Olvasol?
2012. április 04. 11:21
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Igen, én legjobban Meg Cabot könyveit és a Szent Johanna Gimit szeretem.
Tervezem, hogy egyszer majd elolvasom az Éhezők Viadalát is, mert végülis ha a film ilyen jó volt, a könyv sem lehet rosszabb.
Azonban mostanában sajnos sokkal kevesebb időm van olvasni az iskola miatt, mint régen.
Tervezem, hogy egyszer majd elolvasom az Éhezők Viadalát is, mert végülis ha a film ilyen jó volt, a könyv sem lehet rosszabb.
Azonban mostanában sajnos sokkal kevesebb időm van olvasni az iskola miatt, mint régen.
2012. április 05. 22:48
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Én nem szoktam mostanában, de régebben elolvasgattam lovas könyveket.
Viszont szellemes|tündéres|sellős|vámpíros könyveket szeretnék olvasni, és szeretném elolvasni a Harry Potter könyveket, mert a filmeket láttam még csak, de azokat imádom, valamint a Twilight könyvek is érdekelnek. A filmek nem tudtak megfogni, de azt mondják, a könyvek jobbak...
Viszont szellemes|tündéres|sellős|vámpíros könyveket szeretnék olvasni, és szeretném elolvasni a Harry Potter könyveket, mert a filmeket láttam még csak, de azokat imádom, valamint a Twilight könyvek is érdekelnek. A filmek nem tudtak megfogni, de azt mondják, a könyvek jobbak...
2012. április 05. 23:11
naponta szoktam olvasni, van hogy keveset, van hogy többet. van pár személyes favoritom, amiket talán a tartalmuk miatt szeretek.leginkább egy életrajzi könyv köt le.
csorba tibor "rock n roll kárhozat" c. könyvét nagyon szeretem, de most például találtam a szekrény aljában pár angol nyelvű könyvet is, amit a testvérem adott kölcsön régebben, azokat is szoktam egyesével olvasgatni, hogy az idő múlásával se halványuljon el a tudásom, habár szeretem az angol nyelvet, nem sűrűn tudom gyakorolni, csak ilyen formában.
múltkor voltam a könyvesboltban és felfigyeltem agatha christie életem című irományra. majd egyszer azt is beszerzem, de itthon is van elég olvasmány, főleg mióta a nővérem elköltözött és nem sok kivételével temérdek könyvet itt hagyott nekem.
csorba tibor "rock n roll kárhozat" c. könyvét nagyon szeretem, de most például találtam a szekrény aljában pár angol nyelvű könyvet is, amit a testvérem adott kölcsön régebben, azokat is szoktam egyesével olvasgatni, hogy az idő múlásával se halványuljon el a tudásom, habár szeretem az angol nyelvet, nem sűrűn tudom gyakorolni, csak ilyen formában.
múltkor voltam a könyvesboltban és felfigyeltem agatha christie életem című irományra. majd egyszer azt is beszerzem, de itthon is van elég olvasmány, főleg mióta a nővérem elköltözött és nem sok kivételével temérdek könyvet itt hagyott nekem.
2012. április 05. 23:25
Elsősorban a Sandra Brown és a Susan Elizabeth Phillips könyvek kötnek le. Sandra Browntól a Másik hajnal a személyes kedvencem, míg Susan Elizabeth Phillipstől az Angyali csók.
2012. április 14. 00:33
|
|
Mrs. Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 173382 offline
|
nekem az olvasás az életem része, de én csak az általam választott könyveket szeretem, a kötelezőkkel mindig szenvedek:( amit szoktam olvasni: Sherlock Holmes, Agatha Christie, Aprilynne Pike Wings, és a 2.része: Spells, 13 okom volt, Harry Potter..stb. én mindig olvasok valamit. Most a gyűrűk urát kezdtem el olvasni, de az eleje kib*szott uncsi..
2012. április 14. 07:52
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Szeretek olvasni,ha unatkozok mindig ezt csinálom most három könyvet keztem el olvasni a Vámpírnaplókat,A Tetovált Lányt és a Fekete Szépséget
2012. április 14. 11:17
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Igen, szoktam olvasni, csak az a gond, hogy alig tudok rá időt szakítani.
De ha olvasok, akkor annyira rákattanok, hogy addig csinálom, hogy a végére is érek a könyvnek
Jelenleg a Vámpírnaplókat olvasom.
Nagyon tetszik, bár azért van különbség a sorozat és a könyv között
De ha olvasok, akkor annyira rákattanok, hogy addig csinálom, hogy a végére is érek a könyvnek
Jelenleg a Vámpírnaplókat olvasom.
2012. április 15. 16:44
Nézegettem itthon mit kéne olvasnom , és megtaláltam Ronald Anthony Mindörökre című könyvét. Igazán jó története van.
2012. április 15. 17:23
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Szeretek olvasni, de furcsamód a kötelezőket csak nagy nehezen tudtam mindig is kiolvasni. Nem tudok úgy olvasni, hogy megmondják mit kell.
Jelenleg HP 6-t olvasok, már köbö 4-szerre.
Jelenleg HP 6-t olvasok, már köbö 4-szerre.
2012. április 15. 17:37
Én is olvasok most...
A Szent Johanna Gimi-t
és úgy imádoom...
ajánlom minden tizenévesnek!!!
A történet egy lányról szól, Reniről aki egy magán gimibe jár és van egy osztálytársa Cortez akibe belezúgott. Ez a történet 8 könyvből áll (a gimi 4 évének minden féléve) amiből már 6 meg is jelent
írója: Leiner Laura. Az a legjobb hogy a történet Magyarországon játszódik magyar szereplőkkel..
A történet egy lányról szól, Reniről aki egy magán gimibe jár és van egy osztálytársa Cortez akibe belezúgott. Ez a történet 8 könyvből áll (a gimi 4 évének minden féléve) amiből már 6 meg is jelent
2012. április 16. 14:10
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Suzanne Collins - Catching Fire
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2012. április 21. 19:51
Végre van pár napom arra hogy olvassak, így kezdem bepótolni az elmaradt kedvenceket. Ha ezekkel végzek akkor megint csak álom marad egy ideig hogy bűntudat nélkül vegyek normális könyvet a kezembe. Szóval most ezek vannak terítéken:
- Joe Navarro: Beszédes Testek (tegnap végeztem vele, remek könyv)
- Susan Hill: A fekete ruhás nő (most olvasom, rossznak nem rossz, de nemigazán az én stílusom)
- Charlaine Harris: Hetedik Harapás
- Charlaine Harris: Por és Hamu
- Charlaine Harris: Vörös telihold
- Stephen King: A ragyogás
- Joe Navarro: Beszédes Testek (tegnap végeztem vele, remek könyv)
- Susan Hill: A fekete ruhás nő (most olvasom, rossznak nem rossz, de nemigazán az én stílusom)
- Charlaine Harris: Hetedik Harapás
- Charlaine Harris: Por és Hamu
- Charlaine Harris: Vörös telihold
- Stephen King: A ragyogás
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.