Alec*
Malec❤
Ez a tévés sztárpár a legnépszerűbb Amerikában
2017. március 09. 18:10
EVAAAAAKKKKKK *SZIV SZIV SZIV*
a konyves Malecet en is oda meg vissza shippelem, de a sorozatban valamiert nem tetszenek. jol neznek ki mind a ketten termeszetesen - huhu magnus ahw - de valamiert nem tudok odajutni hogy teljesen aterezzem hogy tsnyleg szeretik egymast. egy jo szinesznek ez lenne a dolga. de valamiert a csokoknal nem ugy kapaszkodnak es olelkeznek ossze ahogy egy rendes uj vegtelenul szerelmes par tenne. valamiert nem..
egyebkent en az elso evadra jobban odafigyeltem, es tudom hogy csak azt adjak ami a nezoknek kell, de a malec paros elnyomja az egesz fosztorit. ok csak mellekszereplok lennenek es megis nagyobb figyelmet fordit rajuk meg a rendezo is.
de lehet en nem szeretem a valtozast szoval en maradok a Vegzet Ereklyei konyveknel^^
a konyves Malecet en is oda meg vissza shippelem, de a sorozatban valamiert nem tetszenek. jol neznek ki mind a ketten termeszetesen - huhu magnus ahw - de valamiert nem tudok odajutni hogy teljesen aterezzem hogy tsnyleg szeretik egymast. egy jo szinesznek ez lenne a dolga. de valamiert a csokoknal nem ugy kapaszkodnak es olelkeznek ossze ahogy egy rendes uj vegtelenul szerelmes par tenne. valamiert nem..
egyebkent en az elso evadra jobban odafigyeltem, es tudom hogy csak azt adjak ami a nezoknek kell, de a malec paros elnyomja az egesz fosztorit. ok csak mellekszereplok lennenek es megis nagyobb figyelmet fordit rajuk meg a rendezo is.
de lehet en nem szeretem a valtozast szoval en maradok a Vegzet Ereklyei konyveknel^^
2017. március 09. 18:19
Aggódtam már a kommentek visszaolvasása közben, hogy én vagyok az egyetlen Clexa-shipper, ám akkor szerencsére nem. Nálam a TWD-s Glenn&Maggie páros után ők lesznek a number one kedvenc párosom, és nem akarok szőrszálhasogató lenni, és nem szeretném megsérteni a Skam-rajongókat, de én alapvetően nem vagyok odáig ezért a párosért... bár kinek mi.
2017. március 09. 21:04
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
kami98 egyet értek veled..
Innen a Stelorine egyértelműen, de, ha ott lett volna a Delena akkor csak is az.. ♥
2017. március 09. 21:37
Szerintem Steroline-nak vagy Malec-nek kellett volna nyerni. Egyszerűen elképesztőek <3
2017. március 09. 21:45
Ez igen nagy öröm. Végre nem csak hetero párok vannak a listán rajta. Azokat már unom, de nagyon. Minden a heterokról szól. *eyeroll*
Nézem a Skam-ot, de még nem juttotam el eddig az évadig, de már mindegy, előbb tudtam a kettejük kapcsolatukról a sorozatban, mint a sorozatról.
Nézem a Skam-ot, de még nem juttotam el eddig az évadig, de már mindegy, előbb tudtam a kettejük kapcsolatukról a sorozatban, mint a sorozatról.
2017. március 09. 22:13
Idézet (vizelettartásigondok @ 2017.03.09. 12:40)
És hol van Castiel és Dean? If you know what I mean.
2017. március 09. 22:27
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Evak is the cutest softest fluffiest boyfriends ever
Megérte naponta ezerszer szavazni
Megérte naponta ezerszer szavazni
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: