Starity

Olvasol?

91 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. január 14. 15:19 #801
ciccmicc44
ciccmicc44
lucid dream(er).

Státuszthere is no Hell. do whatever you want
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3552
Csatolások: 162
Azonosító: 144878
Most éppen Stephen King: A boszorkánylány című könyvét olvasom. Érdekes...
2012. január 15. 09:21 #802
- törölt felhasználó -    
nagyon szeretek olvasni.ez mondjuk enm eppen jelenti azt hogy barmilyen kônyvet elolvasok amit elém tesznek,de azert igy is jocskán akad
PHILIP PULLMAN-ARANY IRANYTU
A TITOKZATOS KéS
A BOROSTYáN LáTCSô

URSULA K LE GUIN-A SZIGETVILáS VARáZSLOJA
ANGIE SAGE-MáGIA
KULDETéS
MEDICINA
REPULéS
2012. január 15. 09:24 #803
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Most épp Stephen Hawking Az idő rövid története c. könyvet olvasom. Nagyon érdekes, és mindig is érdekelt az univerzum, az idő a feketelyukak és az ehhez hasonlók.
2012. január 15. 10:41 #804
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Niall Ferguson - Civilizáció

a könyv tartalma itt
2012. január 15. 10:43 #805
- törölt felhasználó -    
Én rengeteget szoktam olvasni,ez az egyik hobbim.
Perpillanat most a Spuri és a nagyvilág című könyvet olvasom,és mit ne mondjak,nagyon tetszik. rolleyes.gif
2012. január 15. 12:37 #806
tikikus
tikikus
új tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 167238
Én is szeretek olvasni. Most épp Colleeen McCullogh Róma sorozatából a 3.kötetet olvasom. Fűkoszorú I. Ha valaki szereti a római történelmet, nagyon ajánlom neki. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Tamás2.0
2012. január 15. 12:46 #807
- törölt felhasználó -    
én nagyon szeretek olvasni! laugh.gif
most épp Emily Bronté-tól az Üvöltő szeleket olvasom, és nagyon tetszik meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2012. január 15. 12:55 #808
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
Én nagyon sokat olvasok! Annyira megtetszett az olvasás, és a könyvek világa, hogy írni is elkezdtem. smileeee.gif
Kedvenc könyvemből nagyon sok van. De pl.: Becca Fitzpatrick - Hush, hush; Lauren Kate - Fallen; Kirstin Gier - Rubinrot; Cassandra Clare - Végzet Ereklyéi (az összes biggrin.gif); Leiner Laura - Szent Johanna Gimi (ebből is az összes). Meg még rengeteg!!!
Szerintem ez egyáltalán nem unalmas téma, bár kár, hogy sokan annak tartják. smileeee.gif
Most éppen Cassandra Clare - Bukott Angyalok Városát olvasok. wub.gif
Én egyszerűen imádok olvasni. wink.gif
2012. január 15. 13:07 #809
- törölt felhasználó -    
Én nagyon de nagyon sokat olvasok!
Leginkább vastag könyveket..
Ezeket olvasom most:
-Harry Potter és a Félvér Herceg
-Angyalsors
-Szellemlány blush.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Domcicc
2012. január 16. 09:50 #810
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Bret Easton Ellis: Holdpark
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Domcicc
2012. január 18. 12:12 #811
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ma egy szuszra kiolvastam:

Viktor Pelevin: A rettenet sisakja

című darabot. biggrin.gif
2012. január 19. 01:03 #812
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.16. 09:50)
Bret Easton Ellis: Holdpark

Hogy tetszett? smileeee.gif

Én most Jane Austen - Értelem és érzelem remekművének felénél járok. heart.gif
2012. január 19. 12:54 #813
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Domcicc @ 2012.01.19. 01:03)
Hogy tetszett? smileeee.gif

Hát, vegyes érzelmekkel viseltettem iránta. Egyrészről nagyon jó a könyv, másrészről meg nem igazán voltam képes arra, hogy "beleéljem magam". unsure.gif Nekem a vége kicsit csalódás volt, megmondom őszintén. Sőt, már maga ez a "Terbi"-dolog is olyan volt, hogy vakargattam erősen a fejemet közben. think.gif Valószínűleg velem van a baj, hogy az ilyesmi műfajért nem rajongok. (nem nagyon értettem, hogy kerül bele a könyvbe ez először) A lelki része a dolognak rendben volt, csak ez a "földöntúliság" volt számomra túl idegen. rolleyes.gif Plusz az is a számlámra írandó, hogy Ellistől ez volt az első könyv, amit olvastam, szóval az előzményekkel ilyen szempontból nem voltam teljesen képben. Mindenesetre ezek után azt hiszem, hogy az Amerikai pszichót kihagyom. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2012. január 19. 15:51 #814
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Ma kínok kínja közt kihoztam a Szép remények című művet (Charles Dickens) illetve a Védett férfiak elnevezésű könyvet. Elszomorító, hogy mindegyik könyvtáros elmúlt már 40 de egyik sem hallott még Stephen Fryról. El akartam olvasni a Hazudozó nevű könyvét de nincs bent. Nekem kellett lebetűzni Stephen nevét is.

fear.gif omg.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. január 19. 18:41 #815
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2012.01.19. 15:51)
Ma kínok kínja közt kihoztam a Szép remények című művet (Charles Dickens) illetve a Védett férfiak elnevezésű könyvet. Elszomorító, hogy mindegyik könyvtáros elmúlt már 40 de egyik sem hallott még Stephen Fryról. El akartam olvasni a Hazudozó nevű könyvét de nincs bent. Nekem kellett lebetűzni Stephen nevét is.
fear.gif omg.gif

blink.gif Ezeken én mindig meglepődök. unsure.gif Fenyegesd meg őket, hogyha nem szedik össze magukat, 2 hónap múlva már valamelyik helyén fogok csücsülni... _nevet.gif Amúgy tényleg elképesztő. Kéne vérfrissítés nagyon oda, vagy legalábbis ha az ott ücsörgő nénik/bácsik néha így eljárnának továbbképzésekre, meg ha így figyelemmel kísérnék kicsit jobban a nyomtatott dokumentumokat... (Bár elképzelhetőnek tartom, hogy annyira "trendi" a sok "vécépapírjellegű" könyv, hogy kénytelenek voltak ők is azokra "szocializálódni", hogy ki tudják elégíteni ezeket az igényeket... Bááár, véleményem szerint egy könyvtáros elvileg értelmiségi kéne, hogy legyen, ebből kifolyólag preferálnia kellene a nemvécépapírjellegű kiadványokat. (Magánéletileg legalábbis, legalább részben, ha nem egészben.) De hát nem. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 19. 22:29 #816
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.19. 18:41)
blink.gif Ezeken én mindig meglepődök. unsure.gif Fenyegesd meg őket, hogyha nem szedik össze magukat, 2 hónap múlva már valamelyik helyén fogok csücsülni... _nevet.gif Amúgy tényleg elképesztő. Kéne vérfrissítés nagyon oda, vagy legalábbis ha az ott ücsörgő nénik/bácsik néha így eljárnának továbbképzésekre, meg ha így figyelemmel kísérnék kicsit jobban a nyomtatott dokumentumokat... (Bár elképzelhetőnek tartom, hogy annyira "trendi" a sok "vécépapírjellegű" könyv, hogy kénytelenek voltak ők is azokra "szocializálódni", hogy ki tudják elégíteni ezeket az igényeket... Bááár, véleményem szerint egy könyvtáros elvileg értelmiségi kéne, hogy legyen, ebből kifolyólag preferálnia kellene a nemvécépapírjellegű kiadványokat. (Magánéletileg legalábbis, legalább részben, ha nem egészben.) De hát nem. mellow.gif

Engem igazából nem is a zavar, hogy nem ismerik, hiszen a szerződésben leírtak alapján kívánságom szerint hoznak nekem könyvet, ha arra feliratkozom, de hogy megtenném és egyből azt mondja, hogy ezt a kötetet nem vesszük meg (anélkül, hogy valamit is tudna róla), egy kicsit furcsa. 110.gif Tudom ám én, hogy mi a bajuk. Múltkor jól megmondtam a véleményem amiért Shakespeare művek közül csak a Romeó és Júlia meg a Sok hűhó semmiért volt nekik. Már elnézést, szerintem nem reagáltam túl a helyzetet, egy könyvtár, 2 Shakespeare művel? wtf.gif Minden van, tényleg, ami engem érdekel, meg ami nem érdekel, mindenféle nyelven de már nagyon elegem van ebből is. Lépjünk már túl a Romeó és Júlián könyörgöm és ezt most nem csak azért mondom, mert tényleg nem az a legjobb Shakespeare mű, hanem mert eléggé idegesítő, hogy fizeted a tagságot és a látóköröd szélesítéséhez nem járulnak hozzá ennyivel sem. Nem hiszem, hogy időben és pénzben sokba került volna nekik néhány Shakespeare kötetet megrendelni. Szánalmas, kérem szépen. És akkor furáljuk, hogy a gyereknek egyből Romeó jut eszébe Shakespeare-ről, semmi mást nem olvas tőle meg a DiCaprio féle filmet látják maguk előtt? Az a film jó, semmi bajom vele de létezik annál hűbb feldolgozás is 110.gif
Mikor mentem, pont előadás volt kis brokkoliknak Shakespeare művészetéből. Másolatokat adtak nekik különböző művekből és akkor az egyik megkérdezi, hogy Leonardo benne van-e a Hamletben és most 'Sekszpír' lenyúlta-e az egyik régi Nickelodeon sorozat (Sok hűhó semmiért) címét. wtf.gif
Nem tudom melyik fájt jobban, amit hallottam vagy hogy a könyvtárosok nem tudják ki az a Stephen Fry fear.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. január 21. 12:09 #817
Anne-Anne
Anne-Anne
Moi...Lolita

StátuszEveryone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.
Hozzászólás: 1020
Csatolások: 150
Azonosító: 159809
Ernest Hemingway-től tud valaki ajánlani könyveket?
(Az öreg halász és a tengert olvastam) smileeee.gif
2012. január 21. 18:50 #818
- törölt felhasználó -    
Én most Agatha Christie A ferde ház című művét olvasom. Nagyon tetszik eddig, bár nem is vártam mást. Eddig nem találtam még olyan könyvet tőle, amit ne szerettem volna. smileeee.gif
2012. január 21. 20:33 #819
- törölt felhasználó -    
Hát mostanában nincs túl sok időm az a helyzet, pedig van két jó új könyvem amit 1 hónapja el szeretnék kezdeni, de egyszerűen sosincs rá időm, vagy elég energiám.biggrin.gif
2012. január 22. 13:28 #820
zsanata
zsanata
muse.

StátuszAll I want is the taste that your lips allow...
Hozzászólás: 4024
Csatolások: 213
Azonosító: 125662
Nincs sok időm, de amikor van, akkor a Csontcárost olvasom! smileeee.gif heart.gif Elképesztően jó könyv! *.*
1 felhasználónak tetszik: Heetella
91 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!