Bár napjainkban az egyik legerősebb, leginspirálóbb énekesnő, bizony Deminek is megvan a maga sötét múltja, amiből csak nagy lemondások és erőfeszítések árán sikerült kikecmeregnie.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato öt éve józan
2017. március 15. 09:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 15. 09:27
A Rocktábor témában ezer százalék, hogy csak poénkodik, elég megnézni a videót, végig nevetve mondja azt, hogy elfog készülni..
Amióta pedig szakítottak Wilmerrel, és Bomba mellett van, tisztára mintha kicserélték volna, még sosem láttam így ragyogni, pedig már lassan 10 éve követem nyomon a dolgait.
Amióta pedig szakítottak Wilmerrel, és Bomba mellett van, tisztára mintha kicserélték volna, még sosem láttam így ragyogni, pedig már lassan 10 éve követem nyomon a dolgait.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2017. március 15. 11:20
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Sajnos a rocktábor téma szerintem is csak egy poén, de ennek ellenére nagyon reménykedem benne, mert minden álmom lenne egy harmadik rész.
Azt a dalt pedig jobb ha elkezdi minél hamarabb promotálni, mert már a hajam tépem az ilyen jellegű tweetektől.
Bombának meg egy hatalmas nagy pacsi, amiért képes Demit ilyen boldoggá tenni és így vigyáz rá. Remélem, ez a kihatással lesz a zenéjére is.
Azt a dalt pedig jobb ha elkezdi minél hamarabb promotálni, mert már a hajam tépem az ilyen jellegű tweetektől.
Bombának meg egy hatalmas nagy pacsi, amiért képes Demit ilyen boldoggá tenni és így vigyáz rá. Remélem, ez a kihatással lesz a zenéjére is.
2017. március 15. 12:21
Idézet (MissTiniStoessel @ 2017.03.15. 11:20)
Sajnos a rocktábor téma szerintem is csak egy poén, de ennek ellenére nagyon reménykedem benne, mert minden álmom lenne egy harmadik rész.
Néhány erotikus jelenetért Joe és Demi között szívesen elviselném a 3.részt..
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2017. március 15. 12:42
Örülök, hogy már 5 éve tartja magát ehhez az elhatározáshoz. Az a fontos, hogy boldog.(:
2017. március 15. 13:22
Tényleg olyan, mintha kicserélték volna.
Az elmúlt pár hónapban szinte csak ragyogott a boldogságtól, aminek nagyon örülök.
2017. március 16. 10:22
Demi Lovato erős nő. Nehéz időszak is volt az életében, de ami a lényeg, az elmúlt 5 évet sikeresen és tisztán vitte vigég! Ezt nagyon becsülöm benne!
2017. március 16. 21:46
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Pont tegnap néztük meg a barátommal kb 5-6 év után a Rocktábort, és annyira hihetetlen, hogy az a "kislány" ő volt... Rengeteget változott. Persze nem rossz irányba, csak úgy összvissz.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.