Iggy Azalea új dala végre megérkezett. A rapper még tavaly nyárra ígérte a visszatérését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Seggrázós klippel tért vissza Iggy Azalea
2017. március 25. 12:57
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Hát ez... Jól van.
2017. március 25. 13:00
Azt hittem, hogy picit csúnya szó az első szó.
A zene amúgy jó, de a klip nem tetszik.
A zene amúgy jó, de a klip nem tetszik.
2017. március 25. 13:10
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Egész jó lett. Nekem bejön ez az Iggy, ezzel a zenével és stílussal.
2017. március 25. 13:23
|
|
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline
|
Hát szerintem jó kaki
2017. március 25. 13:31
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
Ez undorító xd
2017. március 25. 13:56
Én vagyok az egyetlen, akinek a szexiség nem azt jelenti, ha egy csaj fél pucéran, combcsizmában rázza a seggét a neonfényben? Nem lenne rossz ez a szám, leszámítva azt, hogy pár értelmezhető soron kívül végig két szót ismételget, de a klip nem nyerte el a tetszésemet, elég ízléstelennek tartom. De hogy ne csak negatívat mondjak, a színvilág tetszik.
2017. március 25. 13:59
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Amikor a fenti képet először megláttam,akkor ez volt a reakcióm.
Ez nem is csoda,hiszen bomba formában van.
Hamarosan megnézzem a klipet is!
Hamarosan megnézzem a klipet is!
2017. március 25. 14:01
@Diala: Nem vagy vele egyedül... :/ Ennyi erővel nem csak a cikk miatt mehetne egy 18-as karika, hanem a címet is lehetne cenzúráztatni. Főleg azért, mert ha valaki ilyet írna kommentbe vagy véleményezésbe, akkor azonnal kihúzza a rendszer vagy írja, hogy legyen kicsillagozva...
Maga a klip egyszerűen közönséges és undorító, a szám pedig nagyon unalmas, egy 01:05-ig bírtam csak, annyira semmilyen. A ritmus egy nagy nulla, a szöveg meg szinte csak a cím ismétléséből áll, azt sem túl dallamosan teszi. Azt hiszem, maradok inkább a rock zenénél.
Maga a klip egyszerűen közönséges és undorító, a szám pedig nagyon unalmas, egy 01:05-ig bírtam csak, annyira semmilyen. A ritmus egy nagy nulla, a szöveg meg szinte csak a cím ismétléséből áll, azt sem túl dallamosan teszi. Azt hiszem, maradok inkább a rock zenénél.
2017. március 25. 14:38
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Már elnézést, de nem hinném, hogy egy olyan közösségi oldalon, ahol 10-11-12 éves korosztály is van, megfelelő az az írásmód, hogy "seggrázós"..
1 felhasználónak tetszik:
Trapdoor
2017. március 25. 15:20
Ennél rosszabb dalt nem hallottam mostanában, a kliptől pedig csak a fejemet fogtam. Egy perc után ki is nyomtam.
A cím nekem sem tetszik. Nem hiszem, hogy egy olyan oldalon, amit 10-11 évesek is követnek, olyan címeket kell adni egy cikknek, mint 'Seggrázos klippel tért vissza'.
A cím nekem sem tetszik. Nem hiszem, hogy egy olyan oldalon, amit 10-11 évesek is követnek, olyan címeket kell adni egy cikknek, mint 'Seggrázos klippel tért vissza'.
2017. március 25. 15:24
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Ennél lenézőbb és szókiforgatóbb cikket b*szottrég olvastam, köszönöm megint ezt a JÓL LEJÁRATÓ CIKKET.
És mi jogon kell ezt a cikket TIZENNYOLC PLUSSZOSBA rakni? ne idegesítsetek már fel, jóisten
nagyon adni szoktam az olyan embereket, akik a klipp miatt szarozzák le a dalt.
De ez hülyeség, mert ez egy rohadtjó szám lett, és a klipp pedig tiszta visszatérősre sikeredett, szóval nekem baromira tetszik, de ez, hogy SEGGRÁZÓS klippel tért vissza, ez nálam kibaszta a biztosítékot.
És mi jogon kell ezt a cikket TIZENNYOLC PLUSSZOSBA rakni? ne idegesítsetek már fel, jóisten
nagyon adni szoktam az olyan embereket, akik a klipp miatt szarozzák le a dalt.
De ez hülyeség, mert ez egy rohadtjó szám lett, és a klipp pedig tiszta visszatérősre sikeredett, szóval nekem baromira tetszik, de ez, hogy SEGGRÁZÓS klippel tért vissza, ez nálam kibaszta a biztosítékot.
2017. március 25. 15:25
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Hölgyeim és uraim, a fehér Nicki Minaj! (nem rasszizmus, de full lopja Nicki stílusát
)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.