Scarlett és Chris már vagy tíz éve barátok, ám úgy tűnik, az utóbbi időben megváltoztak az érzéseik egymás iránt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Scarlett Johansson összejött Chris Evansszal?
2017. március 16. 14:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 16. 15:39
omg, ugy orulnek ha ezek ketten osszejonnenek ahw♡♡♡
2017. március 16. 16:13
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
#romarogers
2017. március 16. 16:27
Szerintem aranyosak lennének együtt, de nem hiszem, hogy több van köztük barátságnál.
2017. március 16. 18:17
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Nagyon örülnék, ha ez a hír igaz lenne, de évek óta nagyon jó barátok, szóval amíg ők ezt meg nem erősítik, én nem tudom elhinni. Tény és való, nagyon jól mutatnak együtt. ♥
2017. március 16. 22:27
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Ha igaz akkor juhej! *-* A Bosszúállókban mindig arra gondoltam, de jó lenne ha összejönnének
de ha igazából jönnek össze az mégjobb *-*
2017. március 18. 12:32
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Imádom mindkettőt, külön-külön is. Együtt meg eszméletlen szép páros lennének! Viszont pont ezt a jó barátságot féltem, egy "fellángolás" könnyen tönkreteheti azt. Ráadásul Chris már családot, gyerekeket szeretne, Scarlett meg most vált el, és nemrég azt nyilatkozta nem hisz a monogámiában. Kíváncsi vagyok, hogy alakulnak a dolgok!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: