Kíváncsi vagy, melyik One Direction tag a leggazdagabb? Most megtudhatod a DailyMail listájának köszönhetően!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ennyit kerestek a One Direction tagjai 6 év alatt
2017. március 29. 22:53
|
|
fruzsomanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 217523 offline
|
imádom ezeket a cikkeket ❤
2017. március 29. 23:25
Ilyenkor nem érzem magam menőnek az 1500 forintommal. XD persze tény, hogy keményen megdolgoznak érte, úgyhogy megérdemlik, emellett pedig ugye rendszeresen jótékonykodnak is.
2017. március 30. 12:01
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Persze...fontos, hogy mennyiük van, azzal temetik majd el őket. Nemde? Nem értem sosem ezt a pénz dolgot. Van, amennyiük van, azt se tudja senki, hogy én milyen vagyonnal rendelkezem, akkor róluk, miért is kell tudni?
2017. március 30. 15:43
|
|
lola90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.19. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 260416 offline
|
Én azt nem értem, hogy persze nagyon jók meg minden, DE az emberiség lassan a pusztulás irányába halad. Azt nem értem, hogy ennyire nincs mire költeni a pénzt? Rengeteg tudósra lenne szüksége a világnak. Az nem fog segíteni, ha majd az utolsó napjainkon még tudunk zenét hallgatni.
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2017. március 30. 17:30
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Szerintem bőven megérdemlik, hiszen itt a legszembetűnőbb példa, a Kardashian család akik szintén hatalmas összegekkel rendelkeznek (lehet nagyobbal is, kitudja) és ők aztán tényleg nem tettek le semmit sem a asztalra és azt se lehet gyakran hallani,hogy jótékonykodnának míg azért ezek a fiúk mindig is áldoztak erre. Ezért bár úgy gondolom,fölösleges egy embernek ennyi pénz, nem velük kéne kezdeni a "Millióan éheznek, ezek meg azt se tudják mihez kezdjenek a pénzükkel" című dumát. Keményen dolgoztak és bejött nekik. Nem sajnálom tőlük
2017. március 30. 20:59
*megfogja a lényeget*
Zayn milyen helyes azon a gif képen
Zayn milyen helyes azon a gif képen
2017. március 30. 21:56
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Azért az valóban érdekes hogy Zaynnek a szóló albumával (és a 1D-ből szerzett pénzével) sem sikerült elérnie Harry-t sőt még Liam-et sem...
Amúgy meg tényleg megdolgoztak ezek a srácok ezért a pénzért amiből azért rengeteget is adományoznak pl. Niallnek van egy közös alapítványa is Justin Rose-al a "Horan & Rose"
Harry pedig a víznapja alkalából a családjával építetett több ívó kutat is Afrikába szintén saját pénzből.
emeltet Liam és Louis is rendszeresen adományoz.
Amúgy meg tényleg megdolgoztak ezek a srácok ezért a pénzért amiből azért rengeteget is adományoznak pl. Niallnek van egy közös alapítványa is Justin Rose-al a "Horan & Rose"
Harry pedig a víznapja alkalából a családjával építetett több ívó kutat is Afrikába szintén saját pénzből.
emeltet Liam és Louis is rendszeresen adományoz.
2017. április 01. 12:33
Gondoltam,hogy Harry lesz az első helyen. Bár arra számítottam, hogy utána Zayn fogja követni a legutóbbi lemezének köszönhetően, szóval a lista onnantól számomra meglepő volt. De a legfontosabb itt, hogy mindannyian tényleg megdolgoztak a pénzért és szerencsére adományoznak is belőle.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.