Meglepő hajjal jelent meg Kristen Stewart tegnap a nyilvánosság előtt: kopaszra nyírta szőkített tincseit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart kopaszra nyírta haját
2017. március 08. 11:24
|
|
vizelettartásigondokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 133149 offline
|
Szokatlan de szerintem vagány. Jól illik az amúgy is androgün arcához. Persze úgy mint Amber Rose senki nem tudja viselni ezt a típusú frizurát. Amúgy nem tudom miért de amióta kámingoutolt azóta egyre jobban bírom a csajt.
2017. március 08. 14:49
Wow, nagyon jól áll neki! ^^ Az arcformájához szerintem sokkal jobban illik ez a fazon, mint a hosszú, "Alkonyatos haj".
2017. március 08. 15:01
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
Ennél rondább nem nagyon lehet
2017. március 08. 15:06
Mivan ??? Ez most mi ??
Én a régi Bellát szeretném...
Pesze ez csak az én véleményem
2017. március 08. 15:14
Erre annyit tudok mondani, hogy you do you, Kristen.
2017. március 08. 15:48
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Jó ég de szar
2017. március 08. 15:53
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Ez valami irtózatosan ronda és szar!! Nem áll neki jól!
2017. március 08. 16:04
Undorító az a sz*rozás, amit kommentben csinálnak egyesek. Kulturált vélemény a nem tetszik, szerintem nem áll jól neki, szerintem nem illik hozzá, stb., de az, hogy rondázzátok és undorítónak tituláljátok, eléggé gyerekes.
Amúgy nagyon vagány ez a frizura, nekem kifejezetten tetszik, és még illik is Kristen arcához.
Amúgy nagyon vagány ez a frizura, nekem kifejezetten tetszik, és még illik is Kristen arcához.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: