Starity

Liam Payne is fúrja Harry Styles karrierjét

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. március 28. 19:30 #21
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Csak én nem értem az összefüggést? biggrin.gif Mi ez a hiszti már megint? És mért kell egy olyan csodálatos dolgot, mint egy gyermek születése, felhasználni ehhez a médiacirkuszhoz? Ez már megint egy újságírók által megkreált dráma, nem látok semmi konkrét bizonyítékot, ami azt mutatná, hogy Liam "fúrja" Harry karrierjét. lol
2017. március 28. 19:35 #22
- törölt felhasználó -    
ciel: nem is ragoznám sokáig, maximálisan egyetértek veled!
2017. március 28. 19:46 #23
Vivien Sz.
Vivien Sz.
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 242254
Ez akkora marhaság. Még ha legalább csak két egymást követő mondat összefüggene benne.
2017. március 28. 19:50 #24
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
jó dolgukban már azt sem tudják mit csináljanak, mire jó ez a felhajtás a semmiért? de őszintén remélem, hogy ez a legnagyobb problémájuk az életben...
2017. március 28. 19:57 #25
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Akkor most igazán megkérdem, miért kell bizonyíték nélkül támadni bárkit is. Zayn alapjában véve kiesik ebből most a szememben, mivel tulajdonképpen azóta fúr mindenkit a bandából, hogy kilépett, még ha megalapozott is, hogy tényleg Harry-t fúrja, akkor sem igazán érdekel, sőt, meg sem nagyon lep. De komolyan egy no-name Twitter fiók kijelentésére, meg egy pár kacsahírre akartok építeni? Tényleg? Nem arról van szó, hogy a sztárok unatkoznának. Azok unatkoznak, akik ezeket a híreket kreálják, mert annyira látni, hogy a két nagy hírből egy nagyot akarnak csinálni, és úgy akarnak tenni, mintha lehetne drámát csinálni két teljesen különböző dologból. Mert az, hogy Liam gyereke megszületett, nem hinném hogy összefüggésben van Harry szólólemezével, ahogyan ez visszafelé sem igaz. Mi értelme lenne aláásnia a legjobb barátja hírnevét, miért kell úgy tenni, mintha Liam barátja Harry-t fúrná, és ami a legfontosabb, miért kell olyan marhaságokat írni, amelyeknek semmi valós alapja?! Meg úgy általában... miért kellene versengést csinálni ebből, a srácok egymás között szemmel láthatóan nem versenyeznek, mi több, egymást támogatják, akkor miért kell kifelé ezt mutatni? Liam gyereke megszületett, gratula neki, Harry pedig várja, mikor dobhatja piacra a szólólemezét... gratula neki. Ennyi.
2017. március 28. 19:59 #26
K_Lexa
K_Lexa
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 261601
Ez úgy, ahogy van, baromság. Legalábbis nekem nehezemre esik elhinni. Kizárt. Most akarnak visszatérni, (remélhetőleg) mi a frnacért csinálnának ilyet??? Ez nem hogy beárnyékolt volna bárkit is, inkább csak még jobban feltüzelte a 1D rajongókat(köztük engem is valamilyen szinten). A március 25-öt szabályosan ünnepnapnak tekintik, mert csomó minden történt aznap, ami megdobogtatta a szívünket. smileeee.gif
Elég valószínű, hogy ez is csak egy újabb szarul sikerült bulvárhír, mert nincs alapja.
2017. március 28. 20:00 #27
OneDirection116
OneDirection116
visszatérő vendég

StátuszHUMANS R WIERD!
Hozzászólás: 118
Azonosító: 247709
Persze egy bennfentesek eddIgen mindig igaza volt Khm..
2017. március 28. 20:09 #28
Shiinon
Shiinon
✿❀봄날❀✿

StátuszThe most beautiful things are not seen with your eyes, but felt with your heart.
Hozzászólás: 1034
Azonosító: 239342
Újabb dráma...
2017. március 28. 20:14 #29
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
Hozzászólás: 943
Azonosító: 262892
Én ezt az egész cikket, úgy ahogy van, nem értem. Kik ezek az emberek?
2017. március 28. 20:17 #30
- törölt felhasználó -    
A kommenteket olvasva, örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen aki nem érti a cikket :'D
2017. március 28. 20:19 #31
poppy19
poppy19
visszatérő vendég

Státuszgone with the wind
Hozzászólás: 476
Csatolások: 4
Azonosító: 242580
Harry legalább éretten gondolkozik, ha már a bandatársai leragadtak egymás sarazásánál, mert nem biztosak magukban.
2017. március 28. 20:28 #32
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Dia28 egyetértek,bár nem lepődök meg azon,hogy ennyi mindenki beveszi ezeket a kamu drámákat...az emberek szeretnek gyűlölködni, még nemlétező problémákon is. Annyira látszik,hogy kamu,hogy az nem igaz. Általánosságban nem aznap szokták bejelenteni a szülők gyermekük születését, amikor tényleg megszületett,hiszen akkor csak vele foglalkoznak és a családdal töltik minden idejüket. Louis is így tette,mint példa. Meg egyébként is, ez miben befolyásolná Harry albumát? Ami még nem jelent meg, szimplán egy előzetes jött ki. Undorító emberek vannak, akik ha unatkoznak mocskos sztorikat találnak ki...Akik pedig a márciusi visszatérést várják,hát ne reménykedjenek, ugyanis ők soha ki nem ejtették a szájukon,hogy mikor térnek vissza, azt sem mondták, 1-2 év, csak,hogy vissza fognak jönni. Nem lenne semmi értelme még mindig hajtogatniuk,ha tényleg feloszlottak volna. De még mindig mondják smileeee.gif Szóval, ne dőljetek be a sok régi kamu cikknek, ami bizonygatja,hogy mikor térnek vissza,hiszen még ők sem tudják smileeee.gif Na puszilok mindenkit heart.gif
2017. március 28. 20:39 #33
- törölt felhasználó -    
@Shiinon egyetértek.........
2017. március 28. 21:00 #34
sz.csenge
sz.csenge
visszatérő vendég

StátuszEurovision Song Contest <3
Hozzászólás: 379
Azonosító: 214123
Nem szeretem az 1D-t de ezek mellett a cikkek mellett már nem tudtam szó nélkül elmenni. Szánalmasnak tartom azt, hogy az egykori bandatagok akik ráadásul állítólag olyan fantasztikus barátai voltak egymásnak miért akarnák aláaknázni a másik karrierjét. Értem, hogy feloszlottak vagy valami olyasmi, de nem kéne egymásnak se rosszat kívánni, se rosszat okozni.

A cikk írójának pedig üzenem, hogy valószínűleg Liam mikor a fia megszületett nem azon törte a fejét, hogyan szivathatná meg Harry-t.
2017. március 28. 21:02 #35
Qweerty
Qweerty
visszatérő vendég

Státuszyour silence is my favourite sound
Hozzászólás: 113
Azonosító: 259127
Semmi értelme ennek a folytonos versengésnek. Az irigység sehova sem fogja őket vinni, ahelyett, hogy a saját karrierükre koncentrálnának inkább a BARÁTJUK sikereit árnyékolják be. Hát csak gratulálni tudok az érettségükhöz, arról nem is beszélve, hogy az egyikük éppen édesapa lett, ami nem kevés odafigyelést és példamutatást igényel...
2017. március 28. 21:11 #36
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Most komolyan? A főoldalon 4 cikket látok, abból 3 róluk szól...
2017. március 28. 22:19 #37
- törölt felhasználó -    
Csak a szokásos dráma...
2017. március 28. 23:10 #38
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Azonosító: 200960
Úristen, nehogy már az egyikük híresebb legyen egy napra, mint a másikuk! Hát összedől a világ! Drámázzanak egy picit, attól aztán minden megoldódik!
2017. március 29. 00:00 #39
Suzie
Suzie
visszatérő vendég

StátuszTalán az a dolgok rendje, hogy néhány álmunk örökre csak álom marad.
Hozzászólás: 359
Csatolások: 1
Azonosító: 255553
Szerintem ez nem igaz...
Mármint miért jelentené be direkt akkor a babát és a barátja persze hogy mellé áll mert most mondja azt hogy ja igen rosszabb lesz Liam lemeze vagy mi?Am biztis mind a kettő király lesz....
A fiúk mindig támogatták egymás munkáját és ez szerintem most sincs másképp.
Ami Zaynt illeti, mindenki magasról leszarja mert már nem az 1D tagja és egyedül sose ér el olyan eredményeket és rajongói tábort mint anno
Én természetesen örülök hogy szóló albumokat is készítenek de szerintem nem véletlenül rakták össze még az x factorban őket mert együtt a legjobbak
2017. március 29. 07:21 #40
directioner1445
directioner1445
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 256049
Ez egy nagy faszsag!
Mocskos oldal ez is mint a többi. Emberek ki hiszi ezt el? Szinte testverek nem fognak egymasnak keresztbe tenni. Zayn csak teszi a picsajat es ennyi. A media miindig is ilyen volt es lesz. Kitalal botranyos dolgokat. Aminek semmi igassag alapja nincs.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok