Úgy tűnik, eddig tartott a nagy barátság – az X-Faktor mentora állítólag levette a kezét tanítványáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tóth Gabi levette a kezét Opitz Barbiról?
2017. március 27. 11:08
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 27. 15:00
Remélem most jobb mentorokat válogatnak be, mint tavaly..
2017. március 28. 11:20
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Egyszerűen csak a saját karrierjére koncentrál, egy szakasz lezárult az életében az akkori célja megvalósult vagyis hogy Barbi megnyerje most vannak újabb céljai amiket meg szeretne valósítani és nem hinném hogy hogyha Barbinak nagyobb gondja akadna és Gabit kérné hogy segítsen akkor ne segítene!
2017. március 28. 18:18
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Gyerekek basszus ebben az egész idióta tehetségkutatóban egyszerűen minden meg volt játszva, meg volt szervezve. Sose szabad hinni ezeknek, szinte mindig ki lehet számítani ki nyer, és itt nem szabad a ,,nagy barátságok" látszatának bedőlni.
Amúgy én vagyok az egyetlen aki nem nézek ilyen sz*rokat? Mindegyik ugyanolyan. Minden évben nyer valaki már követni se tudom, a fele elmegy a süllyesztőbe, a másik felének meg tehetsége sincs és max 5% az aki fenn tudja tartani a hírnevet. Minden évben ugyanaz esküszöm most hallok másodjára erről a Barbiról azt se tudom ki ez és őszintén már nem is érdekel.
Amúgy én vagyok az egyetlen aki nem nézek ilyen sz*rokat? Mindegyik ugyanolyan. Minden évben nyer valaki már követni se tudom, a fele elmegy a süllyesztőbe, a másik felének meg tehetsége sincs és max 5% az aki fenn tudja tartani a hírnevet. Minden évben ugyanaz esküszöm most hallok másodjára erről a Barbiról azt se tudom ki ez és őszintén már nem is érdekel.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: