Intim piercinget villantott Bella Thorne
2017. március 16. 20:14
Oké, nálam most telt be a pohár - és nem Bella-val kapcsolatban.
Jó, az egy dolog, hogy ez tényleg nem előnyös kép róla, de könyörgöm, ha körbenéztek bármelyik közösségi portálon, sokkal rosszabbakat találtok, ráadásul nem egyet, nem értem miért lett divat utálni szerencsétlen lányt, amikor csak éli az életét - amihez megjegyzem, senkinek semmi köze. Nem kell velem egyetérteni, de szerintem már egyenesen alpári, ahogy egyesek a kifejezésekkel bánnak. Se nem undorító, se nem fúj, se nem ronda, se nem ocsmány. Felfordul a gyomrom, hogy egy fiatal, élete teljében lévő nőre ilyet mondanak. Oké, mostanában én sem vagyok túlzottan kibékülve a viselkedésével és azzal, ahogy a partnereit cserélgette, de ezen kívül az égegyadta világon semmi bajom nincs vele, mert az ő élete, azt kezd vele, amit akar. Oké, ezek vélemények (mint már mondtam, szerintem eléggé alpáriak, de mint ezt is mondtam, nem kell rám hallgatni), de nőjön már fel egy-két ember, és jöjjön rá, hogy ti is hoztok olyan döntéseket, amit meg fogtok bánni, ugyanilyen okokból Bella-t szapulni is teljesen értelmetlen dolog.
Jó, az egy dolog, hogy ez tényleg nem előnyös kép róla, de könyörgöm, ha körbenéztek bármelyik közösségi portálon, sokkal rosszabbakat találtok, ráadásul nem egyet, nem értem miért lett divat utálni szerencsétlen lányt, amikor csak éli az életét - amihez megjegyzem, senkinek semmi köze. Nem kell velem egyetérteni, de szerintem már egyenesen alpári, ahogy egyesek a kifejezésekkel bánnak. Se nem undorító, se nem fúj, se nem ronda, se nem ocsmány. Felfordul a gyomrom, hogy egy fiatal, élete teljében lévő nőre ilyet mondanak. Oké, mostanában én sem vagyok túlzottan kibékülve a viselkedésével és azzal, ahogy a partnereit cserélgette, de ezen kívül az égegyadta világon semmi bajom nincs vele, mert az ő élete, azt kezd vele, amit akar. Oké, ezek vélemények (mint már mondtam, szerintem eléggé alpáriak, de mint ezt is mondtam, nem kell rám hallgatni), de nőjön már fel egy-két ember, és jöjjön rá, hogy ti is hoztok olyan döntéseket, amit meg fogtok bánni, ugyanilyen okokból Bella-t szapulni is teljesen értelmetlen dolog.
2017. március 16. 20:17
|
|
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline
|
jaj de rusnya ez a jany ez tenyleg 1 rossz ribanc lett undorito
2017. március 16. 20:42
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Ez a lány egyre jobban transzinak néz ki. Mi ez a fejtartás és a smink? Nemakarok gonosz lenni, de elég híres és gazdag ahhoz hogy megengedhessen magának egy profi sminkest, és ajánlatos lenne neki.
2017. március 16. 21:13
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
nem tudom milyen kommenteket várok néha, mindenki megy a másik után, mint a birkák.
a haja és a sminkje szerep kedvéért lett ilyen egyébként. a piercingen pedig nem tudom miért vagytok ennyire kiakadva, rendesen úgy viselkednek itt néhányan, mintha másnak nem lenne a sztárok közül.
a haja és a sminkje szerep kedvéért lett ilyen egyébként. a piercingen pedig nem tudom miért vagytok ennyire kiakadva, rendesen úgy viselkednek itt néhányan, mintha másnak nem lenne a sztárok közül.
1 felhasználónak tetszik:
Trapdoor
2017. március 16. 22:46
|
|
viky_is_a_penguinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 260785 offline
|
Már nem azért, de kulturáltabban nem lehet kifejezni magad? Csak olyan szavakkal tudod megilletni a másikat, hogy ocsmány, rusnya,undorító? Könyörgöm az életét éli, amihez senkinek semmi köze. Ha megoszt egy ilyen képet, megosztja, nem kell megnézni, ha ennyire szidod. Menj tovább vagy inkább értelmesen fejezd ki magad...
A haj amúgy paróka, viszont szerintem annyira nem előnyös, az arca szerintem szép,ahogy az alakja is és őszintén? Nekem tetszik, hogy ennyire extrém ez a csaj. (akinek nem inge nem veszi magára , a fentieket... )
A haj amúgy paróka, viszont szerintem annyira nem előnyös, az arca szerintem szép,ahogy az alakja is és őszintén? Nekem tetszik, hogy ennyire extrém ez a csaj. (akinek nem inge nem veszi magára , a fentieket... )
2017. március 17. 10:32
Ha én lennék pasi, nekem egyáltalán nem imponálna, hogy a nő az egész világnak mutogatja magát. Vannak dolgok, akik csak 2 emberre tartoznak, nem több millióra.
2017. március 17. 23:06
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Jézus gyere le, ez egy nő a képen?:DDD
Úgy néz ki, mint Jeffree Star (aki nem tudná egy transzvesztitáról van szó)
A mellbimbó piercing meg szexi, sejtelmes, most nem az egész mellét tárja a nagyvilága szeme elé, hanem pólóban pózol.
Úgy néz ki, mint Jeffree Star (aki nem tudná egy transzvesztitáról van szó)
A mellbimbó piercing meg szexi, sejtelmes, most nem az egész mellét tárja a nagyvilága szeme elé, hanem pólóban pózol.
2017. március 18. 06:48
Ez a lány beteg csodálom hogy a környezetének nem tűnik fel...elhiszem hogy ki akar törni a nagy tinisztár (bár mennyire volt ő sztár) skatulyából de ez...
2017. március 18. 10:09
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Ezen a képen olyan, mint Amanda Bynes...vagy csak szerintem?! Remélem meg tudja húzni a határt még időbe, hiába a lázadó stílusa.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.