Következőnek a Mulant filmesíti meg a Disney, azonban ez nem mindenkinek hagyott jó ízt a szájában...
A teljes cikkhez kattints ide!
Felháborodtak a rajongók! A Mulan megfilmesítésében nem lesznek dalok
2017. március 20. 17:38
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
A Mulan pont egy olyan Disney film, aminek az összes dala tetszik ( ilyen még a Herkules <3 )
Viszont nem halok bele, ha nem lesznek benne a dalok, a felháborodást se értem.
Szerintem azok nélkül is teljesen élvezhető lesz, sőt jobb is, ha egy kicsit komolyabb Disney filmben nem kezdenek el random énekelni.
Várom már!
Viszont nem halok bele, ha nem lesznek benne a dalok, a felháborodást se értem.
Szerintem azok nélkül is teljesen élvezhető lesz, sőt jobb is, ha egy kicsit komolyabb Disney filmben nem kezdenek el random énekelni.
Várom már!
2017. március 20. 18:46
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet
Dorinadd - Ma, 17:48
Szerintem meg valami harci zene, furulya meg dob meg ilyesmi márpedig kell bele.
Szerintem meg valami harci zene, furulya meg dob meg ilyesmi márpedig kell bele.
Nyilván lesz benne aláfestő zene. Itt az éneklős/táncikálós dalokra gondoltak.
2017. március 20. 23:59
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Úristen, kedvenc mesém a Mulan. Az egész szkriptet tudom, annyiszor láttam már, nagyon várom. Amúgy imádtam a dalokat benne, így azért persze hiányolni fogom, ha nem lesz, de azért nem fogok belehalni. Az hótziher, hogy moziba nézem meg:D (pedig nem is tudtam, hogy megfilmesítik:oo)
2017. március 22. 23:48
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát úgy tényleg furcsább lesz...
2017. március 23. 11:24
Úgy már valóban nem lesz annyira "Disney feelingje" az adaptációnak, de ettől még könnyen lehet egy fantasztikus film, ezért én továbbra is kíváncsi vagyok rá.
2017. március 23. 17:51
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Neee:( pont a dalok miatt imádom annyira, legalábbis nagyrèszt...
2017. március 25. 12:41
Én személy szerint még örülök is annak, hogy nem lesznek benne dalok. Egy Mulanéhoz hasonló történetnek amúgy is sokkal jobban állna, ha nem kántálnának benne egyfolytában, ez a történet túl komoly és túl drámai ehhez. Vagyis, biztos vagyok benne, hogy a megfilmesítés során akár még az eredetinél is komolyabbra tudnák csinálni. Persze a '98-as filmmel sincs bajom, egyik legnagyobb kedvencem, éppen ezért is várom annyira az élőszereplős Mulant.
2017. november 24. 18:38
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Fura lesz, de nem feltétlenül rossz.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: