A napokban járták be a világot a színésznőről készült felvételek, melyeken hiányos öltözetben vagy épp ruha nélkül láthatjuk őt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emma Watson tagadja, hogy ő lenne a kiszivárgott meztelen felvételeken
2017. március 17. 08:58
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 17. 13:43
Hagyják, már békén! Ha azt mondja, hogy nem ő miért kell gyanúsítani? Amúgy nem tom kinek nincs annyi élete, hogy ilyenek vesz észre
2017. március 17. 15:16
Én elhiszem neki és nem csak azért, mert az egyik példaképem, ha ő azt mondja, elhiszem, mert Emma tuti, igazat mond, békén lehet hagyni.
2017. március 17. 15:32
Szerintem nem ő van rajtuk. Vègülis nem látszik a arca........
2017. március 17. 15:41
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Egyesek mennyire képesek utána járni ilyen szrságoknak, meg elemezgetni pár fotót. Őrület.
Nem láttam a képeket (nem is érdekelnek), és szerintem senkinek sincs hozzá semmi köze, hogy ő van-e rajta vagy nem. Bár megjegyzem, Emmának megvan hozzá az esze, hogy ne csináljon ilyen képeket, amivel a patkány hackerek visszaélhetnek, de akár sztár valaki, akár nem, ez abszolúte a magánügye.
2017. március 17. 15:49
Idézet (kittey @ 2017.03.17. 15:16)
Én elhiszem neki és nem csak azért, mert az egyik példaképem, ha ő azt mondja, elhiszem, mert Emma tuti, igazat mond, békén lehet hagyni.
Hogy lehet, hogy ide betölti a képeket, ahova kéne meg nem
2017. március 17. 16:20
|
|
Bessie Liennesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 249403 offline
|
Szerintem ha valóban Emma lenne a videón, azt bevallotta volna, ha meg nem, hát az az ő dolga, elég borzalmas, hogy mennyi ember képes ilyen dolgokra, mert ha hírességek, vagy bárki más ilyen jellegű képeket, videókat készít magáról, akkor az esetek többségében nem azért, hogy aztán több millió ember tekintse meg azokat!
2017. március 17. 21:53
Szerintem biztos, hogy nem Emma van a képen. Már rég bevallotta volna az igazat.
2017. március 18. 00:40
Emma nem egy sunyi, hazudós típus, ha még készített is volna magáról ilyen képeket, amik, ha valakire, akkor rá egyáltalán nem jellemzőek, akkor sem tagadná le. Az egész filmiparban keveseknek egyenesebb a gerince, mint neki, kizárt, hogy pont egy ilyen ügyben kezdene sumákolni.
2017. március 18. 10:25
Idézet (Gothic01 @ 2017.03.18. 00:40)
Emma nem egy sunyi, hazudós típus, ha még készített is volna magáról ilyen képeket, amik, ha valakire, akkor rá egyáltalán nem jellemzőek, akkor sem tagadná le. Az egész filmiparban keveseknek egyenesebb a gerince, mint neki, kizárt, hogy pont egy ilyen ügyben kezdene sumákolni.
Pontosan!
2017. március 18. 12:22
Nem ismerjük Emmát annyira, hogy az egyenes gerincéről beszélhessünk és arról, hogy sunyi, hazudós-e vagy sem.xd Azért mert tagadja attól még lehet, hogy ő szerepel a videón csak nem akarja magát rossz fényben feltüntetni. Egyébként tényleg senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen dolgokat tárol a telefonján. Ha róla készültek a felvételek se ítélem el őt mert az ő dolga. Bármi is az igazság, sajnálom őt. Ha övé a videó akkor azért, hogy így turkálnak az életében, ha nem az övé akkor meg azért mert rá fogják.
2017. március 18. 19:45
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én nem hinném, hogy ő van a képeken, de ha mégis, akkor sincs az ég világon semmi közöm hozzá. Vannak olyan fotók, amiket azért készít az ember, hogy nem közszemlére tegye, hanem megtartsa magának. Nem értem, hogy egyesek miért lelik örömüket abban, hogy ilyen fényképeket szivárogtatnak ki, és töltik fel a világhálóra. Nagyon elszomorít, hogy ideáig fajul a világ, nincs már magánélet és privát szféra ezen a Földön és ez roppantul elkeserítő és felettébb undorító is egyben!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: