I Was Feeling Epic volt a sorozat utolsó részének címe, amivel elbúcsúztunk Mystic Falls-tól végleg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véget ért a Vámpírnaplók sorozat – spoiler!
2017. március 11. 16:40
|
Emeloverr. |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.03.07. Hozzászólás: 939 Csatolások: 91 Azonosító: 262863 offline
|
Sajnálom, hiányozni fog
2017. március 11. 16:40
De szép is volt nagyon meghatót!!! <3 Forever TVD
<3
2017. március 11. 16:52
Az elmúlt 7 évben a mindennapjaim részévé vált a sorozat, ezért nagyon fog hiányozni. Szerintem gyönyörű lezárást kapott. Az első perctől az utolsóig végig bőgtem, mint egy totál idióta.
Egyedül talán Stefan miatt voltam kicsit dühös - ennél jobbat érdemelt - de kárpótolt, hogy újraegyesültek Lexivel.
Egyedül talán Stefan miatt voltam kicsit dühös - ennél jobbat érdemelt - de kárpótolt, hogy újraegyesültek Lexivel.
2017. március 11. 17:07
|
Onikoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 255218 offline
|
Az első 5 percet bírtam ki a többit vêgig nőttem.Anyukám be is jött a szobába és kérdezte hogy mi a baj mondom "itt a vég,ez a finàlé rész. Ő csak nézett majd inkább ki ment.Egy olyan sorozatot fejezték be aminek semelyik sorozat nem léphet a nyomába!!!A finálé pedig szenzációs volt örültem is hogy egy kicsit be tekinthetünk a "jövöbe" annak viszont nem örülök hogy vége úgy ahogy szerintem több ezer néző egyben van is így van.Csodálatos volt ez a 8 évad és tudom ez lehetetlen de szerintem mindenkinek a szívébe ott van a remény hogy lesz még majd valami pár év múlva.Mindenesetre a The Originális ami félig be tölti az ürge amit a TVD hagyott maga után.Hiányozni fogsz TVD
2017. március 11. 17:08
|
|
nociidoitbetterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 259331 offline
|
NEM TUDOM MEGFOGALMAZNI.
Még mindig a hatása alatt vagyok, de...több Delenát szerettem volna...
Még mindig a hatása alatt vagyok, de...több Delenát szerettem volna...
2017. március 11. 17:20
Nekem is nagyon tetszett a finálé, a TVD pont olyan befejezést kapott, amit megérdemelt. A jövőbe tekintésnek is örültem, jó volt látni, hogy mindenki boldog.
Számomra ez a sorozat mindig is fontos lesz. A TO és a PLL után ez volt a harmadik sori, amit elkezdtem nézni, és rengeteg csodálatos pillanatja volt. A finálé utolsó jelenete például annyira tetszett, hogy legalább ötször megnéztem.
2017. március 11. 17:21
Istenem....Én akkor kezdtem el sírni, amikor Stefan és Elena találkoztak, onnantól nem volt megállás. Kábé 5 perce hagytam abba. Egyszerűen....nem. Nem tudok mit leírni, ezt nem is lehet. Ez....wááááh. Szörnyű. Borzalmas. Mármint a rész jó volt, csak amit érzek. Az szörnyű és borzalmas.
2017. március 11. 17:39
Huhuh, hat szerintem fel órát biztos végig sírtam. nagyon jó befejezést kapott. minden egyes szereplő visszatért aki fontos volt és ah. nem tudom szavakba önteni. még mindig sokk hatása alatt vagyok. nagyon imádtam. most jöttem rá mennyire fog hiányozni. TVD Forever <3
2017. március 11. 17:41
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Kb 30 perccel ezelőtt néztem meg és hát,izé... Végigbőgtem az egésszet.
És úgy tudtam,hogy Stefan lesz az. Tudtam.
De a nyugtató számomra az,hogy egy gyönyörű befejezést láthattam. Igaz vagy 6 db papírzsepit használtam el,de na. Érdekes volt ahogy végigjátszódott minden. Nagyon fog hiányozni és minden pillanata örökre a szívemben marad.
2017. március 11. 17:46
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Borzalmas befejezés. Damon nem létezik Stefan nélkül és Stefan sem Damon nélkül. Ez a kettő a 8 évadon keresztül (főleg az utolsókban) mindent megtett, hogy egymást védjék és életben tartsák. Ez volt a sorozat egész értelme, az utolsó évadokban meg a történet mozgatórugója. Ahhoz, hogy Stefan meghaljon... Ez szerintem elfogadhatatlan egy ilyen testvéri történet után. Személy szerint az én álom befejezésem az lett volna, ha Elena hal meg és Stefan, Damon meg Katherine mindhárman vámpírként és barátokként, bajtársakként folytatják tovább az életüket Mystic Fallsból távozva, bár ez valószínűleg túl merész lenne, szóval én meg lettem volna elégedve egy Delena-Steroline dupla esküvővel is. Hogy legyen egy olyan csavar a történetben, hogy ez a generáció megtörte az univerzum akaratát és két hasonmás nem egymás nagy szerelme. De tulajdonképpen szerintem bármivel meg lettem volna elégedve, csak a két testvér maradjon ott egymásnak. Egyiknek sincs értelme a másik nélkül és ez elsősorban igenis az ő történetük volt, nem az Elenáé. Szerintem ez teljes mértékben felháborító és elfogadhatatlan.
2017. március 11. 17:51
|
|
DavidtheDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.14. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 252286 offline
|
Nem is tudom mit mondhatnék.. Igaz hogy én fiú vagyok, de au utolsó 10 percet én is végig sirtam... Nem tudom,hogy hogy fogom ezt túlélni. A Vámpirnaplók 2014 óta az életem része. Rengeteg szép emléket hozott az életembe amit soha nem fogok elfelejteni. Köszönöm Julie Plecnek és Kevin Williamsonnak hogy megalkották ezt a csodát. Örökre az életem részévé vált <3 #TVDforever
2017. március 11. 18:01
|
|
aníítaaa► в α я ¢ α g ι я ℓ◄ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 1237 Csatolások: 230 Azonosító: 172581 offline
|
Hát én nagyon imádtam a finálét. Nem szokásom sírni filmen/sorozaton, de ezt konkrétan végigbőgtem. A TVD volt és mindig is ez lesz a kedvenc sorozatom, és szerintem méltó befejezést kapott. Sejtettem, hogy a 2 testvér közül fog vki meghalni, mert ha más hal meg az túl kiszámítható lett volna talán. De így volt kerek a történet és azt mondhatom, hogy egy korszak lezárult. Nagyon sokat köszönhetek a TVD-nek és nagyon fog hiányozni az egyszer biztos. TVD FOREVER
2017. március 11. 19:52
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nekem is tetszett a lezárás, én valahogy vágytam a szereplők halálára és a megnyugvására ^^ klaroline és delena örökké :3 katherine pedig ikonikus kedvencem ^^
2017. március 11. 20:01
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Rohadtul fog hiányozni a sorozat.. Az egész finálét végig sírtam..örökké szeretni fogom.. #TVDFOREVER #TVDFamily #Delena #tilldeathdousapart ♥
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: