Érkeznek az új Facebook kommentek
2017. március 22. 12:03
Szerintem ez nem jó. Azt fogom hinni, hogy az üzeneteknél vagyok, és olyan dolgokat fogok nyilvánosságra hozni, amiket nem kéne.
De végül is nekem tök mindegy, csak messzi ismerősökkel tartok kapcsolatot a Facebook-on, szóval tőlem aztán lehetne csillogó pink a kék helyett, az sem hatna meg.
2017. március 22. 14:21
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Nekem tetszik
2017. március 22. 17:11
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Binci: Az iPhone emojikban szerinted nem az a lényeg hogy csak iPhone-okon van? Ha olyan emojikat akarsz használni vegyél egy iphonet mert szerintem az ios az életbe nem fogja engedélyezni hogy az ő emojikat copyzzák le ha már az ios egy ilyen biztonságos rendszer!
2017. március 22. 18:05
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
szinte mindennap van frissítés. ez most nem igazán ide tartozik, de a messenger is a Napommal, sok játékkal meg mindennel nagyon rossz lett. elvesztette a lényegét tulajdonképpen. arról ne is beszéljünk mennyi helyet foglal. és ugyanez a helyzet a fb-kal is, és még sok mással.
nem tudom hogy vagytok vele, de nekem a régi face-es, messenger-es dolgok sokkal jobban tetszenek.
nem tudom hogy vagytok vele, de nekem a régi face-es, messenger-es dolgok sokkal jobban tetszenek.
2017. március 22. 20:52
A facebookot én nem iagzán használom,mert a posztok nagy része valami degenerált hülye idézet vagy helyesírásái hibákkal teli poszt amitől falra mászok.A messengert is nagyon jól sikerült elcseszni.Egy csomó olyan fejlesztés van rajta pl.napi sztori ami felesleges.Én a facebookot csak a sulis csoportok meg a volt osztálytársaim miatt használom,amúgy törölném magam a francba.Ez az új fejlesztés személy szerint engem nem érint,de zavaró lehet,ha hasonlít az üzenete funkcióra.
2017. március 23. 13:16
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Minden frissítésnél csak rosszabb lesz a Facebook... Lehet, hogy nem kéne erültetni ezt a sok hülyeséget, és vissza kéne térni az alapokhoz, mert ha így folytatják, jön egy minimalista közösségi oldal és az emberek át fognak költözni oda (Ne feledjük, magasról lehet a legmagasabbat bukni)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: