Túlságosan elvonta a figyelmed a BTS, a Twice vagy netán a Red Velvet comeback? Semmi gond, mi elhoztunk nektek tíz olyan dalt, amit kár kihagyni, és még kettő ígéretes teasert is!
A teljes cikkhez kattints ide!
10 K-pop visszatérés, amiről lemaradhattál
2017. március 05. 16:35
|
|
DemiFan123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 227528 offline
|
Jó cikk lett.
2017. március 05. 16:59
Úgy gondolom egész jó visszatérések születtek februárban.
Tényleg a BTS-el volt szinte mindenki elfoglalva, de az is nagyszerű lett. A MelodyDay cb-jéről pedig cikk is íródott.
A K.A.R.D visszatérése nagyon tetszik, nem gondoltam volna, hogy az Oh NaNa után képesek meglepni egy még attól is jobb dallal.
A K.A.R.D visszatérése nagyon tetszik, nem gondoltam volna, hogy az Oh NaNa után képesek meglepni egy még attól is jobb dallal.
2017. március 05. 17:53
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Az NCT Dream-nek, a K.A.R.D-nak és Taeyeon-nak örültem a legjobban, de a B.A.P comebackot várom a leginkább.
2017. március 05. 18:43
Ha az első dal után nem imádtam a K.A.R.D-ot akkor most tuti. Egyszerűen nem tudom megunni ezt a dalt, olyan ütemes,fülbemászó az egész, nagyon eltalálták : D. Rajtuk kívül a B.I.G, Bigflo,Beatwin és a Gugudan dala győzött meg.
Azt pedig kíváncsian várom a végén levő 2 treaserből mit hoznak majd a végén ki.
Azt pedig kíváncsian várom a végén levő 2 treaserből mit hoznak majd a végén ki.
2017. március 05. 20:09
|
|
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline
|
NCT GOT7 love.
2017. március 08. 18:03
Nagyon jó cikk lett
Én leginkább a B.A.P-t, a K.A.R.D-ot és a BIGFLOt vártam a legjobban, az utóbbi meg is lepett, hogy egyáltalán bekerült a cikkbe. Szegénykéimet alig ismerik, pedig nagyon jó zenéik vannak (szerény véleményem szerint persze).
2017. március 10. 22:55
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
Az alábbiak közül leginkább a Beatwin és a Bigflo visszatérését vártam a legjobban. És mind a kettő nagyszerűre sikeredett
kicsit meglepődtem, mikor megláttam a felsoroltak között a Beatwin-t is (hiszen nem igazán tartoznak az 'ismert' csapatok közé), de nagyon örülök neki.
2017. április 05. 23:19
|
|
Gravity Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 258118 offline
|
Gugudaaaaaan <3 <3 <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: