De legalább Bonnie-t életben hagytak, Elena és Damon is boldog lett együtt és a Caroline+Klaus páros lehetősége is adott még...
Véget ért a Vámpírnaplók sorozat – spoiler!
2017. március 11. 20:44
Már az elejétől sejtettem, hogy Stefan fog meghalni - végül igazam lett.
De legalább Bonnie-t életben hagytak, Elena és Damon is boldog lett együtt és a Caroline+Klaus páros lehetősége is adott még...
2017. március 11. 21:31
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Nem tudom, mit gondoljak a befejezésről, összevissza tippelgettem, hogy ki fog meghalni, míg végül már tudtam hogy Stefan lesz. Nagyon fog hiányozni a sorozat
De külön tetszett, hogy a régi karakterek közül nagyon sokan visszajöttek így az utolsó részre
btw mondjátok, hogy nem én voltam az egyetlen, aki végig azon gondolkozott, milyen kínos lehetett Ian-nek és Ninának ez a forgatás. de jó volt újra együtt látni őket
De külön tetszett, hogy a régi karakterek közül nagyon sokan visszajöttek így az utolsó részre
btw mondjátok, hogy nem én voltam az egyetlen, aki végig azon gondolkozott, milyen kínos lehetett Ian-nek és Ninának ez a forgatás. de jó volt újra együtt látni őket
2017. március 12. 08:46
Én az ötödik évad után felhagytam a sorozat nézésével, annyira ellaposodott számomra az egész, de itt-ott olvastam a későbbi történésekről, és persze a finálét sem hagyhattam ki. Nem mondanám, hogy erre számítottam, sőt, anno nagyon nem ilyen finálét képzeltem el, de azt sem mondhatom, hogy felháborodtam, mert már olyan régen elengedtem magamban a Vámpírnaplókat. Maga a legeslegvége kárpótolt minden kuszaságért és logikai bakiért. Akárhogy nézem is, túlnőtt a sorozat az alapgondolaton /szerelmi háromszög/ és azzal, hogy Stefan és Damon kapcsolatára helyezték a hangsúlyt, az utolsó jelenet szerintem nagyon szépre sikeredett. Furcsa lett volna, ha megint minden Elena körül forog, elvégre az utóbbi két évadban Stefan és Damon viszonya rengeteget fejlődött (i guess) így ha más nem is annyira nyerte el a tetszésemet, az újratalálkozásuk mindenképpen felül írta a résszel kapcsolatos csalódottságomat.
2017. március 12. 14:17
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
TVDforever
2017. március 12. 20:42
Egyetlen panaszom, hogy a Delena esküvőt kivágták. Több kellett volna ebből a párosból. Viszont minden más, a befejezést illetően kifogástalan volt számomra. Újranézem és nem felejtem: #TVDforever
2017. március 16. 15:59
Olyan szép volt!<333 Nagyon fognak hiányozni:( TVD Forever!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: