
Tetszett a R&J?
Igen
Ma fejeztem be Stephen Kingtől A ragyogást, nagyon sokáig hanyagoltam mert nehezebben indult be mint King könyvei általában, de a vége kárpótolt majdnem mindenért, nagyon tetszett, le a kalappal. Ugyan van pár könyv ami várólistás, de mivel egész héten strandolok, így lesz rá időm hogy befejezzem őket utána pedig a következő könyvek vannak terítéken:
Charlaine Harris - Véres tavasz
Charlaine Harris - Véres leszámolás
David Safier - Pocsék karma
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.