Olvasol?
2012. május 20. 10:31
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Tegnap olvastam ki Agatha Christie Paddington 16.50 című könyvét.
Most meg elkezdtem Agatha Christie Tíz kicsi néger című könyvét. Annyi jó sok könyvcímet találtam itt, ami érdekel. Ballagásomra kapok egy pár könyvet, és hát gondoltam itt is szétnézek, hogy kinek mi tetszik, és egy pár könyvcímet megnéztem. Egy csomó tök jó könyvet olvastok.
2012. május 20. 10:32
igen, tegnap előtt olvastam ki a Szent Johanna Gimi 6-ot, most a Rontás könyvét olvasom
2012. május 21. 15:47
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Végre, nagy nehezen, de megkaptam a Vámpírnaplók 1. részét.
Bocsi, de SPOILER-ezni fogok egy kicsit.
Amikor olvastam, hogy teljesen más a könyv, mint a sorozat, nem hittem, hogy annyira, hogy még a szereplők is teljesen mások lennének, de eddig nagyon tetszik. Pláne, hogy Elena nem az a mártírkodó szent, hanem egy kicsit vadabb, merészebb csaj lett.
Így már kicsit formálódik a véleményem
Nagyon jó, csak ajánlani tudom.
Bocsi, de SPOILER-ezni fogok egy kicsit.
Amikor olvastam, hogy teljesen más a könyv, mint a sorozat, nem hittem, hogy annyira, hogy még a szereplők is teljesen mások lennének, de eddig nagyon tetszik. Pláne, hogy Elena nem az a mártírkodó szent, hanem egy kicsit vadabb, merészebb csaj lett.
Így már kicsit formálódik a véleményem
Nagyon jó, csak ajánlani tudom.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2012. május 21. 19:54
Sokan kinevettek azért amit olvasok, de elárulom. Az ABIGÉL c. könyvet olvasom. Eddig nagyon tetszik, nem gondoltam volna hogy ennyire érdekes.
2012. május 21. 20:00
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Most éppen Anya Seton 2 részes történelmi regényét, a Katherine-t olvasom! Hihetetlenül izgalmas, nemcsak a kor, hanem a személyek és helyszínek miatt is nagyon tetszik! Szerintem pontos jellemképet ad a 14. századról, így bele pillanthatunk ebbe a korba. Igaz, hogy nemsokára lesz 60 éve, hogy a könyv íródott, de ahogy az ajánlóban is olvastam, semmit sem vesztett frissességéből! Csak ajánlani tudom, nemcsak a történelmi regények szerelmeseinek!
2012. május 21. 20:02
Idézet (VampireBella @ 2012.05.08. 20:54)
Éppen ma kezdtem el a Trónok harcát
előtte pedig az Éhezők viadalát olvastam de mivel a harmadik rész nekem túl unalmas volt ezért inkább félbehagytam 
Ugyanez, csak én végigolvastam a trilógiát, de a Trónok Harca...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2012. május 22. 19:50
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Walter Lord : A Titanic pusztulása című könyvet olvasom.
Titanic rajongóknak ajánlanám (azoknak akiket az eredeti hajó és nem a film érdekel).
Titanic rajongóknak ajánlanám (azoknak akiket az eredeti hajó és nem a film érdekel).
2012. május 22. 21:24
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Gyűrűk ura
Mindenkinek ajánlom a filmet is meg a könyvet is, mert eszméletlen jó, de szerintem elég kevesen vannak, akik nem ismerik.
Mindenkinek ajánlom a filmet is meg a könyvet is, mert eszméletlen jó, de szerintem elég kevesen vannak, akik nem ismerik.
2012. június 12. 17:35
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Igen, megint a Tökéletes kémia című könyvet.
Imádom.
2012. június 21. 11:27
Idézet (SmileyZ @ 2012.06.12. 18:38)
Nicholas Sparks : Az utolsó dal című könyvét olvasom jelenleg.Csak nemrég kezdtem de eddig nagyon tetszik 
Pont most tervezem én is, hogy beszerzem a közeljövőben. A filmet láttam és az is nagyon tetszett, gondolom a könyv sem okoz csalódást.
Jelenleg Rachel Vincent Stray című regényét olvasom... hát, nem a legjobb. Nekem legalább is annyira nem jön be, pedig már mindjárt a végére érek. Általában szeretem a fantasy-kat, de ez nekem kissé erőltetett.
Jövő héten azonban - ha minden igaz - megérkezik Stephen Chbosky The Perks of Being a Wallflower című regény apám barátjának könyvesboltjába, úgyhogy majd azt fogom olvasni. Már nagyon várom!
2012. június 21. 11:41
Én most George Orwell Állatfarm c. regényét olvasom. Nagyon sok igazság van benne, aki még nem olvasta, tegye meg!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.