Persze-persze, mindenkinek meglehet a maga véleménye, ettől szép az élet, viszont azokat teljesen alaptalan dolgokra hivatkozva kijelenteni, na azt már nem bírom. Emberek?! Áruljátok már el nekem, mégis mi a búbánatot ártott nektek ez a lány ezzel a képpel? Miért lenne ez undorító, könyörgöm? Ez egy teljesen normális kép róla, semmi kihívó nincs benne, semmi olyat nem mutat, amit esetleg nem kellene, minden második Instagram-profilon találkozhatunk ehhez hasonló feltöltésekkel, és biztos vagyok benne, hogy pár negatív kommentelő is töltött már fel hasonló képet valamelyik közösségi oldalára. Akkor már Ti is simán elmehetnétek magamutogatónak, hisz szabadidőtökben már azt sem tudjátok, hogy mit csináljatok, ehelyett a barátaitok által készített jól sikerült képeket osztogatjátok meg, amikre büszkék vagytok és úgy gondoljátok, ezt másnak is látnia kellene. Annyira egyértelmű, hogy magamutogatóak vagytok.
Esetleg a hajával lenne probléma? Ez is sokszor fel szokott merülni. Nyilván, nem tetszhet mindenkinek, lehet azt mondani, hogy szerintem nem áll jól neki, de ettől valakit magamutogatónak hívni, na ahhoz külön egyetem kell. Először is, mit érdekel titeket, hogy egy olyan celeb, akit nem kedveltek mégis milyen frizurát hord? Másodszor pedig, pls, ne legyetek már ennyire álszentek! Ne mondjátok már nekem, hogy most először találkoztatok ezzel a hajszínnel, vagy azzal az esettel, hogy egy eredetileg viszonylag világos hajú lány egy olyan sötét frizurára vált, amiben egyébként semmi kihívó nincs, főleg, ha az elmúlt évek hajstílusait nézzük. Arról nem is beszélve, hogy egy majdhogynem 20 éves lányról beszélünk, aki azért már csak el tudja dönteni, hogy milyen stílust akar képviselni.
Emberek, ne legyetek már ekkora birkák! Miért nem tudtok egyedi véleményt alkotni?! Egyik megutálta, már rögtön a másik is így vélekedik róla. Egyik napról a másikra szinte mindenki így kezdett el gondolkodni, de persze ti hirdetitek az igét, hogy nem kell mindent elhinni, amit a sajtó állít. Nem hiszem el, hogy egy csepp egyediség sincs bennetek… és persze-persze, lehet ilyenkor arra hivatkozni, hogy milyen rossz dolgokat művelt pár hónappal ezelőtt a kapcsolataival (amit valószínűleg a médiának megint sikerült eltúloznia, had lásson bele minden baromságot az agymosott olvasó), de most sem tudom felfogni, hogy mi közötök van az ő magánéletéhez. Ráadásul említést sem tesznek erről a témáról a cikkben, de valakinek ezt mindig fel kell hoznia.
A cikkíróknak pedig hatalmas köszönet, hogy ismét csak keltik a feszültséget egy már amúgy is gyűlölt celeb körül, megint. De, hogy mi szükség van a folyamatos utálkozásra, sosem fogom megérteni…
Mondom ezt úgy, hogy Bella az én szememben még mindig azt a tipikus „leszrom” kategóriát képviseli.

2 felhasználónak tetszik: