ok nélkül kezdték el megtépni/megverni Eleanort, nem is értem, hogy miért Louis a hibás, verekedést látott és csak segített, megpróbálta szétválasztani őket, ezt minden embernek meg kellene tennie, pláne akkor, ha szerettéről van szó. mert ki az, aki végignézte volna ölbe tett kézzel, hogy hárman megtámadják a barátnőjét?
Durva videó! Három lány támadt Louis Tomlinson barátnőjére – ezért került börtönbe az énekes
2017. március 05. 11:37
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
ártatlan járókelők, jó vicc, meg ne sajnáljuk már őket.
ok nélkül kezdték el megtépni/megverni Eleanort, nem is értem, hogy miért Louis a hibás, verekedést látott és csak segített, megpróbálta szétválasztani őket, ezt minden embernek meg kellene tennie, pláne akkor, ha szerettéről van szó. mert ki az, aki végignézte volna ölbe tett kézzel, hogy hárman megtámadják a barátnőjét?
2017. március 05. 15:01
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
Undorító.
Ez nem rajongás! Ez már betegség..
Undorító.
Ez nem rajongás! Ez már betegség..
2017. március 05. 15:23
|
|
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline
|
Ez durva!
Ha rajongók lennének nem így viselkedtek volna! De am jó h megvédte Louis barátnőjét mert sztem úgy agyon karmolászták volna azok a lányok...nem normálisak és még csak azért letartóztatni Louist mert védte a barátnőjét! Még jó h kiengették! Nem csinált semmi rosszat!
Ha vmi helyesírási hiba van benne akk bocs
Ha vmi helyesírási hiba van benne akk bocs
2017. március 05. 17:49
|
|
liliyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 245783 offline
|
Én nem bírom a One Directiont és vele együtt Louist sem de azért itt most tényleg megsajnáltam. Tisztán látszott, hogy elesett és szerintem a fotós csak színlelte. Azok a lányok meg tulajdon képpen mit akartak?
2017. március 06. 06:20
Ez, nem semmi. Nagyon durva. Én régebben hallgattam az One Direction számokat. Beleértve az összeset. Imádtam őket, mint az életem közepeit. Bár azóta sok minden megváltozott, ahogy az, is hogy már nem sokat jelentenek nekem. De ettől még nagyon sajnálom Louist..
2017. március 07. 08:37
|
Doris92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 262267 offline
|
Szegény Eleanor, annyira sajnálom... Amennyire nem bírtam régen, annyira megszerettem mostanra. Senki nem érdemel ilyen bánásmódot. Undorító az a két lány, és utána még ők sajnáltatják magukat, hogy Eleanor kezdeményezte az egészet. Több szemtanú is írta twitteren, hogy a lányok kezdék az egészet és El szépen megkérte őket, hogy ne fényképezzenek/videózzanak... És utána ugrottak neki + a paparazzi is ott fényképezett. Mindegy nem is értem miért kell piszkálni őket...
Egy pillanatra azért mindenki bele képzelhetné magát El helyébe, nyilván ez ezzel jár, de azért ilyen sosem történt előtte, és ez már mindennek a teteje!
2017. március 07. 08:39
|
Doris92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 262267 offline
|
És persze Louis-t meg letartóztatták, nyilván azért, mert Amerikában szigorúan veszik, ha egy lányt még csak félre is löknek, de azért azt is nézni kellene, hogy miért tette ezt!
2017. március 07. 13:16
megnyugodtam, hogy nem csak én gondolom így: ártatlan járókelők ugyan már..biztos ártatlanok voltak és csak úgy odamentek Elhez megtépkedni mert miért ne..na persze
és akkor ilyenek a nagy 1D rajongók..(tisztelet a kivétel)
huh és engem az kib***ott fotós nagyon irritál. olyan szinten El képébe mászott, utána meg Louis arcába
szegény Eleanor:/
és akkor ilyenek a nagy 1D rajongók..(tisztelet a kivétel)
huh és engem az kib***ott fotós nagyon irritál. olyan szinten El képébe mászott, utána meg Louis arcába
szegény Eleanor:/
2017. március 08. 09:15
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
En ha valaki ugyan ezt csinalna a srac helyebe meg is vertem volna oket... Vagy legalabb egy ket jobbost... de azert bortonbe mert megvedte a baratnojet....
2017. március 08. 22:42
|
Zitacukixdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.21. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 259878 offline
|
Mindenki Eleanort védi amikor ő is hibás. -.-
2017. március 12. 20:25
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
Ez tényleg durva!
Szerintem a 3 csajnak kellene börtönbe menniük.
2017. március 12. 22:32
Az a 3 lány nem voltnormális. Ez tisztán látszik a felvételen, ahogy Eleanor és Louis ártatlansága is.
2017. március 18. 14:30
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Az eleonoros dolgot nem láttam, de Eleonor biztos nem kedzene el verekedni. Louis meg egyértelmű, hogy nem csinált semmit.
2017. augusztus 29. 14:30
Najólvanám, ez, ez azért már tényleg túl megy mindenen. Nem vagyok Elounor fan, de ha nem is szerették őket ilyet sose kéne merni tenni. Felháborító!!!
A 3 csajt és a paparazzót, sőt első sorban a paparazzót kéne lecsukni. Milyen alattomos és tolakodó! Te jó ég... Sajnálom őket, ennyi magán életük sincs. Az egy dolog, hogy nem szereti valaki őket együtt, de ilyet azért túlzás...nem is kicsit!
A 3 csajt és a paparazzót, sőt első sorban a paparazzót kéne lecsukni. Milyen alattomos és tolakodó! Te jó ég... Sajnálom őket, ennyi magán életük sincs. Az egy dolog, hogy nem szereti valaki őket együtt, de ilyet azért túlzás...nem is kicsit!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: