Drogbotrányba keveredett a Vámpírnaplók sztárja – kórházba kellett szállítani
2017. március 20. 18:50
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
De amúgy eskü ez így wtf?! Most megmondják tisztán, hogy ételmérgezés volt,akkor mi az istenért ez a cikk címes is meg miért állítják ezt, hogy drogbotrány? Skacok, álljatok már le. Kat nem ilyen, meg amúgyis.. Nem értem mit kell mindig a rosszabbakra gondolni, ebből már nagyon kezd elegem lenni.
2017. március 20. 19:35
Szerintem Kat egyáltalán nem drogozik. Nem hinném, hogy megfordult volna valaha is a fejében az a gondolat, hogy megtegye. Egyébként nem értem, hogy miért gondol mindenki rötön a legrosszabbra. Kezd idegesítő lenni.
2017. március 20. 19:42
Egyikünk se ismeri őt, nem tudhatjuk, hogy hozzányúlna-e egy ilyen szerhez vagy nem. Nyílván nem ételmérgezés volt mert ahogy az előttem hozzászólók is írták, annak tünetei később jönnek ki. Az ételmérgezéssel hazudtak. Azaz az igazság az, hogy Kat drogozott. Logikus. Vagy csak tényleg beteg volt, de ez a béna ételmérgezéses sztori így is gyanús. Megmondhatták volna akkor, hogy beteg és kész. Szerintem drogozott.
2017. március 20. 23:53
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Loreen.: miért, Mileyról gondoltad volna, mikor még Hannah Montana "volt", hogy ennyi mindenen átmegy? Rengeteg híresség drogozik, nem nagy cucc. És mindig tagadják a szóvivők, elvégre miért ne tennék? Mindig a legártatlanabbakról derülnek ki ilyen dolgok...
2017. március 21. 06:45
Oké, hogy ételmérgezés miatt lett rosszul, de mivan ha a sütemény tette be neki a kaput? Attól még, hogy nem szív minden még lehet, hogy eszik vagy iszik drogokat.
2017. március 22. 09:17
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Egyikünk sem ismeri annyira, hogy biztosan kijelenthessük "Ő nem drogozna". A szóvivők szava nem szentírás. Ha drogozott is, nem fogja az egész világnak elmondani. Ártana a karrierjének. Aztán, hogy ebből a drog dologból mennyi igaz azt nem tudjuk.
2017. március 26. 14:49
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Szerintem sem igaz, hogy drogozott volna!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: