A rajongók legnagyobb örömére huszonegy hónap szünet után új koronggal – méghozzá az Everyday-széria ötödik részével – jelentkezett a dél-koreai lánycsapat, a Girl's Day.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatért a Girl's Day
2017. március 27. 20:49
Á egyszerűen imádom az új számaikat.
A lányok kitettek magukért. Az albumról eddig I'll be yours,Thirsty és a Love Again a kedvenceim. Fighting Girl's Day!
2017. március 27. 21:29
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szerintem jó szám lett ^^ rág nem hallottam már róluk. szoktam girl's dayt hallgatni, mert fülbemászóak a dalaik és jó a hangjuk. kár, hogy az első dolgok, amik a konceptjeikről eszembe szoktak jutni azok a lábak és a fenékrázás, mint az aoa-nál...
2017. március 29. 15:56
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Az előzetesek és a highlight medley után el kezdtem temetni a visszatérésüket, de nem kellett volna. Nagyszerű albumot hoztak össze!
Az I'll Be Yours, a Don't be shy, a Love Again és a Thirsty dalok nagyon tetszenek. Jó újra hallani őket.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: