Az Alkonyat-filmek 26 éves sztárja legutóbbi interjújában hozta nyilvánosságra, miért szabadult meg tincseitől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart elárulta, miért vágatta le a haját
2017. március 10. 11:12
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 10. 11:34
|
Emeloverr. |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.03.07. Hozzászólás: 939 Csatolások: 91 Azonosító: 262863 offline
|
Úristen... Hát kicsit csalódtam benne...
Amúgy szerintem nem áll neki jól...
Amúgy szerintem nem áll neki jól...
2017. március 10. 12:55
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Mivel egy színésznőről beszélünk, elismerésre méltó, hogy egy szerep kedvéért megteszi mindezt. Ő ezekért a munkákért kapja a fizetését, ebből él meg. Még ha elvárás is lett volna, ha kell neki a szerep, nem állhat le nyafogni a hajvágás miatt. Bár ebben az esetben ő látta így jobbnak, de ő tudja, milyen lesz majd a szerep, és neki ez fontosabb.
2017. március 10. 13:11
Bár az egész világ még erős túlzással sem lepődött meg, egy szerepért tényleg szokás ilyet csinálni, ami szerintem becsülendő. : )
2017. március 10. 16:06
Oh, szóval csak egy film miatt. Hát, oké. Azt hittem eladományozza valakinek, de ezekszerint csak egy film miatt.
Még mindig nem változott a véleményem, szarul áll neki.
2017. március 10. 18:56
Én akkor sem csinálnám meg..... De azt nem értem hogy csak még 26 éves és máris ilyen rövidre vágja a haját.... Pedig nagyon szép kis haja voltm.
2017. március 10. 23:03
Tényleg elismerésre méltó, hogy egy szerep kedvéért képes volt levágatni a haját. Egyébként még mindig úgy gondolom, hogy jól áll neki.
2017. március 12. 11:35
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Rendkívül csúnya. Olyan szép lány lenne,de elrontotta magát):
2017. március 15. 16:58
|
|
viky_is_a_penguinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 260785 offline
|
Szerintem becsülendő, hogy valaki egy szerep miatt levágatja a haját. A szőke haj nem mellesleg szerintem jól is áll neki. Pár előttem szólónak, nem kötekedés céljából, ennyit mondanék, hogy:
1. Mivel nem természetesen ilyen platinaszőke a haja, ezért az eladományozás elég érdekes lenne. Tudtommal a természetes, úgynevezett "szűz" hajat szokás eladományozni, de javítsatok ki, ha tévednék... (komolyan)
2. Már nem azért, de a hajad az megnő. 26 évesen levágatja a haját? Hát vágassa, ha jól tudom 12 centit nő egy évben minimum, ha egészséges a hajad. 2-3 év alatt vállig érő hajat tud növeszteni...
1. Mivel nem természetesen ilyen platinaszőke a haja, ezért az eladományozás elég érdekes lenne. Tudtommal a természetes, úgynevezett "szűz" hajat szokás eladományozni, de javítsatok ki, ha tévednék... (komolyan)
2. Már nem azért, de a hajad az megnő. 26 évesen levágatja a haját? Hát vágassa, ha jól tudom 12 centit nő egy évben minimum, ha egészséges a hajad. 2-3 év alatt vállig érő hajat tud növeszteni...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: