A fitneszguru és üzletember nemrég még a karjában tartotta kislányát, most pedig már a randikra viszi Larát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Schobert Norbi lecsekkolja lánya udvarlóit a randi előtt
2017. március 10. 10:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 10. 10:37
Csak engem érdekel, hogy 13 évesen mi a francnak egyáltalán randizni? Mellesleg az én apukám is nagyon odafigyel arra, hogy kikkel találkozom (ez a szülők dolga), de biztos nem égetne be azzal, hogy szentbeszédet tart valakinek, hogy ha megbánt, akkor vele gyűlik meg a baja... Mondjuk, ha a kiscsaj nem találkozna ennyi idősen srácokkal, ez a probléma nem is lenne. :')
2017. március 10. 12:46
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Engem tizenhárom évesen még nem érdekeltek a fiúk, meg ha randizásról esett volna szó ilyen korán, apám leordította volna a fejem, de a fiú meg ennyivel se úszta volna meg.
2017. március 10. 12:49
Ez a (szerintem messze nem gyönyörű) lány 13 évesen mit akar „randizgatni”? Az meg a másik, hogy az apja ennyire követi minden lépését, és konkrétan ő szabja meg, mit lehet és kivel...
Röhej.
Röhej.
2017. március 10. 13:24
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Szvsz rosszabb lenne, ha tiltaná a randiktól. Jobb lenne, ha titokban csinálná a csajszi? Kiszökne meg ilyenek? Így legalább van rálátása az apjának, hogy kikkel találkozik a lánya. Kezdődik az a szakasz, ami ellen úgysem tehet semmit (mondjuk a szentbeszéd az más kérdés, az tényleg ciki).
2017. március 10. 13:26
|
|
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline
|
hát 13 évesen nem kéne randizgatni de szerintem az apja jól csinálja hogy teszteli azokat a srácokat h nem-e csak eredménynek nézi a lányát. azonban 13 évesen.....naggggggyon korai
2017. március 10. 22:06
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
13 évesen Michael Jacksonba voltam belezúgva. :'D
2017. március 11. 07:56
Nemcsoda, hogy Norbi félti a lányát! Sok hóhányó fiú van!
Ez jó, hogy lecsekkolja őket vagy leépíti, ha nem tetszik! Ez jó!
2017. március 11. 08:08
|
|
Helga27Queen of Nothing |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.11. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 5 Azonosító: 244743 offline
|
Csak én furcsálom hogy valaki 13 évesen már randizik?!?!
Amikor 13 éves voltam akkor a szüleim már attól kikészültek hogy annyit mondtam egy fiúról hogy tök helyes...
Amikor 13 éves voltam akkor a szüleim már attól kikészültek hogy annyit mondtam egy fiúról hogy tök helyes...
2017. március 11. 10:58
|
|
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline
|
Egy 13 éves lány miért randizik? Hova jutott ez a világ, a tizenpár éveseknek már hatalmas szerelmi problémáik vannak. Ja, és amúgy meg ez a lány enyhén szólva nem egy szépség, sőt...
2017. március 11. 12:40
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
sokan mondják, hogy 13 évesen nem a fiúzással kell foglalkozni... na igen, ez igaz, inkább a tanulásra kellene koncentrálnia neki is és a vele egykorúaknak is, ettől függetlenül a hormonok már dolgoznak ennyi idősen a fiúkban és lányokban egyaránt, nem igazán lehet mit tenni, ha egy srácnak megtetszik egy lány és fordítva is így van. az, hogy Norbi mindig ellenőrzi, hogy rendben van-e a "partner", teljesen helyénvaló, persze nyilván nem lehet kiismerni az embereket percek alatt, ettől függetlenül nagyjából kivehető, hogy kinek mik a szándékai. ha tiltanák a lányukat mindenkitől, csak rosszabb lenne, a lázadó korszakban van/lesz hamarosan (ha szerencséjük van Norbiéknak, akkor csak kisebb "balhék" lesznek), nem mondhatják azt a lányuknak (és ez másokra is vonatkozik), hogy "na, ő ne tetsszen neked, mert még fiatal vagy, csukd be a szemed mindenhol, ahol fiúk is vannak"
ezzel nem védeni akartam a lányt, hiszen tényleg lehet kicsit korai, de legalább a szülők beleegyezésével és normálisan (gondolom) csinálja azt, amit csinál.
ezzel nem védeni akartam a lányt, hiszen tényleg lehet kicsit korai, de legalább a szülők beleegyezésével és normálisan (gondolom) csinálja azt, amit csinál.
2017. március 11. 20:50
A randizás még nem 13 éveseknek való és a szülők helyében nem is engedném egy ilyen korú gyereknek, hogy fiúzzon. Az ilyen kor divatjává vált "világra szóló szerelmek" úgyis csak kis hülye fellángolások, amiknek közük sincs a normális érzelmeknek, ennek a "nagy vagyok" és "hú, de nem bírok a hormonjaimmal" felfogásnak max. annyi az eredménye, hogy mire nagykorúak lesznek, csinálnak minimum 2 gyereket. Van értelme? Nincsen.
2018. november 16. 22:24
|
|
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline
|
Mindenki fel van háborodva azon,hogy 13 évesen már randizik. De azt ne felejtsük el, hogy a mai fiatal tinik már korábban "érnek", minden hamarabb történik a 13-18 éves korosztályban. És azért ne mondjátok már nekem, hogy általános 7-8-ban nem érdekelt titeket egy-egy srác...akár egy híresség imádása.
2018. november 17. 10:44
|
|
ianginger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.29. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 1350 Azonosító: 271029 offline
|
Norbi hozzáállása helytálló inkább engedik normális keretek között, ha tiltanák rosszabb lenne. Amúgy meg 13-14 évesen tetszett nekem is egy-egy srác de randizni nem mertem volna velük...
(de ahogy kinéztem esélyem se lett volna..
)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: