Az egykori szerelmesek között szent a béke, mi több, jó kapcsolatot ápolnak egymással.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robert Pattinsonnak bejön Kristen Stewart új frizurája
2017. március 10. 15:31
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 10. 17:31
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nekem is kifejezetten tetszik így Kristen
Mindig is szépnek találtam.
2017. március 10. 19:05
|
|
XoXo Gossip Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 215746 offline
|
Hát ezen a képen ő se néz ki jobban :s
2017. március 10. 20:05
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hosszú hajjal szerintem jobban nézett ki.
2017. március 11. 00:37
Valószínűleg ezt azért is jelentette ki Rob és tette közzé az ismerős, mert a napokban nagyon minősíthetetlen, paraszt módon sarazták Kristen új frizuráját. Rendes tőle, hogy tett egy ilyen jelképes lépést a védelmében. ^^
Nagyon jól áll neki ez a haj, a kb. vállig érő vagy Alkonyatos hajjal sokszor lesoványodott és beesett, hosszított hatást keltett az arca.
Nagyon jól áll neki ez a haj, a kb. vállig érő vagy Alkonyatos hajjal sokszor lesoványodott és beesett, hosszított hatást keltett az arca.
2017. március 11. 10:15
|
|
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline
|
Idézet (MinaGrime @ 2017.03.11. 09:22)
Szerintem ez a haj egy nőnek undorító! Nekem az ennyire rövid hajú nőkről az esik le először hogy biztos kemós.
Kicsit off, de egyszerűen nem tudtam elmenni a kommented mellett. Szóval, ha jól értelmezem, szerinted azok a nők, akik "kemósok" és egy rendkívül súlyos betegség végett kénytelenek megválni a hajuktól, egyben undorítóak is?
Nem értem egyébként miért bántják Kristent, szerintem egyáltalán nem áll rosszul neki ez a stílus, sőt, kifejezetten jó látni egy ilyesfajta extravagáns megjelenést a sok póthajas amerikai celeb között.
2017. március 11. 20:39
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Borzalmas, hogy egyesek milyen gyerekesek...
Én bírom magát a színésznőt, és irigy is vagyok amiért ő még szakadt ruhában, kócos hajjal is jól néz ki. Szóval ha tehetném, én is ilyen hajat csináltatnék
Én bírom magát a színésznőt, és irigy is vagyok amiért ő még szakadt ruhában, kócos hajjal is jól néz ki. Szóval ha tehetném, én is ilyen hajat csináltatnék
2017. március 11. 20:52
Idézet (sh1nEE. @ 2017.03.11. 10:15)
Kicsit off, de egyszerűen nem tudtam elmenni a kommented mellett. Szóval, ha jól értelmezem, szerinted azok a nők, akik "kemósok" és egy rendkívül súlyos betegség végett kénytelenek megválni a hajuktól, egyben undorítóak is?
Nem értem egyébként miért bántják Kristent, szerintem egyáltalán nem áll rosszul neki ez a stílus, sőt, kifejezetten jó látni egy ilyesfajta extravagáns megjelenést a sok póthajas amerikai celeb között.
Egyetértek, szerencsétlen rákos emberek tényleg "undorítóak"... , amiért küzdenek az életükért és ezt előrébb helyezik, minthogy a mostani elvárásoknak megfelelő, csini frizurájuk legyen.
2017. március 12. 20:48
Sokkal jobban állt Kristennek a hosszabb haj szerintem, de ez az Ő döntése..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: