Starity

Justin Bieber megalázta egy rajongóját – videó

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. március 14. 19:51 #61
Sappho
Sappho

Státuszhttp://everythingiwantedbutnothingilleverneed.wordpress.com :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 558
Csatolások: 0
Azonosító: 212957
Pedig ezek az emberek juttatták őt oda, ahol most van :/
Szégyen, hogy ilyen hamar elfeledkezett róla..
2017. március 14. 20:19 #62
- törölt felhasználó -    
Nagyon nehezen fogom vissza magamat, hogy ne beszéljek irdatlanul rondán, szóval ha esetleg előfordulnak kicsillagozott szavak, azokért elnézést.

Már rengetegszer mondtam, de sosem kedveltem a srácot. Hálátlan, és az a maszlag, amit minden elvakult rajongó ismételget, hogy "sosem felejtette el, hogy honnan indult", hatalmas nagy hazugság. Ha nem felejtette volna el, akkor nem bánna így azokkal az emberekkel (főként befolyásolható tinédzser lányokkal), akik miatt tart ott, ahol. Ők vették meg a cuccait, a koncertjegyeit, a lemezeit, miattuk lakhat ott, ahol, miattuk utazgathat luxusautóval, tőlük kapja a pénzét, amit nem érdemel meg. És miért nem? Mert egy tiszteletlen, hálátlan és bunkó ember, már elnézést a kifejezésekért. Melyik híresség bánik így a rajongóival - azokkal, akik konkrétan bármit megtennének azért, hogy találkozzanak vele? Oké, az egy dolog, hogy nem szereti, ha fényképezik, de ilyen tahó és undorító módon más tudtára adni, hogy ő ezt nem akarja? Őszintén, ebből az emberből teljes mértékben kiveszett a kedvesség és a normalitás. És én pontosan az ilyen gerinctelen viselkedése miatt fogom mindig utálni.
2017. március 14. 20:40 #63
- törölt felhasználó -    
Én meg tőle vagyok rosszul...
2017. március 14. 21:33 #64
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Idézet (Bocinyuszi @ 2017.03.14. 19:19)
"Britney Spears Fun"
miért, nem az ?? xddddddddd

Nos, nemhiszem xDDDDDDDD
2017. március 14. 21:58 #65
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Ez undorító!
2017. március 15. 01:35 #66
- törölt felhasználó -    
Őszintén, ebben a szituációban nem tudok helyet foglalni. Nem szeretem Justint, ez tény, nem tudom, olyan nyávogós hangja van szerintem, de ez ízlésen múlik.
A lényeg az, hogy egyet tudok érteni a csajjal is, meg Justinnal is. Egyrészt, nyilván nem beszélünk rondán olyan rajongónkkal, aki segített 'felmászni a csúcsra'. Ez tiszteletlen a másikkal szemben, még akkor is, ha nem rajongó, csak egy szimpla ember az utcán.
Másrészről viszont, a hírességek is emberek, nekik is lehet rossz napjuk, ezért, ha nem akarnak képet készíteni, ajánlom, hogy ne zaklassuk őket. Szerintem mindenkit idegesítene, ha folyamatosan azt hallgatnád EGY darab embertől, hogy 'képet, légyszi, kell a kép', és ezt vagy 90x egymás után.
Szóval ilyenkor fontos a kompromisszum biggrin.gif Justin elmehetne egy pár hétre kikapcsolódni(az olvasottak alapján ráfér), a csaj pedig menjen haza lenyugodni.Probléma megoldva biggrin.gif Szóban legalábbis biggrin.gif
2017. március 15. 09:56 #67
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
Glamster egyetertek biggrin.gif
2017. március 15. 10:45 #68
- törölt felhasználó -    
"Britney Spears Fun"
Én kocsit akartam volna írni,nem csokit xddd
2017. március 15. 10:47 #69
- törölt felhasználó -    
Véletlenűl a tesvérem nevébe írtam xdd
2017. március 16. 11:07 #70
- törölt felhasználó -    
Justin bunkó volt! sad.gif Szegény rajongólány, nem tudta, hogy kiért epekedik! Nagy csalódást élhetett meg! sad.gif
2017. március 18. 17:45 #71
Not Cute Húst Psycho
Not Cute Húst Psycho
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 261725
Amikor felmegyek a Facebookra mindíg látok egy olyan posztot hogy like ha szereted Justin Biebert.
A like-ok 95% csak lányok teszik ki a többit pedig kamu profilok(fíú) vagy pávagyerek.
A második lehetőség hogy komi ha nem.
Na a kommentszekcióban leginkább ezek olvashatóak:
•Most meeerrtt kel olltogatni justint??...ugyan ojan ember mint ti.
•Ez az ember tele van szívvel és lélekel és többet ért el mint ti csicska gyaszokkkk.
•Kuss kutyak ő job ember mint ti mindannyian.
Amikor ezt a cikket elolvastam és a korábbiakat is megkérdezném hogy MI A FASZT SZERETTEK EBBE A GYEREKBE?
A rajongóit kutyának nézi ahogy ebbe a cikkben is most kiderült.
A legtöbb tinipicsa meg még védi is és hogyha már elmondja valaki a véleményét akkor már támadják az írástudatlanok hogy kussalhatsz.
Ez a ,,híresség" elfelejtette hogy kik is támogatják őt és kikből él leginkább éshamár megvan a napi botrány mehet a semmit mondó bocsánatkérő üzenet Facebookra vagy egyébb közösségi oldalra.
Gratulálok ugyanez van már rég óta és folytatódni is fog amíg ennyi hiszékeny tinikurva befolyásolja venni a semmit mondó szövegeit.
A csaj meg remélem megtudta hogy ki is a valódi ,,kedvence".
2017. március 19. 17:22 #72
elzavagyok
elzavagyok
új tag

StátuszAz én nevem Havasi Elza!
Hozzászólás: 3
Azonosító: 263146
De JB nem szereti, ha közben videózzák!!!
2017. március 19. 17:24 #73
elzavagyok
elzavagyok
új tag

StátuszAz én nevem Havasi Elza!
Hozzászólás: 3
Azonosító: 263146
Amúgy meg Justint nem kell csúfolni!
2017. március 19. 19:43 #74
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Azonosító: 259598
Elmehet az anyjába! Mindig is utáltam!
2017. március 24. 12:54 #75
- törölt felhasználó -    
Szánalmas. sad.gif Mindig is tudtam,hogy egy rohadék mocsokláda ez a srác,de ennyire...
2017. június 30. 00:00 #76
lolagirl13
lolagirl13
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 265163
Sose szoktam kommenteli ,főleg nem ilyen oldalakra de már elég ....
Ha a lány akkora rajongó akkor miért nem tudta azt a két kicsi ,de annál alapvetőbb szabályt : 1.ne videózd ,és ne kérj képet ,egyszerűen NE nyomd a fejébe a telefonod mert utálja 2. ha meg is teszed mert tapintatlan vagy , legalább ne evés közbe ,mert azt még jobban utálja ... utálja ha nem hagyják enni (ami lássuk be érthető)
Illetve ha én látom h valaki nincs jó passzban (legyen az bárki) ,nem erősködök valamiért ami lássuk be lényegében nem fontos ..hanem békén hagyom!
Aláírom durva volt ..de Justin ilyen (ezt mindenki aki ismeri és szereti tudja) ha valami zavarja és idegesíti nem tud "kedves és aranyos lenni" (mint ahogy semelyik EMBER sem)
Illetve annyit még hozzátennék hogy akik normálisan várják a reptéren (kamerák és minden nélkül) vagy igazából bárhol azokkal miért tud "normális lenni"azokkal miért áll le beszélgetni ...stb stb ?!
Justin nem hülye .. tud különbséget tenni ki a rajongó és ki a Belieber!!!
2019. május 17. 17:37 #77
- törölt felhasználó -    
Fura, van aki kedveli ezt a gyereket?
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok