Olvasol?
2010. augusztus 25. 21:06
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát igen én elolvastam a Csitt, csitt-et... és nagyon tetszett, tudom ajánlani. Nyári nosztalgia van az összes vámpíros könyvemet újra olvastam, a Twilight Sagával kezdve, az Evernight sorozaton keresztül egészen a Pokoli báléjszakákig...
Mind remek könyv..
2010. augusztus 28. 00:57
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót!
Nekem ez a 2. Indy könyvem, de most ez nem tetszett.

Idézet (Qiny @ 2010.08.15. 18:36)
A csudába. Az összes többit olvastam. A Frigyládát még az Inter Pressz Magazinban, De ez valahogy lemaradt.
Nekem ez a 2. Indy könyvem, de most ez nem tetszett.
1 felhasználónak tetszik:
norbbika
2010. augusztus 28. 08:27
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Én nagyon szeretek olvasni. Anyukám kicsi koromban hála az égnek sokat olvasott fel nekem, meg a nővérem is, így én is megszerettem a könyveket. Mindenevő vagyok: szépirodalom (pl Virginia Woolf, Márai Sándor); kortárs művészet (Truman Capote, Grecsó Krisztián, Michael Cunningham); krimi (CSI és Gyilkos Elmék könyvek); fantasy (pl Gyűrűk Ura); történelmi személyiségek életrajzi könyvei; és szakkönyvek, legalábbis ami a kriminológiát illeti. Ja és imádom P.G. Wodehouse-t is. Szóval tényleg olvasok agyba-főbe.
Egyedül a romantikus lektűröket nem szeretem, de azokat nagyon nem.
2010. augusztus 28. 08:49
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én most ezt a két Agatha Christie-t kezdtem:
Szerk: (mármint először az egyiket, utána a másikat. nem párhuzamosan a kettőt
)
Szerk: (mármint először az egyiket, utána a másikat. nem párhuzamosan a kettőt
2010. augusztus 29. 21:22
|
|
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline
|
Valaki itt olvasta a kétévi vakációt?-nekem most az a kötlezőő...jesszus háát ez valami katasztrófa ez a könyv,eddig minden kötelezőt elolvastam,de ezt a nyári szünetben 3-szor kezdtem újra ,de mostmár elolvasom mert muszály..xd
2010. szeptember 09. 00:35
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Idézet (mrs.soloASR @ 2010.07.16. 00:00)
Ajánlom mindenkinek Leslie L. Lawrence könyveit!!! Egyszerűen nagyszerűek...
Humor,rejtély,kaland:)--->minden ami kell:)
Humor,rejtély,kaland:)--->minden ami kell:)
Ha szereted Leslie L. Lawrencet, akkor Anthony Grayt csípni fogod. Szívből tudom ajánlani.
2010. szeptember 16. 09:58
|
|
Maevyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 104 Csatolások: 48 Azonosító: 111977 offline
|
Nagyon szeretem Jilly Cooper regényeit! Fordulatosak, van bennük dráma, humor, szerelem, csalódás, nagyszerűen megírt és életszerű karakterek, vagyis minden,ami egy jó könyvhöz elengedhetetlen!
A Lovasok a nagy kedvenc, már nagyon sokszor olvastam, de még mindig nem tudom megunni! A könyvek kapcsolódnak egymáshoz (Rutshire Krónikák néven egyfajta sorozatot alkotnak), de külön-külön is érthetőek.
A Lovasok díjugrató sztárok zárt világába enged bepillantást. A Riválisok a média világába kalauzol, a Póló a lovaspóló világába. A férjszelidítő a gazdag és sokszor elkényesztetett sztárokról, az Apassionata a komoly zene világáról szól. A Csapó! egy fordulatokkal teli, igazi vérfagyasztó krimi.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert mindegyik letehetetlen!!!
A Lovasok a nagy kedvenc, már nagyon sokszor olvastam, de még mindig nem tudom megunni! A könyvek kapcsolódnak egymáshoz (Rutshire Krónikák néven egyfajta sorozatot alkotnak), de külön-külön is érthetőek.
A Lovasok díjugrató sztárok zárt világába enged bepillantást. A Riválisok a média világába kalauzol, a Póló a lovaspóló világába. A férjszelidítő a gazdag és sokszor elkényesztetett sztárokról, az Apassionata a komoly zene világáról szól. A Csapó! egy fordulatokkal teli, igazi vérfagyasztó krimi.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert mindegyik letehetetlen!!!
2010. szeptember 16. 09:59
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
L.J. Smith - Vámpírnaplók 4. Sötét Szövetség
Bonnie és Elena többi barátja, továbbá a szerelméért vetélkedő vámpírfivérek egyedül találják magukat Elena halála után. De az elhunyt kedvesük szeretett városát nagy veszély fenyegeti, olyan, ami akár a holtakat is felébreszti. Erősebbnek bizonyul-e vajon Elena akarata a halálnál, és a több évszázados harc után kibékül-e Damon Stefannal? Mindez kiderül a Vámpírnaplók negyedi részéből, ami nem kevésbé izgalmas és fordulatos az előző köteteknél.
Bonnie és Elena többi barátja, továbbá a szerelméért vetélkedő vámpírfivérek egyedül találják magukat Elena halála után. De az elhunyt kedvesük szeretett városát nagy veszély fenyegeti, olyan, ami akár a holtakat is felébreszti. Erősebbnek bizonyul-e vajon Elena akarata a halálnál, és a több évszázados harc után kibékül-e Damon Stefannal? Mindez kiderül a Vámpírnaplók negyedi részéből, ami nem kevésbé izgalmas és fordulatos az előző köteteknél.
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.