Justin Bieber megalázta egy rajongóját – videó
2017. március 13. 17:26
Én erre mindig azt mondom, aki képtelen kezelni a hírnévvel járó stresszt, az ne foglalkozzon ezzel. Szerintem szánalmas, hogy így viszonyul ez a srác azokhoz, akiknek amúgy köszönheti a vagyonát meg a hírnevét. Aki nem tudja kezelni az embereket, (tökmindegy, hogy milyen ember, bárkit lehet megfelelően) az ne foglalkozzon emberek szórakoztatásával.
2017. március 13. 17:29
Oké a csajnak fel kellett volna fognia, hogy most nem jó az alkalom. Oké nem kellett volna erőltetnie DE akkor sincs senkinek sem joga ahhoz, hogy a másiknak olyanokat mondjon amiket ő mondott.
Akik pedig itt védik őt és a csajt hibáztassák azoktól kérdem: Ti, hogyan reagáltatok volna a csaj helyében. Mert úgy, hogy nem voltunk ott, bulvárhíreket olvastunk róla és egyáltalán nem tudjuk (a videó ellenére), hogy mi történt ott. Ilyenkor könnyebb elvakultan a kedvencünket védeni. Pedig csak egyszerűen bele kellene gondolni mások helyzetébe.
És nem lenne akkora baj, ha a kis celebecske megemelte volna a híres seggét és nyilvánosan bocsánatot kér a lánytól. De az ilyen nagymenő hírességeknek derogál már ilyet tenni...
Akik pedig itt védik őt és a csajt hibáztassák azoktól kérdem: Ti, hogyan reagáltatok volna a csaj helyében. Mert úgy, hogy nem voltunk ott, bulvárhíreket olvastunk róla és egyáltalán nem tudjuk (a videó ellenére), hogy mi történt ott. Ilyenkor könnyebb elvakultan a kedvencünket védeni. Pedig csak egyszerűen bele kellene gondolni mások helyzetébe.
És nem lenne akkora baj, ha a kis celebecske megemelte volna a híres seggét és nyilvánosan bocsánatot kér a lánytól. De az ilyen nagymenő hírességeknek derogál már ilyet tenni...
2017. március 13. 18:06
|
Callieh♡ mrs.bieber ♡ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.09.29. Hozzászólás: 5205 Csatolások: 3522 Azonosító: 260016 offline
|
életem értelme mindig mindenkinél jobb ^^
és ha valaki nem tudja, hogy mit jelent az a szó, hogy 'respect' akkor ajánlom neki a google keresőt
, illetve nem egyszer mondta el azt, hogy nem szeretne fotókat készíteni, de a mai hülye tinip***ák ezt nem tudják felfogni. ahhw úgy imádom őt és az a hang
és ha valaki nem tudja, hogy mit jelent az a szó, hogy 'respect' akkor ajánlom neki a google keresőt
2017. március 13. 18:09
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Hát, szerintem meg a csaj volt most a bunkó. A felvételen hallatszik, hogy Justin azt mondja, nem tiszteled a magánszférámat, nézz magadra mit csinálsz, és utána mondta, hogy rosszul vagyok tőled. A csajnak az elején elmondta, most nem akar képet, ő meg: „így vagy úgy, lefotózlak”. Hát, akkor így vagy úgy megkapta, amit akart... A celebek is emberek.
2017. március 13. 18:43
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Nem vagyok Bieber-fan , de szerintem igaza van Glamster -nek! Egyébként, szerintem se a lány külsejére értette, hanem a viselkedésére!
2017. március 13. 18:48
|
Anna5012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 260658 offline
|
Az ilyen nem rajongó...Ha lehetőségem lenne találkozni Justinnal eszmbe se jutna elővenni a telefonomat pláne ,hogy tudom ,hogy nem szereti...és amikor egy olyan csapat rajongóval találkozik akik vele szeretnének találkozni,beszélgetni és nem a kép a fontos igenis beszélget velük és megöleli őket.Justin mindig csak úgy bánik az adott rajongóval ahogy ő bánik vele.Itt nem Justin a hibás és a videón hallatszik,hogy normálisan és tisztelettudóan szól a lányhoz de ha nem tudja felfogni amit mondanak neki az már nem Justin hibája...Én imádom Justint
és ha a lány igazi Belieber lenne akkor tudná,hogy Justin nem szereti ha fotózzák és tiszteletben tartaná nem pedig az arcába nyomná a telefont...
1 felhasználónak tetszik:
Callieh
2017. március 13. 19:40
Bocsánat a rajongóktól de ez tényleg nem volt tőle szép. És még ezt egy videó is bizonyította
Ház ezek után az illető helyébe tudod mikor lennék a rajongója.....
Ház ezek után az illető helyébe tudod mikor lennék a rajongója.....
2017. március 13. 19:49
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
a nagy szart szeretné őket boldognak látnixd
akkor nem csinálta volna ezt. nem a rajongók idegesítik, hisz mindenki magából indul ki. ő is csak magának okozza a bajait, a fanoknak ehhez semmi közük.
szerencsétlenxd
akkor nem csinálta volna ezt. nem a rajongók idegesítik, hisz mindenki magából indul ki. ő is csak magának okozza a bajait, a fanoknak ehhez semmi közük.
szerencsétlenxd
2017. március 13. 19:59
|
|
Reiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 259530 offline
|
Már megint egy hisztiroham Biebertől. Az a baj, hogy ez a beképzelt sztárocska csak azt felejti el, hogy ő egy előadó. A pénzét a rajongóktól kapja, ők veszik meg a lemezét és a koncertjegyet. Oké, hogy van magánélete, de egy fotózkodásba ami max másodperc nem hal bele, ha meg igen, akkor ne menjen énekesnek. A előadó dolga a hallgatóság szórakoztatása.
2017. március 13. 20:00
|
Callieh♡ mrs.bieber ♡ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.09.29. Hozzászólás: 5205 Csatolások: 3522 Azonosító: 260016 offline
|
Idézet (Divergent @ 2017.03.13. 18:26)
Callieh és szerinted ez felhatalmazza arra hogy így viselkedjen????? ( és azzal vitatkoznék hogy mindig mindenkinél jobb.-magán vélemény )
kedvesem, kérlek olvasd már el Anna5012 felhasználó hozzászólását, mert a számból vette ki a szót, köszi.
|
Callieh♡ mrs.bieber ♡ |
|
Idézet (Anna5012 @ 2017.03.13. 18:48)
Az ilyen nem rajongó...Ha lehetőségem lenne találkozni Justinnal eszmbe se jutna elővenni a telefonomat pláne ,hogy tudom ,hogy nem szereti...és amikor egy olyan csapat rajongóval találkozik akik vele szeretnének találkozni,beszélgetni és nem a kép a fontos igenis beszélget velük és megöleli őket.Justin mindig csak úgy bánik az adott rajongóval ahogy ő bánik vele.Itt nem Justin a hibás és a videón hallatszik,hogy normálisan és tisztelettudóan szól a lányhoz de ha nem tudja felfogni amit mondanak neki az már nem Justin hibája...Én imádom Justint
és ha a lány igazi Belieber lenne akkor tudná,hogy Justin nem szereti ha fotózzák és tiszteletben tartaná nem pedig az arcába nyomná a telefont...
adom
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Már megint Justin van gonosznak és gorombának feltüntetve, a szavai pedig kiforgatva. A rajongóknak is tisztelniük kellene a rajongásuk tárgyát, ellenkező esetben hogy várhatják el, hogy a hírességek egyáltalán szóba elegyedjenek velük?
2017. március 13. 20:01
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Wow, micsoda meglepetés, abszolút kiszámíthatatlan, senki sem gondolta volna egy ilyen csodálatos embertől, most aztán alaposan megdöbbentünk.
*DAY6 Congratulations playing in the background*
*DAY6 Congratulations playing in the background*
2017. március 13. 20:06
A cikk alapján úgy van beállítva, mintha Justin a földig alázta volna. Nem ordibált a lánnyal. Igen, valószínűleg csúnya megjegyzés volt, hogy nézz magadra, de normálisan mondta el, és amint az előttem szólók is elmondták, ha igazi fan lenne, akkor tudta volna, hogy utálja az ilyeneket Justin.
2017. március 13. 20:20
Hát Justin már régebben is bizonyitotta hogy nem szereti a rajongóit.. Én biztos hogy nem lennék fan.. 1 azért mert nekem nem tetszik a hangja. 2 mert elhabyagólja a rajongóit..... Én soha sem szerettem Justin,és a lány helyébe soha de soha többé nem lennék fan..
2017. március 13. 20:48
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Mielőtt mindenki pálcát törne felette, azért vannak itt más részletek is.
"Sabah had been keeping track of Justin's movements during the day, and saw a chance opportunity to have her moment with the star."
Talán túlzás volt, ahogy fogalmazott, de ezt úgy hívják, hogy zaklatás, hiszen követte egész nap. Nem csodálkozom, hogy nem tetszett neki. Egyébként meg ha egy sztár azt mondja, hogy nem akar fotót, mért kell tovább erőltetni? Ez nem tiszteletlenség?
"Sabah had been keeping track of Justin's movements during the day, and saw a chance opportunity to have her moment with the star."
Talán túlzás volt, ahogy fogalmazott, de ezt úgy hívják, hogy zaklatás, hiszen követte egész nap. Nem csodálkozom, hogy nem tetszett neki. Egyébként meg ha egy sztár azt mondja, hogy nem akar fotót, mért kell tovább erőltetni? Ez nem tiszteletlenség?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.