Mióta a rebootok és remake-ek korát éljük, rajongók millióinak fordult meg a fejében a gondolat, hogy mi lenne, ha visszatérne a képernyőkre Buffy is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a Buffy-reboot?
2017. március 09. 17:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 09. 19:57
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Ma is Buffyt néztem.
Jó lenne egy új rész.
2017. március 09. 23:03
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Én imádtam a Buffyt nagyon is, de egyet értek jól lett lezárva, felesleges újra előhozakodni vele. Valószínűleg úgy is csak elrontanák, semmi értelmét nem látom.
2017. március 10. 04:23
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Én is imádtam a Buffyt, de kerek volt a történet és szépen lezárták!
Az Angel viszont más tészta, annak a vége borzalmasan lett lezárva, pedig jó kis sorozat volt (viszont ennek a rebootját sem igazán lehetne kivitelezni..... megöregedett vámpírok stb...
)
Az Angel viszont más tészta, annak a vége borzalmasan lett lezárva, pedig jó kis sorozat volt (viszont ennek a rebootját sem igazán lehetne kivitelezni..... megöregedett vámpírok stb...
2017. március 11. 08:39
Sarah Michelle Gellart imádtam abban a sorozatban!
Kicsit gagyi volt a Buffy, a vámpírok réme, de azért pár részt láttam! De főleg csak Sarah miatt néztem!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: