A Pretty Little Liars 21 éves sztárja hamarosan oltár elé kíván állni szerelmével, Hudson Sheafferrel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sasha Pieterse elkezdte szervezni az esküvőjét
2017. március 28. 12:10
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 28. 15:17
21 évesen nem nagyon értem minek ilyen hamar férjhez menni de ő tudja
2017. március 28. 22:04
Ez nagyon jó hír!
Egyébként csak mondom, hogy Sashának hormonális problémái vannak, szóval ne mondjuk rá olyat, amit nem érdemel meg.
Egyébként csak mondom, hogy Sashának hormonális problémái vannak, szóval ne mondjuk rá olyat, amit nem érdemel meg.
2017. március 29. 15:48
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
Sok boldogságot nekik!
Egyébként szerintem Sasha így is gyönyörű, sőt nem is az a lényeg, hogy kövér-e, vagy sem.
Egyébként szerintem Sasha így is gyönyörű, sőt nem is az a lényeg, hogy kövér-e, vagy sem.
2017. március 30. 15:40
|
arianagrande074új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.30. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 263350 offline
|
Eléggé meghízott! De ha ő így érzi jól magát akkor jó!
Sok boldogságot neki!
2017. április 15. 16:50
Idézet (Vanda101 @ 2017.03.28. 21:36)
Kicsit kövér lett :/
Te meg nem kicsit vagy bunkó paraszt
Idézet (arianagrande074 @ 2017.03.30. 15:40)
Eléggé meghízott! De ha ő így érzi jól magát akkor jó!
Sok boldogságot neki!
Nos, akkor neked is meg a másiknak is mondom, hogy szitkozódás helyett, kicsit utána olvashattatok volna a dolgoknak -ha máshol nem is, akkor itt starityy-, hogy pajzsmirigy betegsége van, azért lett duci és folyamatosan küzd ellene, de a hormonokkal nem lehet harcolni csak szinten tartani... Na mindegy, aki bunkó, annak nem lehet beszélni...
2017. április 15. 16:59
Idézet (AliceLiza @ 2017.04.15. 16:50)
Te meg nem kicsit vagy bunkó p*raszt
Nos, akkor neked is meg a másiknak is mondom, hogy szitkozódás helyett, kicsit utána olvashattatok volna a dolgoknak -ha máshol nem is, akkor itt starityy-, hogy pajzsmirigy betegsége van, azért lett duci és folyamatosan küzd ellene, de a hormonokkal nem lehet harcolni csak szinten tartani... Na mindegy, aki bunkó, annak nem lehet beszélni...
Nem szidták, csak elmondták a véleményüket. Amúgy hogy tudtad kiírni a p*raszt szót? Nekem nem is engedi.
2017. április 15. 17:04
Idézet (AliceLiza @ 2017.04.15. 16:50)
Na mindegy, aki bunko, annak nem lehet beszélni...
Itt egyedül rád lehetne mondani az összes általad említett jelzőt. Véleményt nyilvánítottak normális hangnemben, ami rólad már nem mondható el.
2017. április 15. 17:11
Idézet (Lizzy Lewis @ 2017.04.15. 17:04)
Itt egyedül rád lehetne mondani az összes általad említett jelzőt. Véleményt nyilvánítottak normális hangnemben, ami rólad már nem mondható el. 
Hát nem tudom, szerintem nem normális mást lekövérezni. Ha azt mondja hogy duci még el is megyek mellette... De az hogy valaki betegség miatt szedett fel pár kilót és úgy kövérezik le, az számomra akkor sem "normális hangnem"...
2017. április 15. 17:47
Idézet (AliceLiza @ 2017.04.15. 17:11)
Hát nem tudom, szerintem nem normális mást lekövérezni. Ha azt mondja hogy duci még el is megyek mellette... De az hogy valaki betegség miatt szedett fel pár kilót és úgy kövérezik le, az számomra akkor sem "normális hangnem"...
"Eléggé meghízott! De ha ő így érzi jól magát akkor jó! Sok boldogságot neki!" - ez mondjuk nem tudom miben bántó.
Meghízott, duci lett, beteg, ez ezzel jár. Ezek tények, te fújod fel. Téged is toleráltak, te is tehetnél kivételt...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: