Olvasol?
2008. február 02. 15:45
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Könyvet már ritkán. Inkább használati útmutatók, interneten ami érdekel, híreket, meg újságokat olvasok
2008. február 03. 13:42
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
épp Verne Gyula heteket tartok,jelenleg a "Storitz Vilmos titkát" olvasom, idáig nagyon tetszik, nehezen tudom letenni 
még ezek várnak elolvasásra:
A czet vadászok, az új hazában ill. várkastély a kárpátokban
ezzel páhuzamosan néha néha beleolvasok Friderikusz Sándor: szigorúan nyilvános c. könyvébe, ezt viszont véletlenül láttam meg egy antikváriumban és nem akartam otthagyni
interjúkönyv 1987-bõl olyan nevekkel mint Hernádi Judit, Jászai Joli néni, Phol Ferenc megszállott levelezõ
ill. Dr. László Ferenc, a hipofízis botrány fõszereplõje...érdekes.
még ezek várnak elolvasásra:
A czet vadászok, az új hazában ill. várkastély a kárpátokban
ezzel páhuzamosan néha néha beleolvasok Friderikusz Sándor: szigorúan nyilvános c. könyvébe, ezt viszont véletlenül láttam meg egy antikváriumban és nem akartam otthagyni
2008. február 28. 10:47
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Death_Dark_Angel @ 2008. January 4. - 19:33)
Most ezt olvasom: Clive Barker - Korbács
Jelenleg Dean R. Koontz - Az éj városa (a Frankenstein trilógia második része) van soron, de már egy ideje nem vettem kézbe, pedig jó a sztori és ez a könyv is az.
Régebben sokat olvastam, manapság már kevesebbet (persze a 100% Fradi kötelezõ
Csak egy a baj a könyvekkel, rohadt drágák...
2008. február 28. 11:05
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Idézet(Necros @ 2008. February 28. - 10:47)
Például Dan Browntól is olvastam egy könyvet, A megtévesztés fokát, ami tényleg jó, de régen szerettem az X-Aktás könyveket is, szeretem a titkokról, UFO-król, hasonlókról szóló írásokat is (például Titkos Társaságok, vannak benne érdekes dolgok
)
Régebben én is nagyon sok UFO-s könyvet elolvastam, emlékeim szerint a legmegrázóbb talán az a könyv volt, melynek alapja a híres UFO boncolásos kép volt, mely szerint az amerikaiak birtokában van vagy vannak UFO holtestek és rendszeres kutatásokat végeznek a holltesteken a föld alatt.
2008. február 28. 12:48
|
|
kitt01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.10. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 37 Azonosító: 5209 offline
|
Most egy kis fantazy megy.régi könyvek még 1992-bõl!
Margaret Weis & Tracy Hickman:Dragon Lance Krónikák
1,Az õszi alkony sárkányai
2,A téli éj sárkányai
3,A tavaszi hajnal sárkányai
4,A nyári tûz sárkányai
Margaret Weis & Tracy Hickman:Dragon Lance Krónikák
1,Az õszi alkony sárkányai
2,A téli éj sárkányai
3,A tavaszi hajnal sárkányai
4,A nyári tûz sárkányai
2008. február 28. 13:24
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Itt tetszenek valakinek Robert Jordan írásai? Én kaptam régen egy Jordan könyvet, de csak az elsõ néhány oldalon tudtam magamat átrágni, utána hagytam a fenébe, nagyon untam, száraz volt a szöveg.
Azóta sem vettem magamon erõt, hogy adjak neki még egy esélyt, szerintetek megérné? A Mennyei Tûzrõl van szó, ami már az ötödik kötet a sorozatban.
2008. február 29. 08:32
|
Miloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.13. Hozzászólás: 87 Csatolások: 11 Azonosító: 16459 offline
|
Nemrég olvastam egy nagyon kedves könyvet:
Jean-Dominique Bauby : Szkafander és Pillangó címmel. És annyira megfogott, hogy úgy éreztem: a filmedapatációt is meg kell nézni. Nem bántam meg! SÕT! Féltem mindig is, hogy egy könyv alapján készült film nem lehet olyan jó, mint eredetiben. De a rendezõ nagyon ügyesen fogta meg e lényeget, és talán kell is a kettõ együtt, hogy egészt alkossanak. (nem mellesleg 4 oscar jelölése is volt a filmnek).
Nem akarom lelõni a könyv sztoriját, de hogyan próbál meg egy olyan ember a külvilággal kapcsolatot tartani, akinek szinte az egész teste lebénult, de az elméje teljesen ép, és szárnyal . . . mint a pillangó
Jean-Dominique Bauby : Szkafander és Pillangó címmel. És annyira megfogott, hogy úgy éreztem: a filmedapatációt is meg kell nézni. Nem bántam meg! SÕT! Féltem mindig is, hogy egy könyv alapján készült film nem lehet olyan jó, mint eredetiben. De a rendezõ nagyon ügyesen fogta meg e lényeget, és talán kell is a kettõ együtt, hogy egészt alkossanak. (nem mellesleg 4 oscar jelölése is volt a filmnek).
Nem akarom lelõni a könyv sztoriját, de hogyan próbál meg egy olyan ember a külvilággal kapcsolatot tartani, akinek szinte az egész teste lebénult, de az elméje teljesen ép, és szárnyal . . . mint a pillangó
2008. február 29. 10:06
|
|
Hocsikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.28. Hozzászólás: 413 Csatolások: 2 Azonosító: 756 offline
|
Dan Brown - A da Vinci-kód
Dan Brown - Angyalok és Démonok
Dan Brown - Digitális erõd
Pont így sorrendben is
De Digitális erõd annyira nem fogott meg, mint az elõzõ 2 könyve...
Majd ha elolvastam nekikezdek megint a Harry Potter sorozatnak
Dan Brown - Angyalok és Démonok
Dan Brown - Digitális erõd
Pont így sorrendben is
De Digitális erõd annyira nem fogott meg, mint az elõzõ 2 könyve...
Majd ha elolvastam nekikezdek megint a Harry Potter sorozatnak
2008. április 29. 14:06
Most olvastam ki Stephen King: Carrie-t.
Nagyon tetszett.
Nagyon tetszett.
2008. április 29. 19:02
|
|
raffy |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 06.11.03. Hozzászólás: 724 Csatolások: 1266 Azonosító: 19659 offline
|
Én most éppen John Fowles A Lepkegyüjtõ címû könyvét olvasom.
Azután pedig John Steinbeck - Egerek és Emberek fog következni.
Számomra azért a nagy kedvenc Christopher Hilton - Ayrton Senna Az utolsó kanyar!
Azután pedig John Steinbeck - Egerek és Emberek fog következni.
Számomra azért a nagy kedvenc Christopher Hilton - Ayrton Senna Az utolsó kanyar!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: