A Jurassic World sztárja keményen dolgozik azért, hogy tartani tudja a súlyát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alakja és diétája miatt cikizik Chris Prattet
2017. március 24. 11:46
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 24. 12:42
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Kicsit tényleg beesett az arca, és mintha vékonyabb lenne, mint az első A galaxis őrzői idején, de én biztos vagyok benne, hogy Anna és dietetikusok, személyi edzők sora gondoskodik róla, hogy a súlya egyik irányba se változzon drasztikusan.
Egy picit leharcolt, de ezt én annak tudom be, hogy két éven belül most csinálja a második komoly fizikai erőnlétet kívánó szuperhősfilmjét, ami azért eléggé megviselő lehet.
Egy picit leharcolt, de ezt én annak tudom be, hogy két éven belül most csinálja a második komoly fizikai erőnlétet kívánó szuperhősfilmjét, ami azért eléggé megviselő lehet.
2017. március 24. 15:01
Idézet (Lejlus @ 2017.03.24. 14:08)
Milyen csontváz?
Szerintem egy tökéletes testalkattal rendelkező férfi se nem vékony se nem kövér,hanem szexi.Büszke vagyok rá,hogy sikerült lefogynia és tartani is azt! 
Így van
2017. március 24. 16:43
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
teljesen normális testalkata van bár egy kép alapján ezt nyilván nem lehet megállapítani. az viszont az egyik legundorítóbb dolog, mikor valakit a súlya miatt szólnak meg (sokszor érthetetlen okokból). nem tudhatod, hogy az illetőnek miért olyan a testalkata, amilyen. tényleg vannak, akik ha egy kicsit több kalóriát visznek be egy időtartamon belül többször, már híznak. van, akinek sajnos meg kell dolgoznia még a normál testalkatért is, még más egész nap zabál, mégis vasággyal, ha elér egy átlagos testsúlyt.
2017. március 24. 19:29
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Szerintem nagyon jó alakja lett.
Egyáltalán nincs szó itt csontvázszerűségről.
2017. március 24. 20:05
Szerintem tökéletes a testalkata, egyáltalán nem csontvázszerű.
2017. március 24. 20:20
Semmi gond nincs az alakjával. Nem értem, miért kell így rászállni valakire, ahelyett, hogy örülnének a boldogságának. Igazán leszokhatnának az emberek arról, hogy másokat a testalkatuk miatt savaznak.
2017. március 25. 09:43
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szerintem egyáltalán nem vékony. Tökéletesen megfelelően néz ki. Megnézném azt az ˝embert˝, aki beszólt neki.
Chris-nek meg nem kell velük foglalkozni, csak nyomorékok.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: