Ők a világ leggyűlöltebb hírességei
2017. március 23. 18:52
|
|
Adry1127új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.12. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 171075 offline
|
JB, Kanye, Kardashian família, Chris Brown rajtuk nem csodálkozom. Tény, hogy Chrisnek vannak jó zenéi, de mint embert ki nem állhatom. Amit végképp nem értek, hogy Gwyneth Paltrow-al mi a baj. Akármelyik évbe, akármelyik oldalon látom biztos, hogy a leggyűlöltebb hírességek között van (általában a Top3-ba). Értem én, hogy unják a tanácsait, de szerintem ez még nem indok arra, hogy miért utálják őt ennyire... Shia-val sincs semmi bajom .
2017. március 23. 18:57
Ki gondolta volna, hogy Bieber és a Kardashian family nem lesz benne...
2017. március 23. 19:31
Kanye Westtel, Justin Bieberrel, Chris Brownnal és a Kardashian-Jenner famíliával egyetértek. Egyiküket sem kedvelem.
2017. március 23. 19:42
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Teljesen egyetértek azzal hogy ők a legutaltabb hírességek, viszont Gwyneth? Most komolyan, hogy kerülhetett bele, nem értem. Már az is baj ha valaki az egészséges életmódot próbálja elsőnek rakni..
2017. március 23. 19:59
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Chris...hát igen...szeretem a zenéjét de emberileg egy nulla az az ember
2017. március 23. 20:30
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Justinnal egyetértek
2017. március 23. 20:33
És mégis itt az élő példa arra, hogy ezeknek az embereknek ennek ellenére vannak rajongóik. Bár róluk is ad egy képet, hogy ilyenekért rajonganak. Például sosem értettem, hogy a Kardashian-Jenner famíliáért hogyan vagy miért lehet rajongani, mert igazából egyikőjük sem tett le az asztalra semmit az égvilágon. Justin Bieber meg emberileg van a béka feneke alatt, mert ő tipikusan az a híresség, aki a hírnevét nem olyan célra fordítja, ami pozitív lenne az emberek felé. Egyébként a cikkben felsoroltakkal teljesen egyetértek.
2017. március 23. 20:54
|
|
Angeskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 234680 offline
|
Imádom Mel Gibsont. Rohadt jó rendező és színész. Nyilván nem illik bele a nyálgörény, képmutató Hollywood miliőjébe...
A többi söpredék mehet a kukába.
A többi söpredék mehet a kukába.
2017. március 23. 23:34
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Shiat, Justint és Kylie-t kedvelem, a többieket vagy nem, vagy semlegesek számomra
2017. március 24. 07:13
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Justin,Kylie ok szerethetők!!!!!!
2017. március 24. 09:04
Most, ahogy visszaolvasom a kommenteket, jókat nevetek. Itt van négy erőszaktevő, erre szinte mindenki csak Kadarshianéket meg Biebert látja meg, ők vannak szapulva... Gyönyörű. -.-
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: